💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Nepal

38 produkter
  • Indhold: 65% Uld, 35% Alpaca
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17m x 22p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

Drops Nepal garn fra Garnstudio er et garn til dig, som elsker høj kvalitet og luksus – og på samme tid godt kan lide at spare penge på det. Denne kvalitet er én af de blødeste uldgarnskvaliteter på markedet og er især populær fordi den er let og simpel at strikke med. Drops Nepal garn har et bredt og flot farvekort som består af både unicolor farver samt mix farver. Vi forhandler farver til enhver stil og årstid, hvad enten der skal strikkes til hverdag eller til fest. Køb Nepal garn fra Drops online her hos os og opnå en masse fordele. Vi kan altid tilbyde dig lave priser og i perioder kan vi tilbyde dig yderligere udsalg og tilbud. Af andre fordele ved køb online hos os, kan du opnå hurtig og billig levering samt prisgaranti. Kig forbi allerede i dag og bliv fristet af det lækre og uldne Drops Nepal garn fra Garnstudio og mange andre kvaliteter.

Drops Nepal garn fra Garnstudio – klassisk og luksuriøst uldgarn

Drops Nepal mix er en blanding af 65% uld og 35% alpaca. Uld og alpaca er to lignende materialer som dog bidrager med forskellige, gode egenskaber. Ulden sikrer at kreationer strikket med Drops Nepal garn holder godt på varmen, så du kan holde dig varm hele vinteren igennem. Dertil sikrer ulden også en god og fast formstabilitet. Den bløde alpaca giver garnet en fin og silkeblød overflade. Kort sagt er denne blanding den perfekte blanding for de som elsker godt og holdbart garn tilsat en smule blød og lækker luksus.

Drops Nepal garn fra Garnstudio er ubehandlet, hvilket betyder at det ikke er udsat for kemisk behandling inden farvningen. Dette sikrer blandt andet at de lækre egenskaber er fremhævet bedst muligt, så du er sikret et flot og jævnt resultat. Resultaterne af kreationer strikket med dette garn vil tilmed have et flot og rustikt look. Dette kommer af måden, hvorpå ulden og alpacaen er spundet sammen i 3 tråder.

For at opnå det bedste og mest jævne resultat med Drops Nepal garn fra Garnstudio er det anbefalet at bruge 5 mm pinde. For at vedligeholdet det gode resultat skal vaskeanvisningerne overholdes. Drops Nepal skal vaskes ved maskinvask på max 30°C, hvorefter det skal tørres fladt – ingen tørretumbler! Bliver kreationer strikket med Drops Nepal vasket på højere grader kan du risikere at de krymper og ikke er til at bruge mere.

Hvis du hører til den kreative type og ønsker at gøre noget ekstra ud af dine kreationer kan du med fordel bruge Drops Nepal til at filte. Efter filtning vil dine kreationer have en jævn og blød overflade.

Drops Nepal er produceret i Peru.

Mix og match Drops Nepal farver – garn til det hele

Det bedste ved Drops Nepal garn – udover den lækre kvalitet – er det flotte og spændende farvekort. Det store sortiment af fine farver gør det muligt at strikke tøj og tilbehør passende til hver eneste årstid, stil eller lejlighed. Sortimentet består både af unicolor farver og mix farver. Unicolor farverne består af en jævn og gennemgående ensfarvet farve og findes både i helt lyse, simple og delikate farver samt mørke og spændende farver. Lignende nuancer kan med fordel sættes sammen med hinanden, men der er på samme tid også stor mulighed for at sætte forskellige farver i kontrast med hinanden for et spændende og varierende look. Hvilke farver fra Drops Nepal farvekortet der i sidste ende blandes, kan afhænge af mange faktorer, hvoraf faktorer som årstiden, vejret, den skiftende mode og ikke mindst personlig stil spiller en rolle.

Det karakteristiske ved Drops Nepal mix farverne er en fin, charmerende og harmonisk mixeffekt. Mixeffekten kommer af, at farverne i garnet er kartet sammen inden garnet er spundet. For eksempel er Drops Nepal mix orange en fin og harmonisk blanding af forskellige nuancer af orange. Dette skaber spil og giver variation til simple farver. Også med mix farverne er det muligt at blande på kryds og tværs med lignende farver og kontraster. Bland også Drops Nepal unicolor med mix og oplev et spændende resultat – det er kun fantasien som sætter grænser!

Køb dit Drops Nepal garn fra Garnstudio i vores online webshop – en god handel

Som forhandler af Drops Nepal garn sikrer vi dig ikke kun godt og lækkert kvalitetsgarn ved køb. Vi sikrer dig også altid en god pris som alle kan være med til. Vi har lave priser hele året rundt, 7 dage i ugen, 24 timer i døgnet. Dette giver dig mulighed for at handle lige når du har lyst – selv uden for de fysiske butikkers åbningstider. Alt du har brug for er adgang til internettet. Udover at tilbyde dig lave priser hele året rundt vil du til tider opleve, at prisen bliver endnu lavere. Vi starter nemlig løbende gode tilbud og udsalg på Drops Nepal garn samt andre gode kvaliteter fra Garnstudio. Hold øje med vores webshop og vær en af de første og heldige til at nyde godt af de tilbud og udsalg der kommer på Drops Nepal garn.

Af andre gode fordele kan du ved køb af Drops Nepal garn online her hos os være sikret prisgaranti. Dette betyder, at hvis du finder den samme vare til en lavere pris et andet sted, men stadig ønsker at handle hos os, betaler vi dig glædeligt differencen. Vi har god service i højsædet og vi holder af, at tage os godt af vores kunder. Når du har bestemt dig for farve og mængde Drops Nepal garn fra Garnstudio har vi gjort det let for dig at handle – ingen kø og simple instruktioner, som guider dig igennem et online køb step by step. Som forhandler sikrer vi dig billig og hurtig levering, så du kan komme i gang med at strikke, hækle eller filte dit nye Drops Nepal garn fra Garnstudio så hurtigt som muligt. Kig forbi vores webshop allerede i dag til lave priser, udsalg eller tilbud og ikke mindst en god handel af godt kvalitetsgarn.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.