TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Strikkebøger

104 produkter

Mangler du inspiration til hækle- og strikkeopskrifter, kan du få glæde af vores mange strikkebøger. Vi har et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere. Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Nye og gamle strikkebøger på nettet

Vi har ambitioner om at have landets største udvalg af strikkebøger. I vores store udvalg finder du både nye og gamle bøger, som kan erhverves til priser, hvor alle kan være med. Der er mulighed for at få stor gavn af de mange opskrifter til strik, som også indeholder en masse gode tips. Både nybegyndere og erfarne kan få glæde af strikkebøger, som man kan bruge til at finde inspiration til en masse strikkeprojekter, som man måske ikke havde overvejet før.

Når man åbner en strikkebog, er det ligesom at gå ind i et nyt univers. Under hver opskrift vil der være et eller flere billeder af det resultat, du kan opnå, hvis du følger den pågældende opskrift. Vær dog opmærksom på at det færdige resultat kan afhænge af flere forskellige faktorer. Der er rig mulighed for at købe nemme bøger, hvor opskrifterne kan følges af både nybegyndere og erfarne.

Selvom vi sælger nemme strikkebøger, vil der selvfølgelig være nogle opskrifter, som er sværere end andre. Det vil typisk være muligt at følge opskrifterne trin-for-trin, men du kan også vælge at følge din egen fremgangsmåde og egne teknikker, hvor du kan anvende opskriften som inspiration. Uanset om du følger opskriften trin-for-trin eller blot bruger den som inspiration, vil der være god mulighed for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Vores udvalg af bøger bliver løbende udvidet, så du har endnu flere bøger at hente inspiration fra. Danmark er blandt de lande, som har allerflest dygtige strikkedesignere. Det er noget, vi kan være stole af, da vi befinder os i et af de lande, hvor strikning og hækling er mest udbredt. Fordelen ved at købe en fysisk strikkebog er, at du kan bruge den igen og igen. Hver gang du har brug for inspiration til nye opskrifter, kan du finde din strikkebog frem fra skabet eller skuffen. På den måde løber du aldrig tør for idéer og inspiration. Skulle det alligevel ske, at du løber tør, kan du altid købe en ny strikkebog med helt ny og uopdagede opskrifter. 

I vores store sortiment finder du b.la. strikkeopskrifter fra Carol Meldrum, Lesley Stenfield, Sys Fredens og Lene Holme Samsø. Sys Fredens er er en af de de strikkedesignere, som har solgt flest opskriftsbøger de seneste år. Søger du en ny og interessant strikkebog, kan du med fordel købe en spændende opskriftsbog fra Sys Fredens eller en af de mange andre danske strikkedesignere.

Stort udvalg af billige strikkebøger

Selvom vi sælger nogle af de bedste og mest populære bøger på markedet, så kan vi naturligvis tilbyde faste lave priser. Dermed kan du vælge mellem en masse billige bøger, som er propfyldte med værdifulde opskrifter og gode tips. Den reelle pris for en strikkebog kan naturligvis variere fra bog til bog. Der er ligeledes forskel på, hvor omfattende de forskellige strikkebøger er. Hvilken bog du skal vælge afhænger naturligvis også af, hvilke strikkeopskrifter du foretrækker at kaste dig ud i.

Kører du dit blik ned over vores udvalg, vil du se, at vi har bøger til stort set alle behov. Der er f.eks. bøger, som er henvendt til nybegynderen, som ønsker at lære at strikke og / eller hækle. Samtidig er der også bøger, som er egnet til specifikke strikke- og hækleformål. Disse specifikke bøger til strikning kan f.eks. indeholde opskrifter og tips til, hvordan man strikker tøfler, puder, dukker, huer eller noget femte.

Bøgerne kan også være specificeret efter henholdsvis herre-, dame- og børnetøj. Skal du f.eks. strikke tøj til dine børn, vil der være mange relevante bøger til denne type projekter. Man behøves ikke nødvendigvis have mange års erfaring for at følge en opskrift til strikning og hækling.

Hvis du ikke kan finde en strikkebog efter din smag, kan du alternativt vælge at kigge nærmere på vores kataloger fra b.la. Drops, hvor der også er rigtigt mange nyttige og nemme strikkeopskrifter.

Du kan bl.a. finde Seje huer til små monstre af Nuriya Khegay, som er en af de mest populære titler i øjeblikket

Køb bøger til strik med prisgaranti

Hvis du har fundet en eller flere strikkebøger, som du synes ser særligt interessante ud, kan du bestille bøgerne allerede i dag. Handler du på shoppen, er du altid sikret den billigste pris, uanset om du bestiller garn og / eller en strikkebog. Prismatch er nemlig en del af vores koncept, som er en garanti for, at du kan opnå den bedste handel. Såfremt du finder vores strikkebøger billigere hos en anden online forhandler, sørger vi for at matche prisen. Dermed kan du købe nogle af de bedste bøger på markedet, uden at du skal føle dig ruineret. 

Vores strikkebøger bliver altid sendt med et loyalt fragtfirma. Her kan du være sikker på at opleve hurtig levering til din bopæl eller nærmeste afhentningssted. Hvis den ønskede opskriftsbog er på lager, vil du som udgangspunkt få den leveret inden for få dage. Handler du garn og bøger for et større beløb, så opnår du desuden fri fragt. 

På shoppen finder du altså nemme- og billige strikkebøger med prisgaranti og hurtig levering. Hvis du har brug for kompetente anbefalinger til en eller flere opskriftsbøger, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har nøje udvalgt alle de opskriftsbøger, som du finder i vores sortiment, da vi har valgt kun at forhandle de bedste bøger til strikning og hækling. 

Hvis du har øvrige spørgsmål eller kommentarer til vores strikkebøger har du forskellige muligheder for at kontakte os. Vi kan kontaktes på mail og telefon på alle hverdage, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette opskriftsbog. 

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.