💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Gardinringe / Ringe til hækling

16 produkter

Her får du et stort og spændende udvalg af gardinringe, som kommer i høj kvalitet ligesom vores øvrige produkter. Vores gardinringe kommer fra en række producenter, som har specialiseret sig i at udvikle og producere tilbehør til kreative formål. Således kan vi med stolthed byde på et stort sortiment bestående af kvalitetsprodukter, som giver dig mulighed for at udfolde din kreative side.

Gardinringe af træ eller plast

Kigger du nærmere på vores udvalg af gardinringe, så vil du opdage, at der især er to materialer, der er overpræsenteret. Der er tale om henholdsvis træ og plast, som er nogle af de mest anvendte materialer til denne type produkter. Før du foretager dig yderligere, kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvorvidt du foretrækker at anvende gardinringe af træ eller gardinringe i plast. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge muligheder, hvilket du bør tage højde for. Hvorvidt det ene materiale er mere praktisk end det andet afhænger af, hvad du skal bruge gardinringene til.

Gardinringe er praktiske til mange kreative gør-det-selv projekter. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad disse ringe i plast og træ kan bruges til. Du kan f.eks. bruge dine gardinringe til fremstilling af legetøj, smykker og pynt. Tilmed er disse ringe også praktiske til hækling, da det er muligt at hækle blomster eller uroer rundt om de små ringe.

Vores gardinringe kan købes i både større- og mindre pakker, hvor du får leveret et fastlagt antal gardinringe. Ringene kan købes i mange forskellige størrelser, hvor disse størrelser er repræsenteret:

  • 11mm
  • 15mm
  • 19mm
  • 25mm
  • 32mm
  • 40mm

Hvilken størrelse du skal vælge er naturligvis noget, som du skal tage stilling til. Den rigtige størrelse afhænger nemlig af det pågældende formål. Det er altså ikke helt underordnet, hvorvidt du skal bruge gardinringe til badeforhæng, uroer, smykker, pynt eller noget helt femte. Vores gardinringe i plast er selvfølgelig også egnet til badeforhæng / bruseforhæng.

I vores store sortiment kan du bl.a. shoppe gardinringe fra Infinity Hearts, som er et brand, der er kendt for høj kvalitet og funktionalitet. Du er med andre ord sikret kvalitetsprodukter, hvis du handler produkter fra Infinity Hearts.

Shop billige gardinringe på nettet

Vil du shoppe billige gardinringe på nettet, så står vi selvfølgelig til rådighed. Vi har bl.a. specialiseret os i salg af gardinringe, som du kan få stor glæde af, hvis du er kreativt anlagt. Vi forhandler som bekendt både små- og store gardinringe, hvor der er noget for enhver smag. Skulle du imod forventning sidde og savne en specifik gardinring, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har nemlig en ambition om at indfri enhver kundes ønsker og behov.

Vi vil ikke blot være en billig forhandler – men derimod den billigste forhandler af tilbehør til kreative projekter. Det har derfor været helt naturligt for os at indføre prisgaranti på samtlige gardinringe. Finder du en billigere forhandler af vores varer, så sørger vi for at matche prisen. Det er en fordelagtig garantiordning, som sikrer dig, at du ikke skal betale flere penge end højst nødvendigt.

Vi blander os ikke i, om du handler fra din smartphone, tablet eller computer, da det står dig frit for. Det tager kun ganske få minutter at afgive en bestilling, hvis du ønsker at købe gardinringe i høj kvalitet til skarpe priser. Har du brug for hjælp, kan du være sikker på, at vi aldrig er mere end én mail eller ét opkald væk. Vi hjælper dig glædeligt, da vi ønsker, at du skal have den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Du kan med fordel følge med på denne side, som vi jævnligt vil udvide med nye gardinringe, som du kan tage i brug med det samme. I vores sortiment kan du også shoppe andre former for ringe – bl.a. ringe til uroer og nøgleringe, som ligeledes byder på enestående kvalitet.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.