💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Hæklenåle

Hækling er mere end sjov og kreativitet – vi har alt du skal bruge for et flot resultat. At hækle er ikke kun en sjov og hyggelig tidsrøver – er du god til det, vil du også se flotte resultater, som du kan nyde godt af i mange, mange år. Hækling er en populær og dejlig måde at være kreativ på, når du trænger til at tænke på andet end skole, arbejde, vasketøj, indkøb eller lignende hverdagsting. Mulighederne for, hvad du kan fremstille når først du er blevet en sand hækle-mester er uendelige. Jo mere du øver dig jo flere og mere indviklede mønstre vil du være i stand til at fremstille – til dig selv eller til dem du holder af. For at undgå at få ondt i hænderne efter kort tid er det vigtigt at du vælger dine hæklenåle med omhu. Her i vores webshop forhandler vi de bedste hæklenåle i par eller sæt fra både Drops og fra Clover Soft Touch, som begge to ligger blandt verdens bedste hæklenåle. Flotte, lækre og ergonomiske til nybegynderne og til de øvede. Køb dine kvalitets hæklenåle online her hos til billige penge!

Valg af hæklenål fra Drops og Clover Soft Touch – både i træ og i metal

Vi har alle sammen forskellige behov og forskellig smag – også når det kommer til valg af hæklenål. I vores sortiment finder du ikke kun hæklenåle fra de to gode mærker ’Drops’ og ’Clover Soft Touch’. Du finder også hæklenåle i to forskellige materialer, nemlig metal og træ. Begge materialer hører til blandt de mest foretrukne materialer, når det kommer til valg af hæklenål. Hvad er din favorit? Vi har også e bredt udvalg af tunesiske hæklenåle, som er særligt populære i øjeblikket.

Hvis du foretrækker din hæklenål i metal kan du i vores sortiment vælge mellem stål og aluminium. Fordelene ved en hæklenål i stål eller aluminium er mange. Først og fremmest er det to yderst stærke materialer. Dette sikrer blandt andet at hæklenålens spids har været mulig at forme og lave så spids som mulig – selv til de helt små hæklenåle på få mm., så du lettere kan fange alle maskerne. Vores hæklenåle af stål har tilmed en guldspids, så du lettere kan se garnet, når du hækler små mønstre. Aluminium hører til blandt de letteste materialer der findes og er tilmed også nikkelfrit. Er du én af de med nikkelallergi, kan du derfor med fordel foretage et køb af en hæklenål af aluminium.

Foretrækker du derimod din hæklenål i træ har vi heldigvis også et flot udvalg af gode hæklenåle i træ. Disse består af birk, som også er et godt og stærkt materiale. Set i forhold til bambus, som også er godt træ, er birk langt stærkere. Derfor er det med dette materiale også let at forme spidsen så skarp som muligt til din fordel. Hæklenåle af træ sikrer, at du kan hækle næsten lydløst.

Både hæklenåle i træ og i metal fra Drops eller Clover Soft Touch er ergonomisk formede. Dette betyder, at de er fremstillet med den hensigt, at du skal kunne hækle i flere timer uden at få ondt i hænderne. Er din hæklenål ikke ergonomisk formet, kan du hurtigt få ondt i hænderne og tilmed risikere, at det bliver langt sværere at hækle et flot resultat. En ergonomisk form kan for eksempel være en hæklenål med soft grip. Hæklenåle både af træ og metal bliver dejlig varme i hænderne efter kort tids hækling.

Dit valg af hæklenål afhænger af dine behov og erfaringer. Er du nybegynder kan du med fordel prøve dig frem og bestemme din yndlings hæklenål, når du er mere øvet! Du bør altid købe en hæklenål på baggrund af det hæklegarn, du har planer om at arbejde med.

Lav flotte mønstre i forskellige størrelser med Drops eller Clover Soft Touch hæklenåle

Vores sortiment af hæklenåle fra Drops og Clover Soft Touch består af en bred vifte af forskellige størrelser. Følger du en amerikansk opskrift har vi tilmed oplyst de amerikanske størrelser, så du er helt sikker på, at få de rigtige mål til det hæklegarn, du vælger at bruge.

Det stærkeste materiale af hæklenåle er metal. Jo stærkere materialet er, jo mindre og finere kan krogene formes. Derfor er de bedste hæklenåle til fint strik de tynde, som oftest består af stål. Drops eller Clover Soft Touch hæklenål af stål findes i størrelser fra 0,75 mm. til 1,75 mm. 

Til de lidt større mønstre består den bedste hæklenål stadig af metal – nemlig aluminium. Drops eller Clover Soft Touch hæklenåle af aluminium findes i størrelser fra 2 mm. til 5 mm. og egner sig til hækling, der hverken er fint eller stort.

Til de store mønstre er det bedste valg af hæklenåle fra Drops eller Clover Soft Touch en kæmpe hæklenål bestående af birk. Disse findes i størrelser fra 6 mm. til 10 mm.

Hvilke størrelser af hæklenåle du skal bruge til netop det du ønsker at hækle afhænger af, hvad opskriften anbefaler. Ofte kræver en flot opskrift flere forskellige størrelser. Derfor tilbyder vi dig at købe dine Drops eller Clover Soft Touch hæklenåle i sæt. Disse sæt af hæklenåle indeholder flere forskellige størrelser og kan dække dig ind til flere forskellige mønstre i forskellige størrelser eller til ét, men meget avanceret mønster.

Køb din Drops og Clover Soft Touch hæklenål online til en billig pris

Selvom Drops og Clover Soft Touch hæklenåle hører til den højeste kvalitet på markedet, koster de ikke en formue hos os. Vi er af den opfattelse, at god kvalitet skal være for alle. Derfor forhandler vi altid gode priser på hæklenåle i alle størrelser og hele tiden med de samme, gode og ergonomiske former – både i træ og i metal. Dertil har vi løbende gode tilbud og udsalg på hæklenåle fra Drops og Clover Soft Touch i par eller i sæt med mange forskellige størrelser hæklenåle på samme tid. Til dig, der er nybegynder og stadig ikke ejer en hæklenål, kan det betale sig at købe et sæt med flere forskellige størrelser på samme tid.

Du har mulighed for at foretage et online køb af gode hæklenåle til en god pris på vores website 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen. Vi har ikke lukket når de fysiske butikker har lukket, men har derimod åbent lige når du har lyst til at foretage et godt køb.

Online køb i vores webshop er specielt til dig, som er vild med at hækle, men måske ikke kan finde meget tid i hverdagen til at tage ind til byen for at købe gode hæklenåle fra Drops og Clover Soft Touch. Vi giver dig mulighed for at shoppe gode kvalitets hæklenåle mens du spiser, efter opvasken eller lige inden du går i seng.

Køb dine nye hæklenåle fra Drops eller Clover Soft Touch til en god pris allerede i dag. Du kan løbende hele året rundt være heldig at rende ind i ét eller flere af vores gode tilbud og udsalg, som ikke er til at stå imod. Din ordre ankommer direkte til din hoveddør efter kort tid og du kan med det samme hækle elegante bordskåner, servietter eller pudemønstre for at sætte et nyt og personligt præg på dit hjem. Hæklede kreationer er også noget af det tætteste du kommer på en flot, og personlig gave til én du holder af – og så er det tilmed en god og billig kvalitets løsning, hvis du foretager dit køb af hæklenåle hos os. God fornøjelse!

Underkategorier