💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

Filtkugler

Tæppe lavet af filtkugler Hundekurv lavet af filtkugler Brødkurv lavet af filtkugler Bordskåner lavet af filtkuglerLav et tæppe af filtkugler - Se guiden her.

Ønsker du at lave dit eget kugletæppe af filtkugler skal du ca. bruge følgende antal til runde kugletæpper i 20mm:

 • 20 cm ca. 90 stk. (bordskåner)
 • 40 cm ca. 350 stk. (hynder)
 • 70 cm ca. 1100 stk.
 • 90 cm ca. 1750 stk.
 • 100 cm ca. 2150 stk.
 • 110 cm ca. 2650 stk.
 • 120 cm ca. 3100 stk.
 • 140 cm ca. 4200 stk.
 • 160 cm ca. 5500 stk.
 • 180 cm ca. 6950 stk.
 • 200 cm ca. 8550 stk.

Der findes mange måder hvorpå man kan være kreativ og én af favoritterne er med filtkugler. Dette er der mange grunde til. Først og fremmest er filtkugler nemme og ufarlige at arbejde med og henvender sig dermed til en bred målgruppe – fra de helt små og opefter. For det andet kan filtkugler bruges til en bred vifte af forskellige ting til hjemmet, til tøj samt tilbehør og meget mere. Mange bruger oven i købet de forskellige resultater med filtkugler til flotte og personlige gaver til nogen de holder af.

Økologiske filtkugler kan fås i mange forskellige størrelser, som alle egner sig til forskellige formål. Her i webshoppen sælger vi filtkugler med en diameter på ca. 1 cm, 2 cm og 2,5 cm., som både passer til store og små kreationer. Vi har altid gode priser og løbende tilbud og udsalg, som alle kan være med til. Udover billige filtkugler af høj kvalitet kan vi love en god service samt en bestilling, der bliver leveret lige til din hoveddør!

Filkugler i høj kvalitet – så holder dine resultater i længere tid

Udover at egne sig til pynteting, smykker og lignende egner filtkugler sig også til større ting som tæpper og hundekurve - ting som har tendens til at slides hurtigt, fordi det bliver brugt hver eneste dag, flere gange om dagen. For at sikre at dine resultater med filtkuglerne holder så lang tid som muligt består de af 100 % uld samt slidstærk nylon. Denne sammensætning sikrer høj kvalitet og lang levetid til din hundekurv, tæppe eller lignende kreation.

Sæt dit eget præg på hjemmet med økologiske filtkugler

Filtkuglerne på ca. 1 cm, 2 cm og 2,5cm., giver dig rig mulighed for at sætte et flot og personligt præg på dit hjem, lige hvor du ønsker det. Ønsker du for eksempel at skabe en hyggelig og dejlig atmosfære i køkkenet kan du starte med at lave dækservietter, bordskåner og lignende. Det kan være en fordel at starte med simple kreationer som disse, da de er nemme at lave, men samtidig giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige former og størrelser. Den samme teknik som bordskåner og dækservietter kan også bruges hvis du ønsker dig et dejlig og smart uldtæppe af dine filtkugler. Dette er en større ting, som vil kræve mere tid og flere kræfter. Men så når først dit tæppe er færdig, har du dit eget, flotte og ikke mindst personlige uldtæppe, som dine naboer, venner og bekendte uden tvivl vil lægge mærke til.

Når du er blevet mere øvet i at arbejde med filtkugler kan du prøve dig ad med mere avancerede ting som små bokse, krukkeskjulere og lignende sager, som kan pynte i stuen og på badeværelset såvel som i køkkenet og i soveværelset. Når først du har styr på denne teknik, som kræver at filtkuglerne sættes ovenpå hinanden i stedet for ved siden af hinanden kan du vove dig ud i større ting, som for eksempel hundekurve. Filtkuglerne sikrer en blød og behagelig hundekurv som din hund vil elske dig for.

En hobby alle kan være med til – sjov med børn og filtkugler

At arbejde med filtkugler kræver hverken symaskine eller genstande som er svære og farlige at arbejde med. Derfor er filtkugler en oplagt ide, når der skal hygges og laves sjov sammen med børn. Filtkugler bruges ofte til at fremstille smykker, tasker og lignende tilbehør. Til dette er det kun fantasien, som sætter grænser. Små filtkugler kan blandes med store filtkugler, perler i forskellige størrelser og former, knapper og meget, meget mere – jo flere forskellige ting der blandes med, jo sjovere er det.

Børnene har mulighed for at lave et fint uldtæppe til deres eget værelse, smykker og tasker til at bruge i børnehaven, skolen eller til at bruge som klæde-ud-tøj. Hvis det er op til jul, fødselsdag eller andet, kan bordskåner, dækservietter, tasker, halskæder, armbånd og lignende ting af filtkugler være en sjov og personlig gave til forældrene, bedsteforældrene eller til andre familiemedlemmer og venner.

Filtkugler til hverdag og til fest

Uanset hvad du ønsker at fremstille med filtkugler giver vores sortiment dig stor mulighed for at mixe og matche dine yndlingsfarver som du vil. Udover at vores filtkugler er billige findes de nemlig også i et bredt udvalg af både mørke og lyse farver. Du kan vælge at matche lignende nuancer for et enkelt og harmonisk look eller du mixe mørke og lyse nuancer for et sjovt og spændende look.

Ønsker du for eksempel at lave ting til pigeværelset, kan du med fordel blande farver som rosa, rød og cerise. På samme måde kan du til drengeværelset få succes med en blanding af farver som grøn, blå og turkis. Ønsker du at tilpasse dine ting af filtkugler til de forskellige årstider kan du til foråret finde et hav af lyse og delikate farver, til sommeren finde varme og stærke farver, mens du til efteråret og til vinteren kan finde mørke og kolde farver. Mulighederne for at mixe og matche er uendelige!

Mangler du ideer til, hvad du kan lave eller inspiration til, hvordan du kan lave det kan du med fordel søge efter gode råd og vejledninger online på nettet.

Køb dine filtkugler her og slå flere fluer med ét smæk

Ved at købe dine filtkugler i vores online shop opnår du flere fordele i et køb. På samme tid med at få filtkugler i høj kvalitet får du dem også billige. Udover at have gode priser hele året rundt, har du også mulighed for, at løbe ind i gode tilbud og udsalg, hvor der kan være mange penge at spare.

Som en ekstra bonus springer du, ved køb på nettet, køen i butikkerne over. Du kan afslappet handle hjemmefra sofaen af og købe filtkugler lige når det passer dig – også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Når først du har foretaget dit køb vil du efter få dages venten få din bestilling af filtkugler og/eller andet fra vores online butik direkte leveret til døren eller til dit nærmeste posthus, hvis du ikke er hjemme på afleveringsdagen. Kig på vores hjemmeside allerede i dag og bliv fristet af de billige priser og det flotte farveudvalg af filtkugler. Billigt, godt og ligetil. God fornøjelse!

Uldkugler / hobby kugler

Filtkuglerne kaldes af nogen også for uldkugler eller hobby kugler. Men fortvivl ikke filtkugler er det samme.

Engors salg af filtkugler

Vi er importør af filtkugler og tilbyder derfor også engros salg - Se mere her.

Underkategorier

pr. side
pr. side
Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.