💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Hama Perler

hama perlerHama er den førende, danske producent af rørperler. De sælger deres Hama perler i mere end 50 lande verden over og er den mest kendte producent af rørperler herhjemme. Virksomheden startede i 1961 som producent af sugerør og andre plasticartikler, men har siden udvidet produktionen til blandt andet perler. Udover at lave rørperler i flere størrelser og et væld af farver laver Hama også stiftplader til at sætte perlerne på. Stiftpladerne kommer i mange størrelser og former, så du kan lave lige netop den facon eller det mønster, du har lyst til.

Her hos Rito sælger vi et bredt udvalg af Hamas perler. Vi sælger både Hama Midi og Hama Mini, så du kan lave dit projekt i den størrelse, du vil og med det niveau af detaljer, som du ønsker. Og vi sælger dem naturligvis billigt, så du kan nyde din hobby uden bekymring. Du kan fx lave smykker som øreringe, armbånd og vedhæng til halskæder i perlerne. Du kan også lave pynt til hele huset, som passer til alle årstider og højtider, fx til jul, påske eller fødselsdag. Du kan designe dine egne mønstre og motiver eller du kan bruge opskrifter og skabeloner, så du får lige det udtryk frem, som du fandt så flot hos din veninde. Du kan selv lave perlepladerne eller få et utal i gave fra dine børn eller børnebørn. Mulighederne er mange, når du leger med Hama rørperler.

Hama Midi er en rørperle på ca 5,00 mm i diameter. Den er anbefalet til børn og voksne fra 5 år. Midi perlen kan både stryges og syes på ting. Du kan også sætte dem på snor og lave flotte armbånd. Med Hama Midi kan du lave alle de mønstre og motiver, du ønsker. Du kan lave sjove dyr, flotte feer, seje biler, yndige prinsesser og alt hvad du ellers kan finde på. Børn kan øve sig på finmotorik, form og farver med rørperlerne eller bare have det sjovt med kreativitet. Du kan som voksen også lave mange flotte perleplader. Bruger du de store firkantede plader, kan du lave flotte billeder og figurer til pynt eller gave. Du kan også lave perleplader sammen med dine børn, så I kan finde kreativitet og inspiration ved hinanden, mens I nyder hinandens selskab.

Hama Mini er en rørperle på ca 2,5 mm i diameter. Perlen er anbefalet til voksne og børn på 10 år eller derover. Perlerne kan både stryges og syes på dine projekter. Perlerne kan også bruges til perlesyning af fx smykker, bælter eller bordskånere. Med Hama Mini kan du få et mere detaljeret billede med den samme størrelse perleplade. Det betyder, at du kan få flere detaljer frem uden at skulle gøre billedet større. De små perler er lettest at håndtere, hvis du bruger en pincet, men du kan også bruge hænderne og træne din finmotorik. Hvis du vil have flot pynt til en ramme i stuen, smukke ponyer til pynt på pigeværelset eller fantastiske fantasivæsner til drengeværelset, så er Hama Mini perler et godt sted at starte.

Rabat og tilbud på Hama perler

Hama perler kommer i poser og bøtter af forskellig størrelse. Det gør, at du kan købe netop den mængde perler, som du har brug for. Til de større projekter er der fx poser med 3000 stk Midi perler. Hvis du skal bruge en god startpakke er 1000 stk Midi måske bedre. I Hama Mini sælger vi poser af 2000 stk, da de giver dig en stor mængde perler uden at de fylder ret meget. Og laver dine børn mange perleplader, kan en bøtte med blandede Midi perler være et hit, så de selv kan vælge farven – og så oprydningen kan gå hurtigt.

Vi sælger selvfølgelig altid Hama perler til de bedste priser, men vi har alligevel ofte tilbud og rabatter på dem, så du kan få den absolut bedste pris. Vil du være først i køen til rabatter og tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det udkommer et par gange i måneden og her får du besked som en af de første, når vi har nye fantastiske tilbud eller vi har fået nye varer hjem. Skulle du alligevel finde et produkt billigere et andet sted, har vi naturligvis prisgaranti. Du kan kontakte vores kundeservice og høre mere, hvis du har et produkt, du ønsker at benytte garantien på.

Hurtig levering på Hama rørperler

Vi har det meste på lager allerede, så vi har altid hurtig levering på alle ordrer. Bestiller du inden kl. 18 på hverdage, sender vi samme dag og du har normalt din pakke i løbet af 1-2 dage. Det gør vi, for at du altid kan komme hurtigt i gang med eller videre i dit projekt.

Har du spørgsmål til din ordre eller produkterne, kan du altid kontakte vores kundeservice på mail eller telefon i hverdagene mellem 8-16. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit køb. Har du en forespørgsel på noget, vi mod forventning ikke har endnu, så er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan forsøge at skaffe det hjem til dig.

 

Underkategorier