RESTSALG - TILBUD UDLØBER: Få op til 72% rabat på udgående varer - Se mere her

Varen findes ikke længere

Varen er desværre udgået. Prøv en af følgende ting:

  • Kontakt os på +45 71 99 98 44
  • Send os en mail på info@rito.dk
  • Se i listen her under om der er noget der lever op til dine krav

Raslebokse, bjælder, musikbokse, spilledåser og andet lyd

36 produkter

I denne kategori har vi alt inden for lyd, som kan være brugbart til dine strikke- og hækleprojekter. Det omfatter bl.a. raslebokse, musikbokse, spilledåser, bjælder og mange andre former for tilbehør. Vi har stort set alle former for produkter, som kan afgive en eller anden form for lyd.

Raslebokse, rasleklokker og bjælder – Stort udvalg

Vi har først og fremmest et stort udvalg af raslebokse og bjælder, som du finder i mange forskellige varianter. Der er rig mulighed for at gøre sine projekter en anelse sjovere med disse produkter. En rasleboks, rasleklokke eller bjælde er særligt egnet til julepynt, legetøj til hunden eller legetøj til børnene. Tilmed kan man f.eks. sætte en rasleklokke fast i enden af et halstørklæde, hvis man ønsker at sætte et unikt præg på halstørklæde. Der er dermed rigtigt mange muligheder, og der er ingen tvivl om, at flere og flere strikke- og hækleentusiaster arbejder med denne form for tilbehør. Hvis du køber raslebjælder vil du typisk blive vejledt omkring, hvor mange styks du skal købe. Dog er det langt hen af vejen en smagssag, da det ”korrekte” antal bjælder afhænger af, hvor høj eller lav man ønsker raslelyden skal være.

Bjælderne har typisk et lille øje til påsyning, hvor de fleste synåle vil passe gennem hulet. De er dermed nemme at sy på, hvis du ønsker det. Disse bjælder bliver typisk leveret i pakker, hvor du modtager rasleklokker og bjælder i forskellige størrelser. Der er også mulighed for at købe en pakke med assorterede farver, hvor du får leveret små rasleklokker i mange flotte farver. Der kan være forskel på, hvilket materiale der er anvendt fra produkt til produkt. Det mest almindelige materiale til denne type produkt er metal, som fungerer rigtigt godt. Du skal dog være opmærksom på, at bjælderne typisk ikke er egnet til vask.

Inden for denne kategori findes der også klokker – bl.a. juleklokker, som kan være med til at frembringe en helt speciel stemning. Juleklokker er naturligvis mest egnet til juletiden, hvor de kan bruges til julesokker, hvis man sætter pris på strømper med en hyggelig klang.

Prisen for disse rasleklokker og bjælder afhænger bl.a. af, hvilket materiale du foretrækker, hvor store du ønsker de skal være og ikke mindst, hvor mange styks du ønsker at købe. I den anledning yder vi mængderabat, hvor du kan spare ekstraordinært mange penge, hvis du køber et højere antal bjælder og rasleklokker ad gangen.

Raslebokse, musikdåser og spilledåser i høj kvalitet

I denne kategori har vi også et bredt udvalg af raslebokse, musikdåser og spilledåser, som ligeledes kan købes til faste lave priser. En rasleboks er f.eks. egnet til at blive brugt i bamser, rangler, dukker – og alt andet slags legetøj for den sags skyld. En rasleboks er typisk en plastikboks, som indeholder en mindre kugle, som afgiver en lyd, når den rammer boksens kanter. Jo flere raslebokse man samler i ét stykke legetøj, desto højere raslelyd vil der blive afgivet. Dermed kan du i princippet selv bestemme, hvor høj lyden skal være. Legetøj med raslebokse er et hit hos små børn, da raslebokse er med til at give legetøjet en ny form for liv. Alternativt kan du vælge at købe en raslekugle, som faktisk tilgodeser det samme behov. Lyden der bliver afgivet kan sammenlignes med den lyd, som du kender fra en rangle. Hvorvidt man er mest til raslebokse eller spilledåser er naturligvis en smagssag. Ikke desto mindre finder du begge slags produkter i vores sortiment, hvor vi sælger alt inden for lyd til strikke- og hækleprojekter.

Ydermere har vi et stort udvalg af musikdåser og spilledåser, som også byder på charme i en klasse for sig. Med en musikdåse er det typisk muligt at spille sød musik takket være et gammeldags optræk. Det kan dermed beskrives som en lille form for musikbox, hvor man kan spille velkendte melodier til glæde for både børn og voksne. En musikdåse – eller også kendt som spilledåse kan i princippet bruges for sig selv, men det er mest normalt at bruge den til en bamse eller hjemmelavet uro. Det er i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at skulle udstyre disse musikdåser med batterier, da dåserne arbejder på et klokværk. Jo højere man trækker op på håndtaget, desto længere tid fortsætter den skønne melodi. En musikdåse er et stort hit, når man skal lægge børnene i seng eller blot få dem til at falde til ro efter en hektisk dag.

Vi udvider jævnligt vores kategori med alternative produkter, som opfylder de samme behov for lyd. I øjeblikket kan vi bl.a. tilbyde fuglekvidder, som er en skøn fuglelyd til tøjdyr og legetøj. Det består af en speciel cylinder, som kan afgive fuglekvidder. Denne cylinder er særligt egnet til strikkede- og hæklede projekter til børn og baby.

I vores kategori med tilbehør kan du også finde et stort udvalg af fyldevat og knapper, der ligeledes findes i alle afskygninger.

pr. side
pr. side
Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.