💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Opal Unicolor 4-trådet

20 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Nylon
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 425 meter
  • Anbefalede pinde: 2,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30m x 42p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Opal Unicolor 4-trådet er en garnkvalitet, der er en fast del af vores store sortiment af strømpegarn. Vi har altid et stort udvalg af strømpegarn i høj kvalitet, hvor denne garnkvalitet selvfølgelig er repræsenteret. Sætter du pris på klassisk strømpegarn, der er fremstillet af de bedste materialer, vil du finde denne garnkvalitet interessant.

Køb Opal Unicolor 4-trådet strømpegarn

Vil du købe Opal Unicolor 4-trådet strømpegarn, behøves du ikke bruge mere tid på at lede. Vi præsenterer dig nemlig for det komplette udvalg, så kan du købe den ønskede garnkvalitet. Der er tale om blandingsgarn, der er fremstillet af 75 % ren uld og 25 % polyamid. Garnet kan købes i garnnøgler á 100 gram, hvor løbelængden er cirka 425 meter. Når man skal arbejde med garnet, skal man have fat i mindre strikkepinde / hæklenåle. Den anbefalede pindstørrelse er 2 ½ mm.

Det er nemt at arbejde med garnet for både begyndere og øvede. Tilmed er det nemt at vaske og pleje garnet, når det kommer til det. Bruger du en vaskemaskine til vask, anbefaler vi finvask eller uldvask ved 40 grader. Garnet skal tørres fladt, og det frarådes, at man bruger skyllemiddel.

Som bekendt er der tale om 4-trådet garn, der kan bruges til at strikke og hækle strømper. Du kan også bruge garnet til kanter og striber i strømper og bluser. Farverne er afstemt, således at de matcher med farverne i kollektionerne for henholdsvis Regenwald og Hunderwasser.

Vil du strikke strømper og sokker, som du kan få glæde i lang tid, vil det være en fordel at arbejde med kvalitetsgarn. Vælger du at arbejde med Opal Unicolor 4-trådet, kan du være sikker på, at kvaliteten er i særklasse.

Opal Unicolor 4-trådet – Stort farvekort

I vores sortiment får du lov til at vælge mellem de flotteste farver, der kan bruges året rundt. Der er naturligvis visse farver, der er mest egnet til specifikke årstider. Dog har du også rig mulighed for at shoppe farver, der kan bruges uafhængig af årstid. Det er langt hen af vejen en smagssag, hvilke farver man foretrækker, og vi vil selvfølgelig lade dig vælge dine foretrukne farver.

Har du ikke taget stilling til, hvilken kreation du vil i gang med, kan du måske finde inspiration i en af de mange strikke- og hækleopskrifter. Opal Unicolor 4-trådet er en garnkvalitet, der er særligt populær blandt danske kreative danskere. Vil du også have glæde af garnets mange egenskaber, kan du selvfølgelig købe det til faste lave priser.

Foretrækker du ensfarvede strømper / sokker, vil unicolor selvfølgelig være det helt rigtige valg. Vil du skabe en unik farvekombination, kan du kombinere forskellige farver.

Skal du gøre en særlig god handel på 4-trådet Opal strømpegarn, bør du være opmærksom på vores prisgaranti og vores mængderabat. Køber du mange garnnøgler ad gangen, vil du få aktiveret din mængderabat, hvor prisen bliver presset i bund.

Vi sender glædeligt pakker til hele landet, og vi ser frem til at modtage din ordre. Skulle denne garnkvalitet imod forventning ikke være noget for dig, bør du også opleve vores øvrige udvalg af strømpegarn.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.