Afsendelse ! Bestil inden

Hvad er fyldevat?

Vil du i gang med at hækle søde figurer, eller ønsker du at strikke bamser, får du brug for fyldevat.

Fyldevat er (som navnet antyder) vat, der har til formål at skabe volumen. Det bedste fyldevat er det varmeisolerende og formfaste vat. Langt det mest vat fremstilles i hvidt udseende. Dette passer til både hækle-, sy- og strikkeprojekter, uanset hvilke farver på overfladedesignet du bruger.

Fyldevat kan bruges til alt fra dukker over figurer til puder, bamser og patchwork.

Vælg produktudgave, der matcher dit formål

Fyldevat er et materiale, der har været på markedet i mange år. Det sælges til billige priser, og det fås i forskellige mængder. Det er uundværligt, når der skal gives liv til dine kreationer. Du har mange valgmuligheder, når det kommer til at købe produktudgaver.

Fyldevat fås i forskellige mængder. De mindste poser er dem med 300g vat. Dette kan være det rette valg, når du hækler små figurer, der skal fyldes ud.

Til dig der skal i gang med de store projekter eller har ambitioner om at lave flere bamser i fremtiden, er det økonomisk fornuftigt at vælge en stor mængde vat. Du finder fyldevat i poser op til 2500g.

Dekorationsfylde til patchwork

Syr du patchwork, kan du forme de smukkeste designs, når du bruger fyldevat. Med et tyndt lag vat i tæppet eller vægdekorationen får dit håndarbejde ekstra liv og volumen.

Det er nemt at arbejde med vat til fylde. Du kan ’plukke’ de stykker og størrelser af, som skal bruges til dine projekter.

Når du skal vælge fyldevat, skal du undersøge, om materialet tåler at blive vasket i maskinen. De nyeste udgaver af vattet kan maskinvaskes ved 40 grader. Dette er en stor fordel, når du syr eller strikker bamser eller tæpper, der skal bruges til børn.  

Version: v1.c430.s1.l2