💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Merino Extra Fine

38 produkter
  • Indhold: 100% Uld
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 105 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 - 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
  • Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Drops Merino Extra Fine er en populær garnkvalitet, som har været på markedet i mange år efterhånden. Strikke- og hækleentusiaster er begejstret for at arbejde med den fine kvalitet, som består af 100 % uld. På baggrund af den høje popularitet og de mange egenskaber, så har vi naturligvis valgt at forhandle denne populære garnkvalitet.

Drops Merino Extra Fine garn – Dansk forhandler

Ønsker du at købe det populære garn fra Drops hos en officiel dansk forhandler, så har dit besøg ikke være forgæves. Vi kan nemlig tilbyde alt inden for denne kvalitet og i øvrigt mange andre kvaliteter fra den anerkendte garnproducent. Det glæder os at kunne forhandle denne kvalitetsgarn, som kan bruges til mange hobbyprojekter. Kvaliteten har opfyldt vores strenge kvalitetskrav, som vi stiller til alle varer i sortimentet.

Det er både nemt og hurtigt at handle garn på nettet, hvor du f.eks. kan købe denne kvalitet til faste lave priser. I forbindelse med din bestilling, kan du selv angive, hvorvidt du vil have sendt de bestilte varer til din adresse eller til et pakkeafhentningssted.

Drops Merino Extra Fine garn er en kvalitet, som tilhører garngruppe B bestående af 20-22 masker. Du køber garnet i nøgler á 50 gram pr. nøgle – løbelængde på omkring 105 meter. Det er 100 % merino uld, som stammer fra fritgående dyr i henholdsvis Sydamerika og Sydafrika. Inden for uldgarn er det en af de mest efterspurgte varianter i øjeblikket.

Egenskaber og fordele ved Drops Merino Extra Fine

Vi har at gøre med en garnkvalitet, som skiller sig ud fra de fleste garnkvaliteter. Garnet er særligt egnet til forskellige beklædningsgenstande, fordi det er særdeles blødt og behageligt mod huden. Det er dermed ikke uden grund, at rigtigt mange strikke- og hækleentusiaster vælger at anvende netop denne garn til børne- og babytøj. Det er flot til både snoninger og strukturstrik, fordi garnet er særdeles nemt at arbejde med. Det er en kvalitet, hvor man kan vælge mellem både ensfarvede- og mixfarvede varianter. Det har været muligt at producere mixfarver ved at karte farverne sammen før spindingsprocessen. Det har været med til at give en formidabel mixeffekt, som skaber et nyt og særpræget look.

Drops Merino Extra Fine er spundet af mange tynde tråde, som har gjort det ekstra elastik. På baggrund af denne lidt særprægede opbygning er det særligt vigtigt, at man er opmærksom på at behandle garnet korrekt. I den anledning skal du først og fremmest sikre dig, at du indfrier den anbefalede pindestørrelse. Det vil nemlig være mest hensigtsmæssigt at bruge en strikkepind på 3,5 – 4 mm. Du skal være en anelse forsigtig, når du strikker eller hækler med denne kvalitet. Det er nemlig bedre at strikke lidt for stramt frem for lidt for løst.

Tilmed skal du huske at læse de anbefalede vaskeanvisninger. Der er mulighed for at finvaske garnet ved 40 grader, ligesom du bør tørre det fladt efter vask. Garnet vil nemlig ikke kunne tåle at blive lagt i blød. Der gøres desuden opmærksom på, at man ikke må anvende skyllemiddel. Denne garnkvalitet er super wash behandlet, hvilket giver dig mulighed for at vaske det i vaskemaskinen. Det er dermed en kvalitet, som egnet sig særligt godt til daglig brug. Følger du disse anvisninger, vil garnet kunne bevare sin fine struktur i mange år endnu. Kvalitetsmæssigt er det uden tvivl et af de bedste alternativer inden for uldgarn.

Den populære Drops Merino Extra Fine er produceret i EU, hvor den har modtaget det kendte Oeko-Tex certifikat. Der er dermed tale om kvalitetsgarn, som lever op til alle krav om både kvalitet og bæredygtighed.

I vores sortiment finder du garnet i et bredt farvekort med stort set alle tænkelige farver. Det drejer sig hovedsageligt om uni colour, hvor der er rigtigt mange farver at vælge mellem. Ligeledes forhandler vi Drops Merino Extra Fine Mix, som bliver efterspurgt af både begyndere og erfarne inden for strikning og hækling. Der er farver til alle årstider, som tilmed kan kombineres på forskellige måder.

Vi skal desuden gøre opmærksom på, at denne uldgarn ikke stammer fra dyr, som har været udsat for mulesing. Produktionen er sket under ordnede forhold, så du kan trygt bruge uldgarn til dit kommende projekt.

Opskrifter til baby og børn

Vil du gerne strikke eller hækle med Drops Merino Extra Fine, så kan du få inspiration fra de mange tilgængelige opskrifter. Disse opskrifter kan du finde på Drops’ hjemmeside, hvor du gratis og uforpligtende kan downloade mange hundrede opskrifter. Opskrifterne er skrevet på et niveau, hvor alle kan være med. Det er særligt egnet til begyndere, men kan også bruges af erfarne, hvis man har brug for inspiration og / eller har behov for afveksling. Der findes mange fine alternativer til denne garnkvalitet, som tilhører garngruppe B. Det omfatter bl.a. Drops Karisma og Drops Belle, som er blandt de mest populære kvaliteter.

Der er stort set ikke dét, man ikke kan strikke eller hækle med denne garnkvalitet. Søger du efter Drops Merino Extra Baby, vil det være denne kvalitet, du støder på. Den er nemlig særligt egnet til beklædning til små og store børn, fordi det er behageligt mod huden. Tilmed vil garnet være særligt egnet til personer med følsom hud. Du kan lave et sjal, halstørklæde, bluse, trøje eller noget helt femte. Selvom garnet er mest egnet til baby- og børnestrik, så kan det naturligvis også bruges til voksenstrik.

Drops Merino Extra Fine tilbud

Vil du spare penge på kvalitetsgarn, kan det lade sig gøre i vores store sortiment. Vi har faste lave priser på garn, ligesom vi jævnligt har en række gode tilbud på udvalgte kvaliteter. Drops Merino Extra Fine er en af de kvaliteter, som du kan være heldig at finde på tilbud. Vil du ikke gå glip af de nyeste tilbud, kan du følge med på vores nyhedsbrev og på de sociale medier.

Selvom vi ikke har tilbud, har vi naturligvis attraktive priser, hurtig levering og fremragende kundeservice. Har du spørgsmål til Drops Merino Extra Fine eller på anden vis har brug for hjælp, så kan du kontakte os allerede i dag. Vi vil altid gerne hjælpe dig med dine udfordringer i forbindelse med strik og hækling.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.