💥 JANUARUDSALG - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Strikkelise / strikkedukke

9 produkter

Strikkelise – eller også kendt som strikkedukke er et skønt form for tilbehør, som er praktisk i flere forskellige anledninger. Man kan definere det som et lille instrument, som kan være formet som mange forskellige figur. Det er et produkt, som er en fast del af vores store sortiment, da vi har oplevet en stor efterspørgsel.

Strikkelise til børn – Stort udvalg af sjove instrumenter

Der er rigtigt mange børn – både større og mindre børn, som drømmer om at komme i gang med at strikke. Når et barn skal i gang med håndarbejde, kan det være overvældende at skulle starte ud med at arbejde med strikkepinde og hæklenåle. I den anledning vil en strikkelise være et glimrende alternativ, da det vil være et særligt nyttigt instrument til håndarbejde. Selvom instrumentet i princippet også kan bruges af voksne, er det mest egnet til børn, som skal have en forsmag på universet inden for strikning og hækling. Der er tale om en mindre dukke, hvor der er et lille hul i midten. I vores sortiment vil du støde på en masse søde figurer, hvor du bl.a. kan hilse på en kærlig pony, som vil falde i de fleste børns smag.

Disse strikkeliser eller strikkedukker er særligt egnet til at lave hestetømmer med. Der er rig mulighed for at bruge forskellige typer garn, snører, perler og bånd. Det er bl.a. velegnet til at lave hestetømmer med. Tilmed kan man udforme rigtigt mange dekorationsartikler, hvor bl.a. armbånd og accessories er et oplagt valg.

Der er nogle af instrumenterne, som kan købes med udskiftelige hoveder. Dermed er der mulighed for at lave hestetømmer i forskellige størrelser ved at skifte hovederne. Inden for denne kategori kan vi tilbyde nogle af de førende brands, hvor bl.a. Pony, Prym, Clover og Rico My First er repræsenteret. Det er kvalitetsbrands, hvor vi kan garantere høj kvalitet. Heriblandt er Prym et af de brands, som har udmærket sig, når det drejer sig om denne type instrumenter og mange andre former for tilbehør for den sags skyld.

Vores strikkedukker kan købes i mange forskellige materialer og farver. Det er mest almindeligt, at en strikkelise er fremstillet af træ eller plastik, men der kan også være andre materialer, som gør sig gældende.

Den reelle pris for strikkedukker kan naturligvis afhænge af flere forskellige ting. Vi vil dog mene, at vores priser appellerer til ethvert behov. Instrumenterne kommer fra nogle af de førende brands, men det er ikke ensbetydende med, at priserne er høje. Tværtimod er vi markedets billigste forhandler, hvilket vi er meget stolte af.

Strikkelise – Vejledning og instruktion

Vi har bemærket, at der er rigtigt mange, som har brug for vejledning og instruktion, når det skal handle om brug af strikkelise. Faktum er dog, at det slet ikke er så svært at bruge en strikkedukke, som er udviklet til børn i alle aldre. Det er et sjovt håndarbejdsredskab, som er egnet til børn såvel som unge, som har interesse i at starte ud med et sjovt begynderprojekt. Hvis man allerede har erfaring, kan strikkelisen alligevel være et fint alternativ inden for håndarbejde. Klikker du dig ind på det ønskede produkt, vil du blive præsenteret for en simpel vejledning og instruktion. Der er dermed intet svært eller kompliceret ved processen, som man hurtigt vil kunne blive komfortabel med. Er man i besiddelse af en strikkelise, er der garanti for mange underholdende timer og ikke mindst nyttig læring.

Vi giver dig naturligvis en god vejledning / instruktion, så du kan få størst mulig glæde af din nye strikkedukke:

  1. Drej din strikkedukke i urets retning og vinkel derefter garnet om den anden bøjle
  2. Fortsæt processen
  3. Stop når du når tilbage til det første søm
  4. Pres garnet ned og lad garnet løbe over den første bøjle

Herefter tager du din nål og løfter masken over bøjlen. Denne bevægelse skal du gentage, indtil du har opnået den længde hestetømmer, som du ønskede at fremstille. Når du er tilfreds med resultatet og skal afslutte, skal du blot klippe garnet af selve arbejdet. Sidst, men ikke mindst kan du fjerne hestetømmeret, hvorefter du kan binde en knude. Herefter skulle du gerne sidde tilbage med et resultat, som du kan stille dig tilfreds med

Bemærk at den reelle vejledning og instruktion kan variere fra produkt til produkt. Som udgangspunkt medfølger der en vejledning, så du ikke er i tvivl om, hvordan du bruger din strikkelise. Afhængigt af hvilket produkt du vælger, vil vejledningen evt. være på dansk. Dermed bliver det både sjovt og nemt at lære at strikke, så børn ikke behøves at starte ud med at arbejde med strikkepinde og hæklenåle. En strikkedukke udformes på en ergonomisk måde, hvor det er nemt og behageligt at holde ved instrumentet. Det gør sig i høj grad gældende for de dukker, som er udformet som rør.

Strikkelise – Idéer og opskrifter

Hvis du bruger nettet, vil du kunne finde en masse inspiration og gode idéer til, hvad du kan præstere med en strikkelise. Der findes også mange forskellige opskrifter, hvis du har mod på at lave din egen strikkedukke. Det kræver dog en vis erfaring, hvis det skal kunne lykkedes. Vil du spare tid og penge, vil det i langt de fleste tilfælde være mest hensigtsmæssigt at vælge et instrument fra vores store sortiment. Du kan finde inspiration på flere internetadresser, samtidig med at du kan finde guides på bl.a. Youtube, hvor du bliver guidet gennem det hele med brugervenlige videoer.

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger vores produkter, har du altid mulighed for at kontakte os. Vi kan kontaktes pr. mail og telefon, hvor vi hjertens gerne vil hjælpe dig videre. Først og fremmest kan du kigge nærmere på vores små tegninger og instruktioner, som er en lille form for brugsvejledning.

Der er rigtigt mange muligheder med en strikkelise, hvor du kan bl.a. kan fremstille dyr, figurer og tæpper. Du kan anvende den normale strikkelisesnor til ben, arme og hale. Afhængig af hvor store figurerne er, kan hovederne evt. få øjne af knapper eller perler, som vi også forhandler.

Der er også mulighed for at fremstille et tæppe, men det kræver et lidt større stykke arbejde. I den anledning bør du bruge en opskrift, så du får størst mulig glæde af din strikkelise.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.