TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Järbo Elise Print

16 produkter
  • Indhold: 60% Bomuld, 40% Akryl
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 330 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22-23m x 32p
  • Maskinvask 30º / Tørres fladt

Järbo Elise Print er en garnkvalitet, der er fremstillet af 60 % bomuld og 40 % akryl. Garnet kommer i højeste kvalitet og kan bruges til rigtigt mange kreationer. Er du vild med Järbo garn, kan du også kigge på Järbo Skrållan og Järbo Tindra, der er nogle af de mest populære garnkvaliteter fra producenten.

Elise garn fra Järbo

Elise garn i printfarver fra Järbo er en garnkvalitet med stigende efterspørgsel på det danske marked. Som du allerede er blevet bekendt med, er det en blandingsgarn, hvor materialerne bomuld og akryl er repræsenteret. Vi har valgt at forhandle Järbo Elise, da det er en garnkvalitet, der lever op til vores strenge kvalitetskrav. Garnet er nemt at arbejde med, og du har gode forudsætninger for at arbejde med forskellige typer kreationer.

Järbo Elise Print er kendt som et blødt, slidstærkt og fleksibelt garn, der kan bruges af både begyndere og øvede. Det er værd at bemærke, at garnkvaliteten kan købes i to forskellige størrelser – garnnøgler á 100 gram og garnnøgler á 50 gram. Vi har specialiseret os i de store garnnøgler á 100 gram, hvor løbelængden er 330 meter. Järbo Elise Print bliver altid leveret i store garnnøgler, mens Järbo Elise Unicolor bliver leveret i mindre garnnøgler.

Der er forudsætninger for at kategorisere garnet som hverdagsgarn, fordi det er overkommeligt at vaske og tørre. Garnet kan maskinvaskes ved 30 grader og kan tørres fladt.

Järbo Elise Print egner sig til både strikning og hækling. Skal du vælge den rette strikkepind eller hæklenål, skal du gå efter en pindstørrelse 3,5 – 4mm.

Järbo Elise Print – Printfarvet garn i høj kvalitet

Järbo Elise Print er printfarvet garn, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Hvis du er vild med printfarver bestående af flotte og inspirerende farver, så vil denne garnkvalitet med sikkerhed være noget for dig. I vores farvekort bliver du præsenteret for 14 farvevarianter, hvor stort set alle tænkelige farver er repræsenteret. Uanset om du foretrækker kølige og neutrale farver, eller om du foretrækker varme og skarpe farver, så kan du helt sikkert finde en passende farvekombination.

Ligesom du kender fra Järbo’s øvrige garnkvaliteter, er du altid sikret garn i højeste kvalitet. Takket være den høje kvalitet vil det i særdeleshed være garn, der er henvendt til forskellige former for hverdagsprojekter.


Järbo Elise Print kan bl.a. bruges til sommer- og efterårskreationer – f.eks. en top, sjal, bluse, cardigan eller noget helt femte. Garnets slidstærke egenskaber gør det egnet til diverse køkkentekstiler – du kunne f.eks. strikke eller hækle karklude, grydelapper, aftørringsklude og meget mere. Benytter du dig af de smukke printfarver, kan du skabe en kreation, som skaber glæde og nytte i hverdagen.

Har du brug for inspiration til opskrifter, har du flere forskellige muligheder. Du kan f.eks. købe en strikkebog eller en hæklebog, men der findes også gratis alternativer. Klikker du dig ind på Järbo’s hjemmeside, kan du gratis benytte dig af nogle af de mange hundrede tilgængelige opskrifter. Du skal blot huske at notere ”Järbo Elise Print” som den anvendte garnkvalitet. Således vil du næppe løbe tør for idéer lige foreløbigt.

Vil du købe Elise garn fra Järbo i printfarver, kan du handle i vores store sortiment. Vi forhandler alle de mest populære farvekombinationer, og vi forsøger så vidt muligt at have alle farvekoder på lager. Husk at du skal være velkommen til at tage kontakt til, hvis du oplever nogle udfordringer eller sidder med ubesvarede spørgsmål.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.