💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Lav selv Pompon / Pelskvast

19 produkter

En kvast – også kendt under navnet pompon er én af de former for tilbehør som hvert eneste år er set vendt tilbage i tøjkollektioner, som pynteting til hjemmet, til personligt tilbehør og til mange andre formål. De findes som en pelskvaste i pels fra for eksempel kanin, en kunstig pelskvast i akryl, af garn og mange andre materialer. Er du vild med denne tendens og kan du lide DIY (Do-it-yourself) projekter er der gode nyheder til dig. Du kan nemlig selv lave en kvast/pompon hjemme i stuen uden det store besvær.

En hjemmelavet kvast / pompon – kreativitet for alle

Fremstilling af en kvast er slet ikke så svært som mange går og forestiller sig. Der findes nemlig et hav af forskellige sæt med tilhørende vejledning som beskriver hvordan du let kan lave din egen kvast. Nogle er lettere end andre. Et typisk sæt til fremstilling af en pompon fås i form af en to cirkler med lige store huller igennem. Hvis du ønsker at lave en kvast af garn, skal garnet vikles rundt om cirklerne indtil hullet i midten er helt fyldt ud. Herefter skal siderne skæres eller klippes op, hvorefter cirklerne langsomt skal skilles fra hinanden indtil det er muligt at binde en tråd rundt om midten på kvasten. Herefter fjernes cirklerne og du sidder tilbage med en flot og fyldig hjemmelavet kvast af garn. De forskellige ’lav selv sæt’ findes i mange forskellige størrelser, så du kan tilpasse din kvast/pompon til dine behov. På internettet kan du hurtigt finde en god opskrift at følge eller foretage et køb af et DIY pompon sæt.

En hjemmelavet kvast / pompon – det er kun fantasien som sætter grænserne

Når først du har fremstillet en kvast af garn eller flere, er mulighederne for, hvad du kan bruge dem til mange. Dette er tilmed en kreativ proces som du med fordel kan inddrage børn i. Du kan for eksempel bruge din kvast til en hue, både til vinter eller som en nissehue til jul. Ønsker du at pifte din garderobe op, er en kvast også ofte set brugt i enderne på andet udendørsstøj som sjaler, halstørklæder, ponchoer og meget andet. Hvis du ønsker at sætte din DIY kvast /pompon fast på lynlåse, tasker eller nøgleringe er det let og simpelt at sy en tråd igennem som fungerer som hank.  

Du kan tilpasse din hjemmelavede kvast efter årstidens farver, til dine egne præferencer eller til ét bestemt stykke tøj. Hvis du ikke ønsker at din kvast af garn til hue eller andet formål skal være ensfarvet kan du eksperimentere med at bruge multifarvet garn. Ejer du ikke multifarvet garn kan dette løses ved at binde forskelligt farvet garn sammen. Det eneste du skal huske her er, at placere knuderne i midten, så de ikke kan ses på det endelige resultat.

Det er både let, sjovt og lærerigt, når det kommer til DIY kvaste/pompon. Det er tilmed en billig måde at pifte gamle ting op med. God fornøjelse.

Køb en pompom maker og sæt gang i din kreativitet 

Vi giver dig mulighed for at købe en pompom maker til en yderst fair pris. Vil du gerne sætte gang i din kreativitet, så vil du kunne få mange spændende og hyggelige timer til at gå med denne form for tilbehør. Via vores webshop kan du købe både en pompom maker og dertilhørende garn, så du kan købe alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt. Vi har sammensat et unikt udvalg af pompom makers, som vi varmt kan anbefale dig at investere i. Du kan bl.a. shoppe kvalitetstilbehør fra Järbo og Rico Design, som er nogle af de mest trofaste producenter i branchen. Leder du efter en specifik pompom maker, som du ikke kan finde i vores udvalg, så kan du selvfølgelig henvende dig til vores kundeservice. Vi forsøger altid at finde en passende løsning.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.