💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

DROPS Alpaca

59 produkter
  • Indhold: 100 % Alpaca
  • Garngruppe: A (23 – 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 167 meter
  • Anbefalede pinde: 2,5 – 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

Drops Alpaca garn er  luksuriøst kvalitetsgarn fra Garnstudio produceret i Peru. Peru er, udover at være kendt for deres varme klima, også kendt for at være hjemsted for alpakaerne. Drops Alpaca garn består af 100 % ren alpaca uld, hvilket først og fremmest betyder, at det er dejlig blødt og utrolig lækkert. Alpaca uld føles utrolig mildt mod huden og kan derfor med fordel bruges til babystrik. Dertil er alpaca uld en meget tynd, fin og let kvalitet. Dette gør, at Drops Alpaca egner sig perfekt til let og elegant tøj og tilbehør som for eksempel lunende sjaler til luftige forårs- og sommeraftener. Sjalet vil føles så let, at det mærkes som om du ikke har noget som helst på.

Vi forhandler hele Drops Alpaca sortimentet billigt i vores online butik, som er åben 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen. Vi har løbende gode tilbud og udsalg, hvor Drops Alpaca garn fra Garnstudio er at finde til en pris, som alle kan være med til. Spring køen over og foretag dit køb allerede i dag!

Drops Alpaca garn fra Garnstudio – garn til dig, din familie og til hvem som helst

Nogle af de mest personlige gaver der bliver givet, er gaver som er strikket. Uanset om det er en strikket hue til en lille nyfødt, et lunt tæppe til bedstemor eller et flot sjal til en god veninde, kræver de alle sammen tid og tålmodighed at strikke. Dertil vil kreationerne altid bære et personligt præg af den som har strikket dem, hvilket gør gaven endnu mere personlig.

I Drops Alpaca sortimentet findes der alt fra lyse, klare og fine farver til mørke, stærke og dybe farver. Disse mange farver er delt op i to forskellige design – Drops Alpaca unicolor og Drops Alpaca mix. Unicolor farver består af én enkelt og gennemgående farve. Dette er til dig, som ønsker et flot, simpelt og jævnt look. Hvis du ønsker et flot alternativ til de almindelige farver skal du gå efter en Drops Alpaca mix farve. Mix farverne er to farver, som er kartet sammen inden ulden er spundet. Dette får farverne til at falde naturligt sammen, hvilket giver en flot mixeffekt. Uanset til hvem og til hvilken lejlighed du strikker vil du i vores sortiment finde en bred palet af forskellige farver, hvoraf én eller flere passer perfekt til, hvad og til hvem du ønsker at strikke. Den brede palet af forskellige farver giver dig også god mulighed for at mixe og matche samt at følge de forskellige årstider.

Drops Alpaca garn fra Garnstudio – alle de bedste egenskaber i ét garn

Udover at være et dejlig let og yderst komfortabelt garn har Drops Alpaca mange andre gode og lækre egenskaber, som især kommer til syne i det færdige resultat. Dette skyldes blandt andet at garnet er ubehandlet. Ubehandlet garn vil sige, at det ikke er udsat for kemisk behandling inden farvningen har fundet sted – det er kun vasket. Dette bidrager til en bedre form og tekstur i tøj og tilbehør strikket med Drops Alpaca garn.

Drops Alpaca garn fra Garnstudio er dertil spundet af tre tråde med et ekstra vrid. Denne sammensætning gør garnet stærkere og sikrer en mere slidstærk overflade. Dette er især en fordel, hvis du ønsker at bruge garnet til strømper, som oftest slides mere end andet tøj og tilbehør.

Hold dig varm i længere tid - pas godt på dit Drops Alpaca garn

Som alt andet af god kvalitet, kræver Drops Alpaca garnet at du passer godt på det og følger vaskeanvisningerne. Drops Alpaca skal håndvaskes på max 30°C, hvorefter det skal tørres fladt. Hvis disse simple anvisninger overholdes, bevares garnets blødhed, tekstur og flotte glans i mange år, uden at se træls eller slidt ud.

Ønsker du dit alpaca uld tættere og mere resistent, egner Drops Alpaca sig godt til at filte.

Køb dit Drops Alpaca garn fra Garnstudio her og spar penge på god kvalitet

Som online forhandler af kvalitetsgarn er vi af den opfattelse at god kvalitet skal være for alle. Derfor finder du her på siden løbende gode tilbud og udsalg på Drops Alpaca garn, som selv den lille pengepung kan være med til.

Online køb giver dig muligheden for at shoppe i fred og ro hjemmefra sofaen af. Her kan du læse dig frem til alle de oplysninger du har brug for omkring Drops Alpaca samt se den brede palet af flotte og spændende farver vi forhandler – unicolor såvel som mix farver. Du kan tilmed også finde de andre kvaliteter vi forhandler billigt fra Garnstudio samt flot tilbehør fra Drops Design.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.