💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Delight

18 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 175 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 34p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hvis du elsker at strikke, elsker du helt sikkert også dejlig blødt og luksuriøst garn. Er dette tilfældet vil du også elske Drops Delight garn fra Garnstudio. Garnet kan med fordel bruges til et bredt udvalg af forskellige kreationer, hvoraf ponchoer, strømper, huer og veste kun er få muligheder af mange. Drops delight garn findes som print farver, hvilket giver hvert enkelt stykke tøj eller tilbehør et unikt og personligt look. Her i vores online webshop forhandler vi Drops Delight garn fra Garnstudio til en favorabel pris hele året rundt samt på tilbud og udsalg løbende hele året. Kig vores flotte farveudvalg og gode priser ud allerede i dag og bliv fristet. God fornøjelse.

Drops Delight garn fra Garnstudio – lækker kvalitet til lidt af hvert

Én af de bedste egenskaber Drops Delight byder på, er at garnet egner sig godt til en bred vifte af forskellige former for kreationer. Udover at egne sig godt til tøj og stort strik som ponchoer, kjoler og veste egner garnet sig også godt til tilbehør og småt strik som huer, vanter og tørklæder. Blandingen af 75% uld og 25% Polyamid sikrer at hvad end du strikker med Drops Delight garn, vil du holde dig dejlig varm selv på den koldeste vinterdag. De anbefalede strikkepinde måler 2,5 mm og giver et jævnt resultat, hvor maskerne hverken er for tætte eller for løse.

I forhold til mange andre garnkvaliteter kan Drops Delight garn fra Garnstudio med fordel også bruges til strømpegarn, hvor risikoen for slid og snavs er større. Garnet er nemlig superwashbehandlet, hvilket sikrer at det kan vaskes ved finvask eller uldvask på op til 40°C uden at krympe. Derefter skal garnet tørres fladt – ingen tørretumbler! Grundet det unikke mønster og flotte farver i hver enkelt garnnøgle, må der heller ikke bruges skyllemiddel ved vask. Følger du disse få og simple regler vil du kunne nyde godt af dine Drops Delight kreationer gennem en lang periode – selv som strømpegarn.

Drops Delight fra Garnstudio er produceret i Tyrkiet.

Drops Delight fra Garnstudio – unikke mønstre til at skabe din helt egen stil

Den mest unikke egenskab i Drops Delight garn fra Garnstudio er de flotte og spændende farvekombinationer, som er repræsenteret i bløde og naturlige overgange. Udover at bidrage med et spændende og livligt look til hver eneste kreation sikrer den ”tykke og tynde” farvestruktur et personligt og uforudsigeligt mønster hver eneste gang. Selvom du køber to ruller garn i de samme farver og strikker to huer efter den samme opskrift sikrer Drops Delight print farver, at de to huer ikke vil være 100 % ens. Dette er meningen og er en charme som kun print farver kan give.

De forskellige Drops Delight print farver er enten sat sammen af forskellige nuancer af den samme farve eller farver, som står godt til hinanden. Dette skaber den harmoni, som er populær og nødvendig for et flot og jævnt resultat. Hvis du ønsker dæmpede printfarver vil du finde flotte blandinger af nuancer som beige, grå, rosa eller lyseblå. Er du derimod til stærkere farver kan gode bud på print farver til dig være regnbue, hindbærkage eller rød. De forskellige sammensætninger af Drops Delight print farver kan med fordel mixes og matches med hinanden – ligesom du ønsker det! For en flot mix effekt kan Drops Delight print farver med fordel blandes med unicolor farver og mix farver af andre Drops kvaliteter.

Foretag dit køb af Drops Delight fra Garnstudio online i dag og oplev flere fordele i ét og samme køb

Det er altid et hit at spare penge på god kvalitet og flotte produkter. Kvalitetsgarn til en god pris er ingen undtagelse! Drops Delight garn fra Garnstudio er én af de bedste kvaliteter på markedet og vi har glæden af at forhandle et bredt udvalg af forskellige farver til en god pris. Den gode pris er at finde hele året rundt, 24 timer i døgnet. Hvis du løbende holder dig opdateret med vores hjemmeside, vil du også rende ind i gode tilbud og udsalg. Disse udsalg og tilbud gælder ikke udelukkende Drops Delight kvaliteter, men også andre Drops Garnstudio kvaliteter.

De eneste fordele at hente ved at købe Drops Delight online hos os er dog ikke kun en billig pris samt gode tilbud og udsalg. Som online forhandler af dette kvalitetsgarn giver vi dig også stor mulighed for en fleksibel hverdag. Du bliver fri for at finde tid mellem skole, arbejde og hobbyer til at tage ind til byen og tilbage igen. Ved et online køb af Drops Delight kan du hjemmefra sofaen af handle lige når du har tid og lyst – uden at røre dig en meter og uden at tage hensyn til åbnings- og lukketider. Du bliver på samme tid fri for at stå i kø i butikken. Med det samme du har valgt dine Drops Delight produkter – eller andre produkter fra Drops Garnstudio – kan du gå direkte til kassen og foretage dit online køb.

Et online køb af garn hos os er let og ligetil. Du vil kunne se de valgte produkter i din online ’indkøbskurv’ og herfra har du mulighed for at tilføje flere produkter eller ændre i din bestilling, hvis du for eksempel fortryder en farve. Alt du skal bruge herefter er dit hævekort og nogle få personlige oplysninger. Vi har gjort opstillingen af online køb så simpel og ligetil som muligt for vores kunder, så selv kunder som køber Drops Delight garn hos os for første gang, vil finde et online køb let og overskueligt.

Efter få dages ventetid vil din bestilling af Drops Delight garn blive leveret direkte til din hoveddør. Som en ekstra service er leveringstiden allerede oplyst ved hver enkelt garnnøgle, så du ved hvornår du kan forvente levering. Selv når det kommer til fragten har du mulighed for at spare penge. Som forhandler af dette kvalitetsgarn tilbyder dig nemlig altid billig fragt på dine produkter, så du har flere penge tilovers til dig selv eller til andre Drops Delight produkter.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.