TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Järbo

- Her finder du vores store udvalg af Järbo garn

Järbo er en traditionsrig svensk garnproducent, som har historie tilbage til 1980’erne. I denne tid var der tale om en uldfabrik, som beskæftigede sig med fremstilling af garn, farvning og vævning. Fra 1980’ernes begyndelse blev der sat særlig stor fokus på håndstrikkegarn, som udgør størstedelen af udvalget den dag i dag.

Der er tale om en familieejet virksomhed, som drives af søskendeparret Kristina Yttermyr og Jan Blomberg, som driver virksomheden under navnet Järbo Garn AB.

Järbo er repræsenteret på en lang række markeder i Europa og resten af verden. Der er særlig stor fokus på Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og USA, som er blandt garnvirksomhedens vigtigste markeder.

Stort udvalg af Järbo garn online

Danmark er et af de lande, hvor Järbo er særligt godt repræsenteret. Danske strikke- og hækleentusiaster er tilsyneladende særligt kvalitetsbedste, når det handler om garn og strikkeartikler. Netop høj kvalitet er en af de fordele, man får ved at købe Järbo garn. På baggrund af dybdegående undersøgelser og mange års erfaring i granbranchen, er det blevet muligt at tilbyde Järbo garn i særlig høj kvalitet. Järbo har strenge kvalitetskrav, da høj kvalitet er alfa omega for deres garn. Den høje kvalitet gør sig gældende, uanset hvilken garnkvalitet du køber fra Järbo.

Vi har et stort udvalg af garn fra den traditionsrige garnproducent. Vores udvalg består af en lang række garnkvaliteter, hvor bl.a. bomuld, akryl, bambus, polyester og uld gør sig gældende. Der er tilmed blevet udgivet rigtigt mange populære kollektioner, hvor bl.a. Elise Print, Mini, Tindra, Tropik og Skrållan er repræsenteret. Takket være et stort udvalg af forskellige kvaliteter og farver, så kan du altid finde det Järbo garn, som du skal bruge til dit kommende strikke- eller hækleprojekt. Vi har ligeledes et bredt udvalg af blandingsgarn, hvor man har kombineret en række kvalitetsmaterialer. Hvis du har brug for vejledning i, hvilken garnkvalitet du bør vælge, så hjælper vi gerne med kompetent rådgivning.

Järbo har også en række eksterne varemærker, som har opnået stor popularitet på det danske marked. Det omfatter bl.a. Hooked, KnitPro og Istex, som kommer fra den svenske producent. Du er sikret kvalitet for alle pengene, hvis du handler Järbo garn.

Garn i høj kvalitet og strikkeopskrifter

Järbo er en garnproducent, som har fået stor ros og anerkendelse for garn i meget høj kvalitet. Producenten arbejder konstant på at udvikle nye garnkvaliteter og tilbehør. Dermed er det muligt at købe Järbo garn og diverse tilbehør til strikning, hækling og andre former for håndarbejde.

Järbo er ligeledes kendt for sine mange nyttige strikke- og hækleopskrifter. Der er udviklet rigtigt mange opskrifter, som kan benyttes af både nybegyndere og erfarne. Opskrifterne kan som udgangspunkt hentes gratis på nettet, hvor der vil være forskellige versioner på henholdsvis dansk, engelsk og norsk. Der er mulighed for at søge blandt de mange opskrifter, som først og fremmest tager udgangspunkt i herre-, dame- og børnetøj. Derudover er der også mange opskrifter, hvor man kan lære at strikke eller hækle en ny taske, tæppe, pude eller noget helt fjerde. Ligesom det gør sig gældende for udvalget af garnkvaliteter, så bliver udvalget af strikkeopskrifter og hækleopskrifter også løbende udvidet. I øjeblikket kan du bl.a. finde inspiration til at strikke eller hækle en sweater, hue, halstørklæde, nederdel eller badedragt. De aktuelle strikke- og hækleopskrifter er særligt egnet til det skandinaviske klima, hvor temperaturen er lav sammenlignet med andre klimaer. Opskrifterne kan variere efter årstid, hvor bl.a. vinter- og sommertøj er repræsenteret i udvalget af opskrifter.

Der er endda opskrifter til hunde, hvor man f.eks. kan strikke eller hækle en trøje. Mulighederne er altså mange, og du kan med garanti finde inspiration i de mange garnopskrifter. Hvis du vil opnå et perfekt resultat, kan du med fordel følge opskrifterne trin for trin.

Järbo garn udgiver løbende nye produkt- og inspirationskataloger, som kan downloades på nettet. Disse kataloger kan du med fordel læse, hvis du mangler inspiration og sætter pris på gode tips til strikning og hækling. I disse kataloger bliver du bl.a. vejledt i, hvilke materialer der er bedst at bruge til forskellige projekter. Dermed kan du øge dine chancer for at opnå det resultat, som du har drømt om.

Järbo garn til faste lave priser

Kender man til Järbo, så ved man, at det er en producent, som har stor fokus på høj kvalitet. Den høje kvalitet kommer til udtryk igennem alle producentens produkter, som er egnet til både strikning og hækling. Järbo arbejder med en filosofi om, at kvalitet ikke behøves koste mere. Selvom garnet er i særdeles høj kvalitet, så koster det altså ikke en formue. Järbo garn til faste lave priser er en realitet, hvis du handler på nettet. Vores priser er markedets laveste, hvilket vi garanterer med vores prisgaranti. Prisgarantien gælder for alle garnkvaliteter fra Järbo, som vi forhandler på siden. Kontakt os gerne hvis du finder en lavere pris på vores Järbo garn, så matcher vi naturligvis prisen.

Vil du have glæde af vores mængderabat, så skal du bestille et større antal garnnøgler ad samme slags. Vi har også tilbud om gratis fragt, hvis ordreværdien er tilstrækkelig stor.

Dan dig et overblik over vores Järbo garn og foretag en bestilling allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til vores garn fra Järbo, så skal du være velkommen til at kontakte

Officielle hjemmeside: http://www.jarbo.se/da/

Underkategorier