Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

DROPS Muskat - Egyptisk bomuld

37 produkter
  • Indhold: 100% Bomuld
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 100 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
  • Finvask 40º / Tørres fladt

Lige siden 1980’ernes strikkeboom bliver det at strikke ikke kun forbundet med bedsteforældre. Det at strikke bliver i dag i høj grad forbundet med mode, hygge og god kvalitet. Én af de bedste kvaliteter på markedet, som er en klar favorit hos forbrugerne er Drops Muskat garn fra Garnstudio. Garnet, som består af 100% bomuld føles utrolig dejlig mod huden og den rene bomuld sikrer en flot og jævn overflade. Som online forhandler af Drops Muskat garn fra Garnstudio er det en fornøjelse at kunne tilbyde dig en god pris hele året rundt. Oven i den gode pris tilbyder vi dig løbende gode tilbud og udsalg, som ikke er til at sige nej til. Vi forhandler Drops Muskat garn i et bredt udvalg af forskellige farver, som passer til alle årstider og til enhver stil. Kig forbi i dag og foretag et hurtigt køb online. God fornøjelse.

Drops Muskat fra Garnstudio – lækkert egyptisk bomuld med mange gode egenskaber

Drops Muskat garn fra Garnstudio består af 100% egyptisk merceriseret bomuld. Mercerisering betyder at garnet har gennemgået en efterbehandling, der blandt andet omhandler imprægnering og derefter neutralisering. Resultatet af denne efterbehandling er, at det yderste lag i garnets fibre sprænges og dermed bliver utrolig glansfuldt. Derudover bliver Drops Muskat garn stærkere og virker mere afvisende overfor skidt og snavs.

Drops Muskat bomuldsgarn er spundet af mange tynde tråde, hvilket også bevirker til, at garnet er utrolig stærkt og holdbart.

Drops Muskat føles dejligt og mildt mod huden og er dermed et garn, som med fordel kan bruges til personer med sart hud samt til børne- og babystrik. Derfor hører dette garn også ind under kategorien ’soft’. For at holde på de gode kvaliteter som Drops Muskat garn indeholder, gælder det først og fremmest om at overholde vaskeanvisningerne. Disse lyder på, at garnet skal finvaskes ved en temperatur på max 40ºC. Hvis temperaturen er højere, krymper garnet og farven samt fibrenes overflade slides hurtigere. Efter vask skal garnet tørres fladt – det må altså ikke tørres ved hjælp af en tørretumbler!

For at opnå det bedst mulige resultat med Drops Muskat garn anbefales det at bruge strikkepinde med en diameter på 4 mm. Dette sikrer at maskerne hverken bliver for løse eller for tætte. Resultatet bliver derimod flot, fint og jævnt. Dette kan være en klar fordel at tage hensyn til, da for små masker kan resultere i, at din sweater, vest eller andet bliver for lille. Bliver maskerne derimod for løse mister resultatet den gode formstabilitet, som den merceriserede bomuld i Drops Muskat garn ellers er kendt for.

Drops Muskat garn fra Garnstudio er produceret i EU og er Oeko-Tex® certificeret.

Drops Muskat garn – Et bredt og flot farvekort, som passer til enhver stil

Én af de bedste ting ved strikketrenden er, at det er en trend som kan bruges hele året rundt til et hav af forskellige størrelser og modeller. Derfor er et kvalitetsgarn som Drops Muskat også tilpasset til denne mulighed – nemlig via et bredt og flot udvalg af de mest populære unicolor farver der hører de forskellige årstider til  

Hvis du til foråret ønsker at strikke dig en smart vest eller et fint sjal kan et passende valg af Drops Muskat garn være unicolor farver som lysegrå, mintgrøn, lys isblå eller æblegrøn. Er du derimod på udkig efter Drops Muskat garn til sommerstrik forhandler vi stærke og flotte unicolor farver som orange, koral, vanillegul og grøn. Dette er alle farver som passer perfekt til en flot og solskinsrig dag. Søger du derefter efter Drops Muskat unicolor farver til de koldere tider findes der blandt de flotte efterårsfarver mange forskellige nuancer, hvoraf mørk orange, mørk oliven, lyng og vinrød bare er få af dem. Til den mørke vinter kan du vælge mellem kolde og spændende unicolor farver som violet, mørk blomme, marineblå og jeansblå. Disse farver er flotte når de mixes og matches med hinanden samt hvis de blandes med Drops Muskat basis farver som sort, hvid og grå. Mulighederne er uendelige og det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Køb dit Drops Muskat garn fra Garnstudio online hos os og oplev flere fordele i ét køb

Der findes mange fordele ved et køb af Drops Muskat garn. Udover oplevelsen og resultatet af at strikke med én af de bedste kvaliteter på markedet er der andre fordele at hente, som især kommer det månedlige budget til gode. Som forhandler af Drops Muskat garn tilbyder vi dig nemlig dette garn og andre lækre kvaliteter fra Drops til en god pris. God kvalitet skal nemlig ikke koste en formue, men skal derimod være en luksus som alle kan være med til. Den gode pris på Drops Muskat garn er at hente hele året rundt, alle ugens 7 dage samt alle døgnets 24 timer. Hvis du tilmed holder godt øje med vores online webshop kan du være heldig at rende ind i vores løbende tilbud og udsalg, som vil være svære at modstå. Her kan der være yderligere penge at spare, som du kan bruge til selvforkælelse, nødvendigheder eller til endnu mere kvalitetsgarn fra Drops og Garnstudio.

Som forhandler af Drops Muskat garn har vi på vores hjemmeside gjort det så let som muligt for dig at handle kvalitetsgarn. Vi har delt de forskellige kvaliteter op i kategorier, så du let kan ’bladre’ igennem sortimentet af Drops muskat garn samt andre kvaliteter fra Drops og Garnstudio bestående af bomuld, silke, uld og meget mere. Du har mulighed for at vælge, vrage og ændre mens du handler indtil du har fundet lige netop det du søger – også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Som forhandler af Drops Muskat garn har vi prisgaranti, så du altid kan købe kvalitetsgarn til den laveste og bedste pris, selvom vi ikke kører tilbud eller udsalg. Oven i hatten tilbyder vi dig en billig fragt samt hurtig levering. Det har aldrig været lettere at shoppe kvalitetsgarn fra Drops og Garnstudio. Kig forbi allerede i dag og bliv fristet!

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.