💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Maja Hansen Bøger

10 produkter

Maja Hansen er en anerkendt forfatter, som har specialiseret sig i at skrive hæklebøger i en klasse for sig. Maja er desuden læreruddannet samt uddannet inden for informations- og kommunikationsteknologi.

I årevis har Maja Hansen bidraget med hækleopskrifter til kendte magasiner og kataloger inden for håndarbejde. Sideløbende har hun skrevet en lang række kreative bøger, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer efterhånden.

Stort udvalg af Maja Hansen bøger

Rito har et stort udvalg af Maja Hansen bøger, som du kan købe til faste lave netpriser. Vi har nøje udvalgt en lang række hæklebøger fra Maja Hansen, som du skal have mulighed for at arbejde med. Vil du ikke risikere at løbe tør for inspiration lige foreløbigt, så kan du med fordel bestille en Maja Hansen bog.

Maja Hansen er i dag kendt som en af de førende forfattere inden for branchen for håndarbejde. Er du kreativt anlagt, vil du med stor sandsynlighed kunne drage nytte af de mange bøger. Bøgernes mange tips og opskrifter er skrevet i et sprog, hvor alle kan være med. Således er bøgerne henvendt til både begyndere og øvede med interesse for hækling.

I denne kategori finder du en lang liste over populære bogtitler, som vi har valgt at forhandle på vores webshop. Blandt de mange titler finder du bl.a. følgende:

  • Flere hæklede dyr
  • Hæklede dukker
  • Hæklede dyr
  • Hæklede pusledyr
  • Hæklet frugt og grønt
  • Hæklet julepynt
  • Hæklet legetøj
  • Nye hæklede dyr

Er der nogle af overstående titler, der fanger din interesse, så kan du selvfølgelig gøre et godt køb. Savner du en specifik titel, så er du velkommen til at skrive ind med dine spørgsmål. Vi er nemlig altid interesseret i at udvide vores udvalg af Maja Hansen bøger.

Bestil din Maja Hansen bog på nettet

Maja Hansen er en særdeles kreativ person, som altid har været begejstret for at arbejde med kreative projekter. Gennem årerne har Maja Hansen beskæftiget sig med både nålefiltning, hækling og mange andre former for håndarbejde. Selvom forfatteren siden barndommen har været vild med at være kreativ, så var det først i 2009, at hun begyndte at hækle. 2 år senere – i 2011 blev den første bog, ”Hæklede dyr” lanceret på det danske marked. Sidenhen er kreative danskere blevet forkælet med mange nye udgivelser, som har fået fremragende anmeldelser fra både forbrugere og medier.

Vi giver dig en unik mulighed for at bestille din næste Maja Hansen bog på nettet. Det kan du gøre fra din smartphone, computer eller tablet, hvor både bestilling og betaling foregår nemt og risikofrit.

Selvom Maja Hansen bøger er populære og eftertragtede, så kan de købes til priser, hvor alle kan være med. Køber du en Maja Hansen bog, kan du forkæle dig selv, eller en du holder af. Der er nemlig garanti for underholdende og læserigt indhold, som omfatter et utal af opskrifter, tips og tricks.

Vores prisgaranti gælder på samtlige bøger, som du bør købe, hvis du gerne vil blive inspireret af Maja Hansen og hendes kreative tankegang. Som udgangspunkt har vi alle Maja Hansen hæklebøger på lager, så du kan forvente hurtig levering.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.