💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

DROPS Baby Merino

50 produkter
  • Indhold: 100% Uld
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 175 meter
  • Anbefalede pinde: 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24m x 32p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hvis du som så mange andre elsker at strikke med bløde og luksuriøse materialer vil du elske Drops Baby Merino garn fra Garnstudio. Det bløde uldgarn egner sig til alle, og kan med fordel bruges til baby- og børnestrik, hvor bløde og kløfrie egenskaber ofte er i højsædet. Vi forhandler Drops Baby Merino garn til nettets bedste priser og du kan handle med os når det passer dig. Som online forhandler holder vi nemlig åbent 24 timer i døgnet, hele året rundt. Drops Baby Merino garn findes i en bred vifte af flotte unicolor farver til enhver stil, årstid eller lejlighed. Vi tilbyder altid kvalitetsgarn til gode priser og kører i perioder yderligere tilbud og udsalg på Drops Baby Merino garn samt andre lækre kvaliteter fra Garnstudio. Kig forbi allerede i dag og bliv fristet til et online køb, hvor der er mange penge at spare.

Drops Baby Merino garn fra Garnstudio – her er de bløde egenskaber i højsædet

Drops Baby Merino garn fra Garnstudio består af 100% ekstra fin merinould fra fritgående merinofår i Sydafrika og Sydamerika. Merinofåret er kendt for dens uld med ekstra bløde egenskaber og de utrolig fine uldfibre. Den 100% merino uld sikrer, at garnet er behageligt og kløfrit – perfekt egnet til baby- og børnestrik samt til personer med følsom hud. For at give Drops Baby Merino ekstra elasticitet er det spundet af flere tynde tråde. Dertil er garnet kabespundet, hvilket bidrager til et pænt og jævnt resultat med et tydeligt, defineret maskebillede.

Drops Baby Merino garn fra Garnstudio er superwashbehandlet. Superwash behandlet garn egner sig fint til daglig brug, da denne behandling gør det lettere at holde tøj og tilbehør strikket med Drops Baby Merino garn pænt. Superwash behandling sikrer dertil at garnet med fordel kan maskinvaskes. Da der er tale om et super fint garn, er det vigtigt at vaskeanvisningerne overholdes. Drops Baby Merino uldgarn skal vaskes ved finvask eller uldvask på max 40ºC og det må ikke lægges i blød. Efter vask skal garnet tørres fladt og må altså ikke komme i tørretumbleren. For at holde på den flotte farve, må der heller ikke bruges skyllemiddel.

Udover at overholde vaskeanvisningerne fås det bedste resultat med Drops Baby Merino fra Garnstudio ved at følge den angivne strikkefasthed – når det gælder fint garn er det bedre at strikke for fast end for løst. De anbefalede strikkepinde måler 3 mm. Ved at følge anvisningerne opnår du ikke kun det flotteste resultat. Dit tøj eller tilbehør vil tilmed vare i længere tid.

Drops Baby Merino fra Garnstudio er produceret i EU og er Oeko-Tex® certificeret.

Drops Baby Merino garn fra Garnstudio i alle regnbuens farver

Når det kommer til kvinder og shopping lyder et godt råd, at hvis man finder et par sko, en kjole eller lignende, som sidder perfekt skal man sørge for at købe den i alle tilgængelige farver. Det samme gælder når du finder den perfekte garnkvalitet. Heldigt for dig, findes Drops Baby Merino garn fra Garnstudio i et hav af forskellige farver. Alle Drops Baby Merino farverne er de såkaldte unicolor farver. Det specielle og unikke ved unicolor farvene er, at alle trådene består af den samme farve og ikke forskellige nuancer. Dette giver alle Drops Baby Merino farverne en gennemgående og stærk farve – selv hos de lyse og delikate farver.

Kvaliteten Drops Baby Merino uldgarn fra Garnstudio har et bredt farvekort. Hvis du strikker året rundt og kan lide at følge årstidens farver, har Drops Baby Merino et farvekort der er fuld af god inspiration. Til de lyse tider i foråret finder du fine og delikate farver som natur, lys mint eller lys turkis. Når dagene bliver varmere og sommeren nærmer sig giver Drops Baby Merinos farvekort dig rig mulighed for at skifte til varme og stærke farver som gul, orange og stærk grøn. Til den koldere og mørkere halvdel af året byder farvekortet på flotte efterårsfarver som lyng, mørk lilla, lavendel og brun. Til vinter kan du inspirere dig af mørke farver som rød, marineblå eller mørkeblå samt kolde farver som isblå eller lysegrå. Ønsker du at bruge Drops Baby Merino unicolor til at strikke helårskreationer byder dette farvekort på basis- og naturfarver som hvid, natur, grå, beige, sort og mange andre farver. Du kan helt simpelt også vælge din yndlingsfarve og bruge den lige når du har lyst – det er kun fantasien, som sætter grænserne!

Drops Baby Merino uldgarn fra Garnstudio – god kvalitet til enhver pengepung

Det bedste ved Drops Baby Merino uldgarn er ikke alene de bløde og lækre egenskaber. Noget af det bedste ved kvaliteten er, at den ved et online køb hos os kan blive din til meget få penge. Vi er nemlig ikke af den opfattelse, at god kvalitet skal gå hånd i hånd med høje priser. God kvalitet skal være til alle. Derfor forhandler vi Drops Baby Merino uldgarn til gode priser hele året rundt – priser som alle kan være med til. I udvalgte perioder kan du støde på en række gode tilbud og udsalg, hvor der kan være endnu flere penge at spare. Drops Baby Merino uldgarn vil i disse perioder findes som outlet garn sammen med en masse andre, lækre kvaliteter fra Garnstudio, som også er på tilbud eller udsalg.

Ved et online køb af Drops Baby Merino hos os, er der rig mulighed for, at slå flere fluer med ét smæk. Udover uldgarn i top kvalitet til lave priser, samt yderligere udsalg og tilbud, sikrer vi dig en masse andre fordele. Vi sikrer dig først og fremmest prisgaranti. Prisgaranti betyder, at hvis du finder Drops Baby Merino uldgarn fra Garnstudio billigere hos en anden online forhandler, betaler vi dig glædeligt differencen på garnet. Så ved du, at du ved online handel med os, altid handler kvalitetsgarn til nettets billigste priser! Når dit online køb af Drops Baby Merino uldgarn er gennemført sikrer vi dig en billig fragt og hurtig levering, hvis produktet er på lager. Kig tilmed vores sortiment igennem og se hvor der kan spares mere, jo større mængde du køber. God fornøjelse.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.