Gratis guide til hvordan du laver stjerner af træperler

Ønsker du at peppe borddækningen eller juletræet op med hjemmelavet pynt? Stjerner lavet af træperler er en skøn måde at kombinere unikhed, personlighed og klippeklister i ét fint pynteelement. I nedenstående guide viser vi dig, hvordan du forvandler træperler og lædersnor til stjerner ved hjælp af nål og tråd.

Download PDF her

 

Du skal bruge:

Sådan gør du:

Start med at sætte 12 lige store perler på lædersnoren. Her er der brugt 15 mm perler, men alle størrelserne i æsken kan bruges til den valgte lædersnor. Bind en dobbeltknude idet du samler perlerne til en ring. Sørg for at du har nok lædersnor i begge ender til ophænget.

Bind enderne på lædersnoren sammen med en knude og klip enderne af. Sæt tråden på din nål. Stik nålen igennem den første perle efter knuden, sæt tre perler mere på tråden, spring en perle over på din perlering og stik nålen igennem perle nr. tre efter knuden, så de tre nye perler danner første stjernespids.

Sæt tre perler mere på tråden, spring en perle over på din perlering og stik nålen igennem perle nr. fem, så de tre nye perler danner anden stjernespids. Gentag dette tre gange mere (i alt fem stjernespidser).

Slut af med en dobbeltknude og stram godt til. Klip enderne af og skjul knuden i en af træperlerne. 

Din stjerne er færdig!

Du kan hænge din stjerne på juletræet, men du kan også bruge den som en del af borddækningen. Øverst får du et par inspirationsbilleder dertil.

God fornøjelse!

Version: v7.c695.s1.l2