Afsendelse ! Bestil inden

Hvad er forskellen på mekaniske og elektroniske symaskiner?

I dag kan du vælge mellem mange forskellige typer af symaskiner. Den største forskel imellem dem er deres grundlæggende teknikker. Maskinerne opdeles i hhv. mekaniske og elektroniske.

Det er vigtigt, at du har styr på forskellene, så du bedst kan udvælge dig den helt rette maskine, der matcher dine ønsker og behov.

Lær de mekaniske symaskiner at kende

De mekaniske udgaver er de traditionelle maskiner, som har været på markedet i flest år. Her får du en maskine uden display, hvor alle funktioner skal indstilles på hjul eller knapper øverste på fronten. Her kan du vælge sømbredde og stinglængde ved at dreje på de små hjul.

Har du været kreativ med syarbejde i mange år, kan det være, du foretrækker de mekaniske symaskiner. Du har med stor sandsynlighed arbejdet med denne type maskine i flere år og derfor føler dig mest tilpas med den.  

Er du lige begyndt at sy, eller vil du i gang med at designe tøj og tilbehør, kan du finde de mekaniske symaskiner komplicerede at bruge. Maskinen gør ingenting for dig, og du skal indstille hver en funktion manuelt. Her kan det være en praktisk hjælp at gå efter de elektroniske maskiner.

Værd at vide om de moderne, elektroniske symaskiner

Som udgangspunkt vil en elektronisk maskine være udstyret med flere funktioner og indstillingsmuligheder sammenholdt med den klassiske, mekaniske symaskine.

Mange mennesker oplever at få mere smidige arbejdsforhold, når de bruger en elektronisk udgave. Her kan du lettere justere sømbredde og stinglængde.

De nyeste, elektroniske maskiner er lavet med syprogrammer. Her skal du blot vælge program, hvorefter maskinen selv indstiller sømmene.

Til dig der har høje ambitioner med syning eller til dig, der vil lave komplicerede og avancerede mønstre, er det værd at bruge en elektronik maskine. Du kan lettere styre og kontrollere fine sting, så du kan designe smukke dekorationer på tøjet eller tilbehøret.

Transportøren, der sørger for at flytte dit stof under syning, er mere veludviklet på de elektroniske maskiner.