💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Pompon / Pelskvast Akryl

42 produkter

En pelskvast – også kendt som en pompon, fås I et hav af forskellige farver og størrelser og kan bestå af mange forskellige materialer, hvoraf akryl er én af dem. En pelskvast/pompon bestående af akryl kan også betegnes som en kunstig pelskvast i og med, at den ikke består af rigtig pels fra dyr. Dette giver mulighed for at give denne form for pelskvast farver efter behov. En kunstig pelskvast i akryl kan bruges til en bred vifte af forskellige kreationer og er en tendens som hver eneste år bruges både til hjemmet, til klædeskabet, som personligt tilbehør eller som gave til dem vi holder af. En kunstig pelskvast/pompon i akryl egner sig godt til både nybegyndere og øvede, da den er utrolig let at arbejde med. Vi tilbyder desuden også pompon af ræv, der kommer i samme høje kvalitet.

Kunstig pelskvast i akryl  - fuld af gode og alsidige egenskaber

En kunstig pelskvast i akryl har en indre midte bestående af skind. Denne midte skal sikre, at din kvast aldrig bliver flad, med derimod hele tiden holder sig flot og rund. Dette viser sig som en klar fordel for dig, når du bruger din kvast i akryl som pynt på udendørs tøj, der i højere grad er udsat for regn, sne og andet utilregneligt vejr end indendørs kreationer. Hvis en kunstig pelskvast fra start eller under brug mangler volumen kan du med fordel give den en smule damp. Dette vil straks give din pelskvast i akryl fylde. Derefter må den kun renses.

Er du på udkig efter en kunstig pelskvast i akryl, vil du opleve, at du kan finde dem i mange forskellige farver. De forskellige farver giver dig mulighed for at tilpasse din kvast i akryl til de forskellige årstider, til forskellige lejligheder eller til andre kreationer som bærer dine yndlingsfarver.

Kunstig pelskvast i akryl – her skal du ikke lede længe efter god inspiration

Der findes ingen grænser for, hvad din kvast i kunstpels kan bruges til. Hvis du ønsker at din kunstige pelskvast i akryl skal bruges til nye vinterkreationer kan den med fordel bruges i enderne på vinterhuer, nissehuer, halstørklæder, ponchoer og sjaler. Du kan også bruge dem som prikken over i’et på et par fine hjemmesko. Hvis du derimod ønsker at bruge en kunstig pelskvast i akryl som en del af din hjemmehygge, findes der mange forskellige muligheder for at hæfte dem på hjørnerne i tæpper, pudebetræk og lignende. Vil du derimod gerne bruge en kunstig pelskvast i akryl som et led til at pifte op i din nuværende garderobe kan du bruge den som en ekstra lynlås til dine jakker, som pynt til din taske eller som nøglering. Ofte kommer en pelskvast med en tryklås fastsyet, så den er let at montere.

Mangler du inspiration til hvad du kan bruge en kunstig pelskvast i akryl til kan du med fordel søge på internettet. For at opnå så mange forskellige ideer kan du udover at søge på ordet ’kunstig pelskvast akryl’ også søge på ’pompon akryl’ eller bare ’kvast akryl’. Prøv dig frem allerede i dag!

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.