Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Broderigarn / Broderitråd

Vi har et stort udvalg af broderigarn og broderitråd til ethvert behov. Disse produkter er henvendt til dig, som leder efter garn og / eller tråd, som er egnet til brodering. Vores garn kan købes i en lang række farver, ligesom vi kan tilbyde den højeste kvalitet. Udvalget af garn til broderi appellerer til den kræsne forbruger, som nyder at brodere i sin fritid. Det er kompromisløs kvalitet, som kan købes i en verden af farver.

Vi har alt inden for broderigarn og broderitråd

Leder du efter garn og / eller tråd til faste lave priser, så er du havnet på den rigtige side. Vi er nemlig specialiseret i garn, hvor vi bl.a. har et omfattende udvalg af broderigarn. Vores broderigarn kan købes i pakker med en lang række assorterede farver. Dermed modtager du en pakning, som indeholder alle regnbuens farver. Alt efter hvilken tykkelse du skal bruge, vil det være muligt at skille garnet i en eller flere tråde. Selvom der er tale om garn til broderi, så har garnkvaliteten flere forskellige formål. Med vores garn vil det nemlig være muligt både at brodere og hækle. Hvis du bruger de helt små hæklenåle, vil det faktisk være muligt at hækle med broderigarn.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være en vis variation fra pakke til pakke. Hvis du køber en pakke med ass. farver, vil pakken være helt unik. Der kan nemlig være forskel på pakkerne, da farverne kan være i forskellige nuancer. Hver farve fremstår i varierende udtryk, som giver et unikt og levende udtryk. Der er endda nogle af farverne, som har flere nuancer i sig.

Vi sørger løbende for at udvide vores sortiment med garn. Ambitionen er at få landets største udvalg af garn og tråd, så der er noget for enhver smag.

Klikker du ind på det ønskede garn / tråd, kan du læse om, hvor mange meter garnet er. Dermed har du bedre forudsætninger for at vurdere, hvor meget garn og tråd du skal bruge til dit kommende projekt med brodering eller hækling.

Billig broderigarn – med prisgaranti

Vi har altid et omfattende udvalg af billigt garn. Selvom vi har presset prisen i bund, så har vi naturligvis sørget for, at den høje kvalitet er blevet bevaret. Vi kan endda garantere for vores priser, og derfor har vi indført prisgaranti. Den omtalte prisgaranti er din sikkerhed for, at du ikke finder vores garn og tråde billigere hos andre forhandlere. Finder du imod forventning en online forhandler med billigere priser, så sørger vi for at matche priserne.

Bestiller du i dag, så sørger vi for lynhurtig til din adresse eller nærmeste pakkeshop. Der er endda mulighed for at få gratis fragt, hvis ordreværdien er tilstrækkelig stor. Dermed er du altid sikker på at opnå en tilfredsstillende handel. Ydermere kan det anbefales at holde øje med vores garnudsalg, der jævnligt bliver opdateret med nye tilbud.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har bl.a. specialiseret os i broderigarn, og vi kan derfor svare på stort set alle tænkelige spørgsmål inden for emnet.

Underkategorier