💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Viskose garn

I denne kategori finder du et omfattende udvalg af viscose garn, som du kan bruge til dine strikkede- og hæklede projekter. Vi præsenterer dig for de forskellige garnkvaliteter, som består af viscose i højere- eller mindre grad. Vil du gerne arbejde med garn, der er fremstillet af viscose, kan du helt sikkert finde det i vores sortiment.

Hvad er viscose garn, og hvilke egenskaber har garnet?

Som du måske allerede har regnet ud er viscose en garnkvalitet, der er fremstillet af viscose. Det er en mest udbredte kemofiber, som kan bruges alene eller i kombination med andre fibre. Det er en speciel form for garn, som kan komme til at ligne uld eller bomuld med den rette fremstilling. Ren viscose kan optage omkring 15 % fugt, hvilket gør det til et praktisk materiale i mange sammenhænge. Der er dermed tale om et svedabsorberende materiale, som kan bruges til forskellige beklædningsgenstande o.l. Viscose garn har mange egenskaber og fordele, der kan gøre det attraktivt at arbejde med. Dog er det sjældent, at man kan købe garn i 100 % viscose. Derimod er der typisk tale om en blandingsgarn, der er blandet med bl.a. bomuld og hør. Blandingsgarn består typisk af følgende:

  • Viscose og hør
  • Viscose, hør og bomuld
  • Viscose og bomuld

Dermed er der mulighed for at købe garn, hvor der indgår 2 eller 3 materialer i én og samme garnkvalitet. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man køber en blandingsgarn, hvor der indgår mange egenskaber. Ren viscose garn har en række praktiske egenskaber, hvor elasticitet og vådstyrke kan nævnes.

Køb viscose garn fra de førende garnproducenter

Vil du handle viscose garn fra nogle af de førende garnproducenter, kan du handle på vores online shop. Vi guider dig gennem hele din bestilling, så du kan bestille garn, der er fremstillet af viscose. Der er udelukkende anvendt viscose i høj kvalitet, der har levet op til strenge kvalitetskontroller. En af de førende producenter i denne kategori er DROPS, som kommer med mange garnkvaliteter. Du kan bl.a. handle disse kvaliteter:

Det er blot nogle af de garnkvaliteter, vi kan tilbyde i vores store sortiment. Vi udvider løbende med nye varianter inden for viscose garn, hvor der er fokus på høj kvalitet. Skulle du sidde og savne en eller flere kvaliteter, kan du selvfølgelig komme med dine forslag. Vi har specialiseret os i bl.a. strikkegarn og hæklegarn, hvor vi bl.a. kan byde på viscose.

Uanset hvilken garnkvalitet du handler, kan vi tilbyde hurtig levering og prisgaranti. Vi leverer til hele landet med nogle af de førende fragtfirmaer, som kan levere til privatadresser og pakkeshops. Prisen for viscose garn afhænger i høj grad af, hvor mange garnnøgler du køber. Jo flere garnnøgler du køber af samme slags, desto billigere priser kan du forvente. I den anledning henviser vi til vores mængderabat, hvor vi belønner kunder, der køber større mængder garn. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi yder support via både chat, mail og telefon, hvor vi kan svare på spørgsmål om viscose garn og alle andre spørgsmål om garn.

Underkategorier