💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Pladegarn

Pladegarn er en helt særlig form for garn, som skiller sig markant ud fra traditionelle garntyper. Det er en garntype, der er blevet mere og mere udbredt de seneste år. Der er en håndfuld særlige kendetegn ved denne type garn, som bliver efterspurgt af et stigende antal danskere med interesse for kreativt arbejde.

Pladegarn forhandler – Vi sælger billigt pladegarn på nettet

Leder du efter en anerkendt forhandler af pladegarn, så er du havnet på den helt rigtige side. I vores store sortiment finder du et stort udvalg af garn, hvor denne specielle garntype selvfølgelig ikke er nogen undtagelse. Vores udvalg appellerer til ethvert behov, da vi udelukkende sælger det bedste garn på markedet. Vi giver dig mulighed for at hoppe med på den fremadstormende trend, som vi forudsiger vil komme til at fylde endnu mere i fremtiden.

Pladegarn er velegnet til både strikning, hækling og filtning. Er du kreativt anlagt, vil du kunne fremstille nogle beundringsværdige kreationer med denne type garn. Det er op til den enkelte person at vælge, hvorvidt man foretrækker at strikke entrådet eller flertrådet. Hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet alternativ afhænger af, hvor tyk du ønsker din kreation skal være.

Pladegarn er ikke spundet, hvorfor det er skrøbeligt at strikke med. I modsætning til de fleste traditionelle garnkvaliteter er denne type garn ikke spundet sammen i én tråd. Garnet vil således være mest henvendt til erfarne og øvede, men kan også bruges af nybegyndere – hvis man ikke er frisk på en udfordring. Arbejder du med garnet, vil du opleve, at garnet mere eller mindre mister sin skrøbelighed. Derfor kan du forvente en blød og slidstærk kreation, som du kan få glæde af i mange år. Strik i pladegarn er noget, som enhver kreativ entusiast bør prøve kræfter med.

Pladegarn udsalg – Vi har faste lave priser

Vi kan jævnligt byde på attraktive tilbud og udsalg, hvor du kan spare penge på pladegarn fra nogle af de førende producenter. Vi har sammensat et stort udvalg af denne garntype, hvor Istex er en af de producenter, der er repræsenteret. Du kan bl.a. gøre en god handel på Istex Plotulopi, som er en af de mest populære garnkvaliteter i kategorien. Der er tale om 100 % islandsk uld, hvor den høje kvalitet og de komfortable egenskaber er i fokus.

Som dansk forhandler af denne garntype kan vi selvfølgelig glæde dig med konkurrencedygtige priser. Vi har faste lave priser på pladegarn, da vi ønsker at imødekomme ethvert budget. Vi garanterer dig den laveste markedspris ved at tilbyde prisgaranti. Finder du imod forventning en billigere forhandler af de garnkvaliteter, der er repræsenteret i vores sortiment, så går vi ind og matcher priserne.

Du finder et stort pladegarn farvekort i vores sortiment, hvor du kan finde stort set alle tænkelige farver. Hvad end du ønsker at arbejde med den ene eller den anden farve, så kan du med høj sandsynlighed finde farven i vores sortiment. Leder du efter en farve, der ikke er en del af vores sortiment, så skal du være velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Farvekort, materiale, pris, strikkefasthed og løbelængde kan variere fra garnkvalitet til garnkvalitet. Klikker du dig ind på en specifik garnkvalitet, kan du finde relevante informationer og specifikationer. Som hovedregel skal pladegarn håndvaskes ved maksimalt 30 grader og tørres fladt. Vi opfordrer dig altid til at følge de pågældende vaskeanvisninger, så du kan passe godt på din kreation. Korrekt behandling af pladegarn har stor indflydelse på en kreations holdbarhed og levetid.

Pladegarn opskrifter – Find inspiration i gratis opskrifter

Vil du arbejde med denne garntype, kan du finde mange spændende opskrifter. I takt med at det er blevet mere og mere almindeligt at bruge denne garntype, er der også blevet udviklet flere opskrifter. Der er rigtigt mange kreative muligheder med pladegarn, hvor man kan skabe nogle helt unikke kreationer. Garnet er bl.a. velegnet til overtøj, ponchoer, sutsko og mange andre varme kreationer. I disse år bliver der også lavet mange sweatere, tæpper og cardigans med den specielle garntype.

Der er rig mulighed for at finde gratis opskrifter, som er fyldt med inspiration. Har du købt pladegarn, men har du ikke lagt dig fast på et projekt, så kan du helt sikkert få en god idé, hvis du kigger nærmere på nogle af de mange opskrifter. Med udgangspunkt i den valgte opskrift kan du vurdere det realistiske garnforbrug og en realistisk tidshorisont.

Du kan glæde dig selv, eller en du holder af med en kreation, der er lavet af pladegarn. Garnet kan bruges til både børne- og voksenstrik, hvorfor du ikke vil føle dig begrænset. Selvom det kan være udfordrende at arbejde med garnet i starten, så vil du hurtigt blive komfortabel med det.

Bestil døgnet rundt – Levering til hele landet på få hverdage

Som kunde kan du bestille garn og hobbyartikler døgnet rundt. Du kan bestille kvalitetsgarn fra din digitale enhed – computer, tablet eller smartphone. Vi leverer pladegarn til hele landet i samarbejde med udvalgte fragtfirmaer, som forkæler dig med hurtig levering og kompromisløs service. Vi behandler og afsender ordrer på alle hverdage, så du kan få leveret dine varer så hurtigt som muligt.

Vi yder prisgaranti på hele vores udvalg af pladegarn, ligesom vi kan tilbyde mængderabat på samtlige garnkvaliteter. Vores kundeservice holder åbent på alle hverdage, hvor du kan skrive ind med dine spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at du vil få tilsendt en e-mail, når din ordre har forladt vores lager.

Vores udvalg af pladegarn vil løbende blive udvidet i takt med, at vores indkøbere finder nye interessante garnkvaliteter. Vil du gerne følge med i, hvornår der bliver føjet nye garnkvaliteter til vores sortiment, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan tilmed følge med på de sociale medier, hvor vi ligeledes skriver om nye varer fra vores mange leverandører. Vi er åben over for idéer og inspiration til nye garnkvaliteter, som du ønsker at arbejde med.

 

Underkategorier