TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Järbo Tindra

5 produkter
  • Indhold: 100% Polyester
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 90 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 cm = 20m
  • Maskinvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Er du på jagt efter en dansk forhandler af Järbo Tindra, kan du glæde dig over, at du ikke behøves at bruge mere tid og kræfter på at lede. Vi er nemlig officiel forhandler af denne garnkvalitet, der kommer i rigtigt mange behagelige farver. Dermed kan du med sikkerhed finde lige præcis de farver, du gerne vil bruge til dine projekter.

Järbo Tindra garn – Stort udvalg af effektgarn

Järbo Tindra er en speciel form for effektgarn, der tilhører garngruppe B. Garnet kan købes i nøgler á 50 gram, som svarer til en løbelængde på 90 meter. Det er loddent effektgarn med pels, som er egnet til hobbybrug. Der er tale om 100 % polyester, der er et anerkendt materiale til mange formål. Vi har altid mange farver, du frit kan vælge mellem. Hvilke farver du skal bruge afhænger naturligvis af din personlige smag og stil. Mulighederne er mange, så du bliver ikke begrænset af farverne. Det store udvalg af farver appellerer til enhver smag, og man kan naturligvis kombinere de mange farver. Du kan finde det komplette farvekort på Järbo’s hjemmeside, hvor farverne kan ses ved siden af hinanden. Farverne kan naturligvis også ses i denne kategori, hvor vi har opstillet farverne side om side. Dermed har du nemmere ved at skabe dig et overblik over, hvordan de forskellige farvenuancer adskiller sig fra hinanden. Du kan vælge mellem både ensfarvede og multifarver, så du kan opnå det udtryk, du synes bedst om.

Garnet kan maskinvaskes ved 40 grader, så du slipper for at skulle tid og besvær på at håndvaske. Når der er behov for det, kan du blot smide kreationerne i vaskemaskinen, så dine kreationer bliver rene og fine igen. Samtidig fraråder vi, at du bruger skyllemidler, men vi kan varmt anbefale, at du tørrer det fladt. Det er et mellemtykt garn, hvor der er en anbefalet pindestørrelse på 4mm. Den helt rigtige pindestørrelse er meget afgørende for, at du opnår de resultater, som du ønsket at opnå.

Järbo Tindra er henvendt til dig, som gerne vil købe polyestergarn i højeste kvalitet. Det er et alternativt materiale til så mange andre materialer, der kan byde på mange af de samme egenskaber. Hvorvidt garnet er noget for dig afhænger af, hvilke egenskaber der er vigtigst for dig.

Opskrifter med Järbo Tindra – Løb aldrig tør for idéer

Järbo Tindra er en kvalitet, der kan bruges til mange projekter inden for strikning og hækling. Vi udvikler ikke selv opskrifter, men vi guider dig gerne om, hvor du kan finde de bedste opskrifter. Det kan du f.eks. gøre på Järbo’s officielle hjemmeside, hvor der er rigtigt mange opskrifter. Du kan klikke dig ind på ”Detaljeret søgning”, hvor du kan søge efter den specifikke garnkvalitet. I oversigten vil du støde på ”Järbo Tindra”, hvor du hurtigt og nemt kan finde frem til aktuelle opskrifter. Det er typisk de nyeste opskrifter, der er listet først. Dermed kan du altid bevare et overblik over de seneste strikke- og hækleopskrifter. Takket være de mange opskrifter slipper du for at løbe tør for idéer, så du altid har et projekt, du kan gå i gang med. Selvom du vælger at følge en opskrift, er det naturligvis fortsat op til dig at vælge, hvilke farver der skal indgå i din kreation.

Hvad kan man strikke med Järbo Tindra garn? Der er stort set ikke dét, du ikke kan strikke og hækle med garnet. Det kunne f.eks. være en taske, kjole, nattøj, sweater, strømper eller et halstørklæde. Ydermere kan du bruge det til interiør og legetøj, hvor det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Du kan få meget mere inspiration i de opskrifter, som du kan downloade på nettet. Garnkvalitet, strikkefasthed, garnalternativ, garnforbrug og pindestørrelse er blot nogle af de parametre, du vil blive introduceret for i forbindelse med en opskrift.

Du vil med høj sandsynlighed blive helt forelsket i dette garn, der har mange dejlige fordele. Køber du stort ind af garnet, kan du få gavn af vores mængderabat. Mængerabatten gør sig gældende, når man køber et større antal nøgler af samme materiale og farve.

Skulle garnet imod forventning ikke være noget for dig, kan du se nærmere på vores øvrige udvalg af effektgarn. Det er ingen hemmelighed, at danske strikke- og hækleentusiaster i stigende grad er blevet glade for at arbejde med effektgarn, hvor Järbo Tindra er en af de førende kvaliteter.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.