TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Järbo Mini

6 produkter

Järbo Mini er en garnvariant, der i særdeleshed skiller sig ud fra mængden. Ikke desto mindre er der stor efterspørgsel på de forskellige varianter, som vi har samlet i denne kategori. Vi præsenterer dig for et stort udvalg af mininøgler, som kommer i mange forskellige kvaliteter fra den anerkendte, svenske producent.

Järbo Mini – Akryl, bomuld og uld

Järbo Mini er de velkendte mininøgler, der kan købes i mange forskellige kvaliteter. Det omfatter bl.a. bomuldsgarn (Järbo Mini Bomuld), akrylgarn (Järbo Mini Akryl) og ikke mindst uldgarn (Järbo Mini Uld). Det er disse kvaliteter, som du kan vælge mellem, hvis du har interesse i at købe små garnnøgler til dine kreationer.

Der er tale om garn, som du køber i større- eller mindre pakker. Når du køber en pakke, får du leveret enten 5 eller 10 farver, hvor der vil være ensfarvede- eller multifarvede varianter.

Vi gør opmærksom på, at vægten og løbelængden kan variere fra garntype til garntype. Som hovedregel har garnet en vægt på 10 gram, mens løbelængden er på omkring 30-36 meter. Der er dermed tale om en tynd- og fin garnkvalitet, som kan bruges til mange skønne formål. Den anbefalede pindestørrelse kan ligeledes variere, da den rette pindestørrelse langt hen af vejen afhænger af garnets tykkelse. Klikker du dig ind på en specifik kvalitet, kan du læse alt om garngruppe, materiale, vægt, strikkefasthed og meget mere. Vi giver dig alle de relevante data, så du ikke behøves bruge yderligere tid på at søge svar på dine ubesvarede spørgsmål.

Opskrifter med Järbo Mini

Selvom Järbo Mini skiller sig ud fra mængden, kan det ikke desto mindre bruges til rigtigt mange formål. Laver du en simpel søgning, vil du opdage, at der findes rigtigt mange opskrifter. Disse opskrifter kan du f.eks. finde på producentens hjemmeside, hvor du altid kan finde inspiration. Det er dog vigtigt at bemærke, at Järbo Mini dækker over mange forskellige kvaliteter. Det vil altså ikke være alle kvaliteter, der er lige egnet til forskellige kreationer.

Mininøglerne kan f.eks. bruges til at strikke og hækle bånd, dukketøj, blomster, julekugler og meget mere. Tilmed er disse sæt med garnnøgler oplagt som gaver – f.eks. værtindegaver til veninder, som du holder særligt meget af. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med et sæt, hvis du holder af at strikke og / eller hækle i din fritid. Selvom disse mininøgler er anderledes på flere forskellige faktorer, så byder de naturligvis på høj kvalitet.

Inden for garn fra Järbo finder du også Järbo Elise og Järbo Raggi, der ligeledes er to populære garnkvaliteter. Vi gør opmærksom på, at disse mininøgler ikke kan købes enkeltvis. I øjeblikket forhandles de kun i pakker / sæt, hvor du får leveret nøglerne i en række skønne farver. Dog kan vi tilbyde mængderabat, hvis du køber flere sæt ad gangen. Vi er ikke den eneste forhandler af disse garnnøgler, men vi kan garantere, at vi er den billigste forhandler på online markedet. I den forbindelse vil vi referere til vores prisgaranti, der garanterer dig som kunde, at du altid får tilbudt den laveste netpris.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.