TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

DROPS Air

17 produkter
  • Indhold: 70% Alpaca, 23% Polyamid, 7% Uld
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 150 meter
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17m x 22p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

Garnstudio / Drops Air er en populær garnkvalitet, som er blandt danske strikke- og hækleentusiasters foretrukne kvaliteter til strikning og hækling. Det er en unik kvalitet, som er baseret på en ny garnteknologi. Den adskiller sig fra de øvrige kvaliteter fra Drops på flere forskellige punkter.

Drops Air – Let og blød garnkvalitet

Det er ikke uden grund, at kollektionen er blevet navngivet Air Drops. Der er nemlig tale om en let og luftig garnkvalitet, som er usædvanlig rar mod huden. Kvaliteten har efterhånden været på markedet i mange år til stor glæde for personer med interesse for håndarbejde. Selvom Drops har udviklet og lanceret rigtigt mange kollektioner, så er Air alligevel en af de mest populære kollektioner. Den store popularitet skyldes bl.a., at det er en garnkvalitet, som vil være hensigtsmæssig at bruge til en lang række projekter. Når man bruger garnet til tøj, så vil man opleve, at tøjet bliver 30-35 % lettere sammenlignet med tøj i andre materialer.

Drops Air er særligt egnet til strikning og hækling af tøj og diverse tilbehør. Det er f.eks. oplagt at lave jakker, sweaters, sjaler, vanter og mange andre beklædningsgenstande. Mulighederne er mange, og der er stort set ingen begrænsninger ved denne kvalitet.

Hos Garnstudio / Drops Design kan du helt gratis downloade en masse nyttige opskrifter. Klikker du dig ind forbi kategorien med opskrifter, hvor Drops Air er blevet brugt, vil du blevet præsenteret for alle relevante opskrifter i øjeblikket. Opskrifterne er udviklet med tanken om, at du kan bruge den specifikke garnkvalitet. Du bliver guidet igennem hele processen, så du har de bedste forudsætninger for at nå det bedste resultat. Alle opskrifterne er korrekturlæst og gennemgået for alle tænkelige fejl og mangler. Derfor kan du få glæde af nogle af de bedste strikke- og hækleopskrifter, hvis du køber garn fra Drops.

Du skal vælge købe Drops Air, hvis du sætter pris på garn i høj kvalitet, som besidder en masse egenskaber. Ligesom det gør sig gældende for producentens øvrige garnkvaliteter, så er denne garnkvalitet naturligvis også i højeste kvalitet. Der er tale om blandingsgarn, hvor der er blevet anvendt alpaca, uld og polyamid. Kombinationen af disse materialer har gjort det muligt at skabe en rigtig god kvalitet. Takket være den bløde og behageligt kvalitet kan man strikke og hækle tøj til alle årstider - blot du bruger Air Drops.

Den helt store fordel ved denne kvalitet er, at den er egnet til personer med følsom hud. Laver du tøj og tilbehør med dette garn kan du dermed slippe for at skulle døje med kløe og andre gener. Den bløde kvalitet er tilgodeset blandt både store og små. Drops Air er særligt egnet til baby og børn, som har særlig følsom hud.

Stort udvalg af Garnstudio Air / Air Drops

Garn fra Drops / Garnstudio udgør en stor del af vores samlede udvalg af kvalitetsgarn. I den forbindelse har vi naturligvis også et stort udvalg af Drops Air, som er en af de mest solgte garnkvaliteter her og nu. I vores sortiment kan du købe stort set alle farver. Du kan hurtigt danne dig over de forskellige valgmuligheder og finde de(n) farve(r), som stemmer bedst overens med dine ønsker. Hos Garnstudio finder du ligeledes et stort farvekort, hvor stort set alle tænkelige farver fremgår. Du kan finde den rette farve på baggrund af farvevariant eller farvekode.

Hvor mange garnnøgler du har brug for afhænger af det projekt, som du planlægger at gå i gang med. Følger du en opskrift, så vil det typisk være oplyst, hvor meget garn der skal bruges til projektet. Som hovedregel er det naturligvis mere hensigtsmæssigt at købe lidt for meget – frem for lidt for lidt garn. Prisen for denne garnkvalitet afhænger i høj grad af, hvor mange garnnøgler du køber. Vi har nemlig mængderabat, som belønner alle kunder, som køber et større antal garnnøgler.

Selvom Drops Air / Air Drops betragtes som en af de bedste garnkvaliteter på markedet, så kan det købes til fornuftige priser. Vores priser er presset i bund, da vi ønsker, at alle kunder skal have lov til at handle garn til de laveste priser på markedet.

Bestiller du kvalitetsgarn i dag, så vil garnet blive leveret til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop snarest muligt. Hurtig levering og kundeservice er blandt de fordele, som du altid vil kunne opleve, hvis du handler garn Air Drops på nettet.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.