Kreativ Gaveæske Deluxe - Gaven til garnelskeren

Varenummer: KIT-KOMBI-09 - Producent: Rito Krea

Før: 1 239,00 DKK 1 007,00 DKK 1007 DKK
På lager - Leveringstid 1-3 dage

Produktbeskrivelse

Glæd en, du holder af, med en garntastisk Deluxe gaveæske fra Rito!

Leder du efter en hobbygave, der er lidt udover det sædvanlige? Det kan være svært at komme på de gode idéer, når det handler om at finde en velegnet gave til de nørkleglade. Derfor har vi gjort arbejdet for dig! Vi har sammensat denne Deluxe gaveæske fyldt med kreative artikler, enhver garnelsker vil nyde at modtage. Uanset om modtageren er til strikning, hækling eller et helt tredje håndarbejde, har vi sørget for, at gaveæsken tilbyder både garn og udstyr, der får fantasien til at spire og sætter fingrene i gang.

Den kreative Deluxe gaveæske er oplagt til alverdens festlige anledninger såsom mors dag, jubilæum, fødselsdag, fars dag, bryllup og lignende. Hvad end du leder efter en gaveæske til din kæreste, ven, forælder eller søskende, er vores Deluxe gaveæske velegnet som hobbygave til de kreative garnentusiaster. Du kan også købe en almindelig kreativ gaveæske, hvis du ønsker at give en mindre hobbygave.

Hvad indeholder den kreative Deluxe gaveæske?

Vores kreative Deluxe gaveæske indeholder stilrene hobbyartikler fra kvalitetsmærker som KnitPro og Nordic Sky. Det gør gaveæsken til en rigtig luksusgave, du kan forkæle den heldige modtager med. Gaveæsken består således af både praktisk tilbehør samt materialer, der kan anvendes til forskellige garnprojekter. Gaveæsken indeholder:

  • 1 stk. strikketaske/garntaske i kunstlæder fra Unwind (fås i flere farver)
  • 2 garnnøgler af Nordic Sky Bergen håndfarvet (består af 75% superwash uld & 25% nylon – fås i flere farver)
  • 2 garnnøgler af Nordic Sky Oulu Kid-Silk (består af 72% superkid mohair & 28% mulberry silke – fås i flere farver)
  • 1 pakke indeholdende 40 stk. hjerteformede Amour maskemarkører fra KnitPro
  • 1 magnetisk halskæde kit fra KnitPro

Hvis du ønsker at skifte farven på eksempelvis tasken eller Nordic Sky garnet, kan det snildt gøres ved at klikke på pilen ud for det pågældende produkt. Som en ekstra bonus har vi her nogle fine forslag til henholdsvis strikke- og hækleopskrifter, du kan inkludere i din Deluxe gaveæske. På den måde kan du nemt give en komplet hobbygave, hvor modtageren får alt, de skal bruge til at forvandle gaveæskens indhold til et flot projekt.

Gratis hækle- og strikkeopskrifter fra Rito Krea, der kan laves med Deluxe gaveæskens indhold: