Afsendelse ! Bestil inden

Hvad er amigurumi?

Hvis du hækler, er du måske allerede stødt på amigurumiopskrifter helt uden at vide det. Selve konceptet er japansk og bygger på den let karikerede og barnlige stil, vi kender fra manga og amine. Det er små, hæklede figurer, der kendetegnes af store øjne, klare farver og lette, bløde former.

Selve teknikken bygger på en magisk ring samt ind- og udtagninger, på samme måde som du måske kender det fra en bold. I sit hjemland er denne form for hækling ekstremt populær, mens det er et relativt nyt begreb, og der derfor stadig er mange, der ikke er bekendt med det. Vil du gerne prøve kræfter med amigurumi, men er du ikke erfaren udi hækling, kan en bold med farveskift være et rigtig godt sted at starte.

De små, udstoppede figurer er ikke blot søde og sjove for børn. I Japan mener man også, at de har en sjæl og kan betragtes som små følgesvende, der kan holde dig ved selskab og trøste dig, når du er ked af det eller trist.

De fleste amigurumifigurer hækles i bomuldsgarn, der findes i et væld af farver og gør det muligt at skabe personlige og farverige figurer, samtidig med at det kan gå i vaskemaskinen uden problemer, hvis du vælger det rigtige fyld.

Infinity Hearts Amigurumi

Før: 39,00 DKK   25,00 DKK
10 ud af 10 varianter på lager. Leveringtid 1-3 dage
36%
Til og med 21/07-24
Infinity Hearts Amigurumi

36% RABAT

Til og med

21/07-24

Se vare

Version: v1.c353.s1.l2