💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Hæklenålesæt

30 produkter

Der findes ikke det som du ikke kan fremstille med et hæklenålesæt, en god garnkvalitet, dine hænder og lidt god fantasi. Ejer og besidder du allerede de tre sidstnævnte ting, er der kun tilbage at finde et godt og ergonomisk hæklenålesæt, så du kan fremstille flotte kreationer, uden at få ondt i hænderne efter kort tid. Er du ny inden for dette felt, er det meget muligt at du er i tvivl om blandt andet størrelser, materialer og modeller. Der findes nemlig mange forskellige hæklenåle med hver deres formål. Er du endnu ikke sikker på, hvad du ønsker at fremstille kan du dække dig ind fra start ved at købe et hæklenålesæt i en model du kan lide, i gode materialer og som indeholder forskellige størrelser. Vi forhandler nogle af de bedste hæklenålesæt på markedet - blandt andet Clover, til gode og billige priser hele året rundt. I udvalgte perioder kan du finde den samme gode kvalitet af hæklenålesæt på tilbud.

Køb et sæt med hæklenåle og dæk dig ind på alle størrelserne

Der findes et hav af forskellige størrelser når det kommer til hæklenåle – jo flere forskellige størrelser, jo flottere og mere avancerede mønstre kan du lave. Er du nybegynder når det kommer til hækling, kan det derfor være en fordel for dig, at købe et sæt med flere forskellige størrelser hæklenåle fremfor kun at købe et par. Med et hæklenålesæt kan du være dækket ind til de helt små mønstre som kræver fra 0,5 mm., helt op til de store mønstre som kræver 6 mm., eller endda 10 mm. Det er ikke sikkert, at du lige fra start vil komme til at bruge hele dit hæklenålesæt, men du vil aldrig komme til at føle dig begrænset, når du opdager en ny og spændende opskrift, som du kunne tænke dig at hækle.

Hækling. En skøn hobby du kan hygge dig med uden at betale en formue – køb et hæklenålesæt og udfordr dig selv.

Hakkenålesæt kan både findes som rundpinde og som almindelige pinde. Forskellen mellem de to typer er, at rundpinde egner sig perfekt til for eksempel store beklædningsgenstande som sjaler og kjoler eller til dekorationsartikler som tæpper, måtter og mange andre ting.

Skån dine hænder mens du hækler og køb et ergonomisk hæklenålesæt

Uanset om du er nybegynder eller erfaren med et sæt hæklenåle er det altid vigtigt, at sættet er ergonomisk formet. Et ergonomisk formet hæklenålesæt vil sige, at det er fremstillet til at ligge perfekt i dine håndflader, så du uden at få ondt i hænderne kan hækle i timevis. Er de derimod ikke ergonomisk formede, vil du mærke det efter kort tid, og det vil blive sværere at opnå det ønskede resultat. Dette gælder især for nybegyndere, som har en tendens til at klemme hårdere omkring hæklenålene, fordi det tager tid at få teknikken under huden og slappe af under arbejdet.

At nåle fra et hæklenålesæt er ergonomisk formede kan for eksempel betyde, at de har det såkaldte soft grib – at grebet er formet, til at følge dine hænders bevægelser i stedet for at modgå dem.

Find det perfekte hæklenåle sæt til dig – måske du opdager en ny favorit

Et godt og ergonomisk formet hæklenålesæt kan bestå af mange forskellige slags materialer. Alt efter personlig smag og behov har hver slags materiale sine fordele. Hvis du er en erfaren hækler, har du måske allerede en favorit. Er du nybegynder er det tid til at udforske de forskellige materialer og finde din favorit.

For at opnå en spids, der er så skarp som mulig og dermed bedre får fat i maskerne kan det betale sig at gå efter et hæklenålesæt i stål eller aluminium. Dette er begge to stærke og formbare materialer, som du kan have glæde af i mange år. Aluminium hører tilmed til blandt de letteste materialer der findes, hvilken letter hækleprocessen. Hæklesæt af aluminium er tilmed nikkelfrit og kan med fordel bruges af personer med nikkelallergi. Hvis du derimod holder af et hæklenålesæt med nåle, som er så lydløse som muligt kan du med fordel vælge materialer som bambus eller birk. Når disse to materialer er stillet op mod hinanden er birk stærkere, hvilken gør det muligt at gøre spidsen mere spids end med bambus. Derfor er det en fordel til for eksempel små mønstre at vælge birk fremfor bambus.

Hæklenålesæt af metaller er generelt glattere end hæklenålesæt af træ. Dette kan for nogen være en fordel, at maskerne glider lettere. Det tætteste på et mix af disse to materialer findes i hæklenålesæt af plastik eller andre materialer med plastiklignende kendetegn. Her kan de glatte egenskaber fra metallerne kombineres med de lydløse og nikkelfrie egenskaber fra træ.

Nogle har ikke kun én favorit, men har forskellige favoritter alt efter hvad der skal hækles. Nogle foretrækker for eksempel et ergonomisk hæklenålesæt af metaller, når der skal hækles små mønstre. Dette fordi, der oftest ved disse metaller er bedst mulighed for spidse ender. Når der skal hækles større mønstre er det ofte ikke af stor betydning af et hæklenålesæt har en så spids ende som muligt. Til store mønstre kan det derimod være en fordel at hækle med store hæklenåle af træ.

Uanset hvad dine favorit hæklenålesæt kommer til at bestå af, kan du være sikker på, at de alle efter et stykke tids arbejde, føles dejlig lune i dine håndflader.

Udfordre dig selv med dit hæklenålesæt og udvid dine teknikker

Med et ergonomisk hæklenålesæt af forskellige størrelser er det kun fantasien som sætter grænserne. Hækling minder på mange måder om strikning – med det hæklenålesæt i forskellige størrelser, er der mange forskellige teknikker at hækle med. Det letteste for nybegyndere er at starte med ret og vrang. Hvis du er erfaren og nysgerrig efter nye metoder kan du med fordel prøve tunesisk hækling – også kaldet hakning. Hakning er en hækleteknik, som giver dine færdige kreationer et strikket udseende. Det er et friskt og spændende pust, især til de som ønsker variation i deres kreationer.

Er du interesseret i denne metode kan du her hos os finde et godt og ergonomisk tunesisk hæklenålesæt/hakkenålesæt. Mangler du udover det tunesiske hakkenålesæt hjælp til at komme i gang med teknikken, er der hjælp at hente over nettet eller i garnbutikker nær dig.

Spar penge og tid ved at købe dine hæklenålesæt online her hos os

Uanset om du er interesseret i et lækkert og ergonomisk hæklenålesæt i metal, plast eller træ, som rundpind eller pind, som clover eller som hakkenålesæt kan du købe det billigt her hos os. Vi har gode og billige priser hele året rundt. Vi er nemlig ikke af den opfattelse, at høj kvalitet skal gå hånd i hånd med høje priser – især ikke på et godt hæklenålesæt eller hakkenålesæt. Udover at tilbyde billige priser holder vi åbent døgnet rundt, alle årets dage. Dette giver dig mulighed for at handle hæklenålesæt online lige når du har tid til det.

Hækling. En skøn hobby du kan hygge dig med uden at betale en formue – køb et hæklenålesæt og udfordr dig selv.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.