Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

DMC Petra nr. 8

39 produkter
  • Indhold: 100% Bomuld
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 800 meter
  • Anbefalede pinde: 2 mm
  • Anbefalede hæklenål: 1,25 mm
  • Maskinvask 60º / Tørres fladt eller tørretrumbles ved lav temperatur

DMC Petra nr. 8 er en anerkendt form for hæklegarn, der kommer i en lang række farver. Det er selvfølgelig en kvalitet, vi har valgt at udbyde i vores store sortiment. Der er tale om 100 % bomuld, ligesom du kender fra Petra nr. 5 – Dog er det værd at bemærke, at der er en vis forskel på de to garnkvaliteter.

DMC Petra nr. 8 – Hæklegarn nr. 8

Sætter du pris på tynd hæklegarn, der er fremstillet af 100 % bomuld, vil du kunne lide denne garnkvalitet. Det er en helt unik variant, der adskiller sig fra den traditionelle forståelse af bomuldsgarn. Garnet er fremstillet af lange bomuldsfibre, der har været med til at give garnet de unikke egenskaber, som garnet er blevet kendt for. Det har været muligt at gøre garnet både blødt og smidigt, hvilket er egenskaber der er behagelige til mange kreationer. Du har mulighed for at købe Petra nr. 8 i garnnøgler á 100 gram – det giver en løbelængde på omkring 800 meter.

Det er muligt både at strikke og hækle med bomuldsgarn, hvor du naturligvis skal bruge nogle passende pinde eller nåle. Hvis du ønsker at strikke, skal du bruge strikkepinde med en størrelse på 2 mm. Foretrækker du at hækle, anbefales det, at du bruger en hæklenål med en størrelse på 1,25 mm. Det er vores vejledende anvisninger til de bedste strikkepinde og hæklenåle, der gør det mere komfortabelt at arbejde med denne garnkvalitet.

Selvom det endnu ikke er den mest populære bomuldskvalitet på markedet, mærkes der et stort boom i efterspørgslen. Holder du af at arbejde med bomuldsgarn, kan du med fordel stifte bekendtskab med denne kvalitet.

Køber du hæklegarn nr. 8, kan du vælge mellem en verden af farver. Farverne spænder bredt, hvor der er mange lyse- og mørke nuancer til forskellige kreationer. Tilmed har du naturligvis mulighed for at kombinere forskellige farver, hvis du vil skabe et særligt spændende udtryk.

Du skal ikke købe denne form for bomuldsgarn, hvis du udelukkende leder efter den billigste kvalitet. DMC Petra nr. 8 forbindes ikke nødvendigvis med en billig garnkvalitet. Derimod er der tale om garn, der er kendt for sin høje kvalitet. Prioriterer du også kvalitet over pris, vil du med sikkerhed blive glad for at investere i disse garnnøgler i mange eventyrlige farver. Søger du et specielt farvenummer, kan du bruge vores søgefunktion til hurtigt at finde den pågældende farve. Som udgangspunkt forhandler vi alle farver, så du ikke risikerer at besøge vores shop forgæves.

Petra nr. 8 fra DMC – Bomuldsgarn i skøn kvalitet

Skal du have optimal glæde af DMC Petra nr. 8, bør du læse de vejledende vaskeanvisninger. Vi har at gøre med hverdagsgarn, som kan vaskes og tørres på en attraktiv måde. Det er muligt at maskinvaske garnet ved 60 grader, ligesom det kan klare en tur i tørretumbleren ved lav temperatur. Hvis du ikke har en tørretumbler, kan du tørre det fladt.

Du kan bruge denne garnkvalitet til rigtigt mange formål, hvilket du hurtigt vil finde ud af. Garnet er merceriseret, hvilket har gjort det ekstra tyndt. Det har været med til at give en rigtig fin glans, der kan bruges til kanter og detaljer på tøj og diverse tilbehør. Det er ligeledes muligt at bruge garnet til fine mellemlægsservietter. Generelt er der mange nyttige opskrifter, hvor du kan få inspiration til, hvad du reelt kan bruge garnet til. Garnet er hovedsageligt egnet til mindre stykker, der skal udgøre en mindre del af din kreation. Takket være Petra nr. 8 er det muligt at sætte prikken over i’et på en flot sweater, trøje, cardigan eller noget helt fjerde.

Hvis garnet er noget for dig, kan du bestille her og nu. Såfremt de ønskede farvevarianter er på lager, sørger vi for at pakke og sende din bestilling så hurtigt som muligt.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.