SIDSTE CHANCE: Fødselsdagsugen slutter idag - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Regia Design Line by Arne & Carlos 4-trådet

12 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 210 meter eller 100 gram = ca. 420
  • Anbefalede pinde: 2 – 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30m x 42p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur

Arne og Carlos er måske verdens mest kendte strikkere og du har nu muligheden at købe alle 6 farver fra deres Regia Design Line kollektion. Strømpegarn fra Regia Design Line fra Arne og Carlos er til dig, som ikke bare ønsker ’endnu et par strikkestrømper’ men som ønsker et par strikkestrømper af god kvalitet, der både er behagelige og spændende at se på. Arne og Carlos strømpegarn er en lækker blanding af uld og polyamid, der passer perfekt som strømpegarn. Noget af det mest unikke ved dette garn er de imponerende farvemønstre som de kommer i. Kig forbi vores sortiment allerede i dag og bliv fristet. Vi tilbyder dig gode priser hele året rundt, sammen med en lang række andre fordele, hvor der både vil være tid og penge at spare.

Regia Design Line by Arne og Carlos – så er du sikret god kvalitet

Regia Design Line by Arne og Carlos garn er en lækker blanding bestående af 75% uld og 25% polyamid spundet i 4 tråde. Denne blanding giver et strømpegarn med alle de kvaliteter du ønsker at et par strikkestrømper skal have. Ulden bidrager med behagelige og varmende egenskaber og polyamidet bidrager samtidig til at strømpegarn fra Regia Design Line by Arne og Carlos er ekstra holdbart og formstabilt.

God kvalitet holder i længere tid jo bedre du passer på det. Ønsker du at nyde godt af dit strømpegarn fra Regia Design Line by Arne og Carlos anbefales det at følge strikkefastheden samt at overholde vaskeanvisningerne. Det er vigtigt at Arne og Carlos strømpegarn vaskes ved finvask eller uldvask ved max 40°C. Derefter skal garnet tørres fladt eller tørretumbles ved lav temperatur. For at opnå det bedste og mest jævne resultat med strømpegarn fra Regia Design Line by Arne og Carlos anbefales det at strikke med strikkepinde 2-3 mm. Da strømper udsættes for en del slid, vil tykkere strikkepinde give for løse masker, som efter kort tids brug vil resultere i uønskede huller i strømperne. Hvis du ønsker at strikke et par voksenstrømper op til str. 46 skal du regne med at bruge ca. 100 g Regia Design Line by Arne og Carlos garn. Ønsker du at bruge dette garn til en trøje går der omkring 500 g til en str. 40.

Regia Design Line by Arne og Carlos - Strømpegarn, hvor kun fantasien der sætter grænserne

Strømpegarn fra Regia Design Line by Arne og Carlos findes i 6 spændende, varierende og utrolig inspirerende farver. Du kan her hos os foretage et køb af alle farverne. Vælg for eksempel mellem farver som Arne og Carlos Star Night, Twilight, Fall Night, Moon Night , Summer Night og Winther Night. Hver garnnøgle kommer i en unik og harmonerende blanding af forskellige, flotte farver som aldrig bliver kedelige at se på. Ønsker du for eksempel at strikke i flotte og kolde farver til vinteren? Farven Regia Design Line by Arne og Carlos Star Night er perfekt til denne årstid. Strømpegarnet er en flot blanding af forskellige nuancer af lyserød, blå, grøn og hvid. Mens du strikker vil garn fra Regia Design Line by Arne og Carlos danne et unikt mønster, som aldrig vil kunne blive det samme på flere forskellige kreationer. Dette er ikke en fejl, men er blot én af de mange charmer du vil opleve med dette strømpegarn. Mix og match farverne præcis som du ønsker dem!

Regia strømpegarn til faste lave priser

Danske strikke- og hækleentusiaster er generelt vilde med at arbejde med Regia strømpegarn, hvilket der er mange gode grunde til. Det er nemlig en fremragende garnkvalitet, der byder på flere fordele end de fleste andre kvaliteter. I vores sortiment har du højst sandsynligt allerede opdaget, at vi har et meget stort udvalg af Regia strømpegarn, som vi sælger til markedets laveste priser. I den anledning vil du støde på en lang række spændende farver, som vil give dine strømper et helt unikt præg. Dermed har du mulighed for at strikke eller hækle strømper, som ingen af dine venner, familiemedlemmer, kollegaer eller bekendte har magen til.

Køb strømpegarn fra Regia Design Line by Arne og Carlos her og spar penge

God kvalitet og høje priser behøver ikke nødvendigvis at gå hånd i hånd. Ved at foretage dit køb af Regia Design Line by Arne og Carlos garn her er du sikret nettets billigste priser hele året rundt. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder prisgaranti. Holder du øje med vores webshop vil du tilmed være heldig at finde gode garnudsalg og tilbud på Regia Design Line by Arne og Carlos garn i udvalgte perioder. Har du brug for mere end én nøgle garn tilbyder vi dig altid gode mængderabatter – jo mere garn fra Regia Design Line by Arne og Carlos du køber, jo flere penge sparer du. Vi sørger altid for en billig og hurtig levering så du ikke skal vente for lang tid på at modtage dit kvalitetsgarn.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.