Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

DMC Petra nr. 5

59 produkter
  • Indhold: 100% Bomuld
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 400 meter
  • Anbefalede pinde: 2,5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 1,75 - 2 mm
  • Maskinvask 60º / Tørres fladt eller tørretrumbles ved lav temperatur

DMC Petra nr. 5 er en garnkvalitet, der har fået tildelt nr. 5. Det er blot én af de mange kvaliteter, som producenten kan byde på. Det er bomuldsgarn, der er fremstillet af 100 % bomuld. Garnet kan bruges til både hækling og brodering, hvor mulighederne er mange. Kan du lide at hækle og brodere, kunne det måske kunne blive rigtig glad for dette garn.

DMC hæklegarn og strikkegarn nr. 5 – ”Petra”

Skal du hækle med bomuldsgarn, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt DMC Petra 5 er det rette valg for dig. Det er blødt og lækkert bomuld hæklegarn, som kan konkurrere med nogle af de førende kvaliteter inden for bomuldsgarn.

Det er ingen hemmelighed, at DMC Petra 5 er mest egnet til hækling, men det kan rent faktisk også bruges til strikning. Skal du hækle, bør du bruge en hæklenål på 1,75-2mm. Skal du strikke, bør du bruge en strikkepind på 2,5 mm. Du bør følge disse anvisninger, hvis du vil arbejde med de bedst mulige pinde til dine fremtidige projekter. Der er selvfølgelig også mange andre garnkvaliteter, hvor du kan bruge disse pindestørrelser.

Det er et must, at du er opmærksom på vaskeanvisninger, hvis du arbejder med garn, der er fremstillet af bomuld. Det er heldigvis en garntype, der er utroligt nem at vaske og tørre. Det er nemlig muligt at maskinvaske garnet ved 60 grader. Til tørring kan du enten vælge at tørre det fladt eller smide det i tørretumbleren ved lav temperatur. Takket være de gode vaske- og tørremuligheder er det garn, der er egnet til hverdagsbrug. Garnet bliver leveret i relativt store garnnøgler, hvor nøglerne kommer i 100 grams nøgler med en løbelængde på 400 meter.

DMC garn nr. 5 – Faste lave priser og attraktive tilbud

Selvom DMC garn nr. 5 er en populær garnkvalitet, er det ikke altså ikke ensbetydende med, at prisen er høj. Derimod er det en prisvenlig kvalitet, som enhver kan investere i uanset økonomi. Vi mener, at det skal være billigt at købe kvalitetsgarn. Vi tager vores ord alvorligt ved at tilbyde prisgaranti på alle vores produkter – uanset kvaliteter og farver. Prisgaranti vil sige, at vi matcher prisen, hvis du finder en forhandler med en lavere pris. Dermed behøves du aldrig betale flere penge end højst nødvendigt, hvis det er dette garn, du vil købe.

Man skal aldrig gå ned på garn, og det gælder naturligvis også denne garnkvalitet. Det er svært at sige, hvor længe garnet vil være til stede i vores sortiment. Det er DMC, der har kontrol over, hvor længe kvaliteten vil blive forhandlet. Vi bestræber os på at have alle farver på lager, så dit besøg ikke har været forgæves. Garnet kommer i et stort farvekort, hvor der stort set ikke er de farver, man ikke kan bestille i denne kvalitet.

Selvom vi altid har faste lave priser, har vi rent faktisk også gode tilbud. Vi har løbende gode tilbud på kvalitetsgarn, hvor DMC Garn nr. 5 en af de mest almindelige kvaliteter. Har vi ikke den ønskede garn på tilbud, har vi måske andre gode tilbud. Du kan blot klikke dig ind på vores tilbudssektion, hvor der altid vil fremgå vores aktuelle tilbud fra en lang række producenter. Uanset om du køber garn på tilbud eller ej, kan du spare mange penge. Der er altid forudsætninger for at gøre en god handel, hvis man handler på nettet. Prisen er presset så meget i bund, at der altid er garanti for et tilfredsstillende køb. Vi leverer bestillinger på alle hverdage, hvor vi kan levere til både privatadresser og pakkeshops.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.