💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Effektgarn / Glitter / Refleksgarn

Refleksgarn - eller også kendt som effektgarn er den perfekte løsning til dig, som ønsker at passe på dig selv og dine børn, når det er mørkt. Refleks ses ikke i dagslys, men det gør dig synlig i trafikken, når lyset rammer dig. Det giver dig mulighed for at strikke refleks ind i mange af dine kreationer, uden at det vil påvirke mønstrene i en negativ retning. Løsningen med refleks findes i to forskellige varianter, hvor man kan vælge mellem henholdsvis refleksgarn, effektgarn og reflekstråd. Effekten er den samme, og det er derfor kun strikkemetoden, som ændrer sig, når man anvender refleks. Reflekstråd og refleksgarn findes i forskellige tykkelser, så det kan passe med dit garn, uanset om du strikker med tykt / tyndt garn eller tykke / tynde strikkepinde. Det er kun fantasien, som sætter grænsen for brugsmuligheder, hvis du ønsker at bruge garn med refleks. Du kan anvende effektgarn og effekttråd i trøjer, huer, vanter, halstørklæder, tasker og meget, meget mere. På shoppen kan du købe refleks og reflekstråd til faste lave priser. Vi forhandler b.la. refleksgarn, pelsgarn og reflekstråd fra Rico og Seeme, som er blandt de førende garnproducenter.

Pas på dig selv og dine børn i trafikken med refleksgarn og effektgarn

Når vintermånederne trænger sig på ved vi, at det er ensbetydende med, at dagene bliver kortere. Det er mørkt, når vi står op, ligesom det er mørkt, når vi kommer hjem fra arbejde eller skole. Hvis du bevæger dig ud i mørket, kan du med fordel iklæde dig tøj og andre beklædningsgenstande, som er fremstillet af enten garn  med refleks eller som indeholder reflekstråd. Dermed minimerer du risikoen for at bliver overset i trafikken og undgår så vidt muligt uheld. Det er også årsagen til, at du med fordel kan anvende garn med refleks, når du strikker og hækler tøj til dine børn. Bevæger du dig ud på cykel eller gåben en mørk morgen eller aften, er der en vis risiko for, at du kan blive overset, hvis du ikke bærer en form for reflekstøj.

Risikoen for at blive overset i trafikken kan altså reduceres ved f.eks. at strikke huer, vanter eller halsrør med refleks. Ejer du allerede vanter eller andet tilbehør, kan du alternativt vælge at sy reflekstråde til kanterne eller strikke det ind som et mønster. Dette ødelægger på ingen måde mønstrene fra dine originale kreationer, da refleksgarn og reflekstråde ikke kan ses i dagslys. Dermed er der mange fordele ved at anvende glittergarn eller effektgarn, som har sine helt egne, unikke egenskaber. Der findes ikke tilsvarende garnkvaliteter, som er lige så tydelige i trafikken, som det er tilfældet med effektgarn.

Langt de fleste større og mindre børn bærer sikkerhedsnåle på flyverdragten, jakken og / eller skoletasken. Selvom det naturligvis er en god ide, er der fortsat en vis risiko for, at disse reflekser med tiden kan falde af eller blive beskadiget. Løsningen på denne udfordring er at anvende garn med refleks eller reflekstråd til huer, vanter, halstørklæder og lignende beklædningsgenstande. På den måde vil dit barn altid være oplyst i trafikken, uanset hvor mørkt der er udenfor. Er det ikke den rette tid for udendørstilbehør, kan reflekstråden med fordel  strikkes i skoletasker, sweatere eller jakker som fine kanter og sjove effekter. I den forbindelse vil der være meget mindre risiko for, at refleksen falder af eller bliver beskadiget. 

Køb refleksgarn eller reflekstråd til en god pris

Der findes mange forskellige varianter af garn og tråd, hvoraf det norske mærke Seeme er en af de mest populære producenter på markedet. Vi forhandler Seeme refleksgarn og reflekstråd til en yderst skarp pris. Vi er nemlig ikke af den opfattelse, at god kvalitet og høj pris behøves gå hånd i hånd.

Hvis du kan se fordelene ved at benytte refleks, så kan du foretage din bestilling allerede i dag. Vi har nemlig et stort udvalg af alt inden for refleksgarn, som også er som kendt som effektgarn og glimmergarn. Det er en garnvariant, som i højere og højere bliver anvendt til strikke- og hækleprojekter i dag.

Vi har altid faste lave priser på vores garn med refleks, hvor der er mulighed for at få mængderabat ved køb af flere garnnøgler. Vores mængderabat gælder for både refleksgarn og reflekstråd samt effektgarn, hvor stykprisen er den laveste på markedet. Ligesom det gør sig gældende for vores øvrige garnkvaliteter, så fører vi naturligvis prisgaranti på alt inden for garn med glimmer.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får mest glæde af refleks, kan du med fordel anvende en strikke- eller hækleopskrift. I den anledning kan du evt. vælge at følge en opskrift fra en strikke- eller hæklebog. Alternativt findes også der også mange kataloger fyldt med strikke- og hækleopskrifter, som du kan eksperimentere med i forbindelse med brug af refleks.

Hvor meget effektgarn eller reflekstråd du vælger at bruge til dine strikke- og hækleprojekter er selvfølgelig op til dig. Jo mere garn og / eller tråd du anvender, desto mere synligt vil tøjet blive i trafikken. Derfor kan det være fordelagtigt at bruge rigeligt garn og tråd, hvis du vil være sikker på at være tilstrækkelig synlig i trafikken. Det er særligt vigtigt i vinterperioden, men det er også en fordel på alle andre årstider, hvor der kan være mørkt om morgenen og aftenen.

Sidst, men ikke mindst skal det nævnes, at vi også sælger pelsgarn i høj kvalitet. Pelsgarn er en form for effektgarn, som har et behåret og eksklusivt udtryk.

Hurtig levering af glittergarn og effektgarn til din hoveddør

Foretager du en bestilling i dag, så sørger vi for at pakke og sende de bestilte varer så hurtigt som muligt. Vi pakker og sender bestillinger fra vores lager på alle hverdage. Alle bestillinger bliver afsendt med Post Danmark, som har hurtig levering på 1-2 hverdage. Afhængig af dine ønsker og behov kan vi sørge for levering til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop. Fragtprisen afhænger af, hvor meget du køber. Hvis du handler for minimum 599 kr., betaler vi fragtomkostningerne, så du får gratis fragt. Dermed slipper du for at skulle betale for andet end dine varer. Stort udvalg, høj kvalitet, lave priser med prisgaranti og hurtig levering er altså blandt de fordele du kan opleve, hvis du handler refleksgarn på på vores shop.

Din foretrukne leverandør af effektgarn

Vi har et ønske om at blive din foretrukne leverandør af effektgarn. Bruger du garn med refleks / effekt til strik og hækling, kan du købe garn fra vores sortiment. Du er sikret en god og tryg handel, da vi tilbyder nem bestilling og professionel kundeservice. Effektgarn kan som bekendt bruges til rigtigt mange kreationer, så du kan gå i gang med dit første projekt, når du modtager det bestilte garn. Sidder du og mangler en speciel effektgarn eller glittergarn, kan du skrive til os med dine ønsker. Vi kan ikke opfylde alle ønsker, men vi vil gerne tage dit forslag til overvejelse. Vi lever af vores kunder, hvorfor vi gør vores bedste for at imødekomme ønsker og forslag.

Underkategorier