TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Strikkemølle

3 produkter

En strikkemølle minder på mange måder om en strikkelise. Forskellen er dog, at strikkemøllen er blevet automatiseret, hvilket har været et vigtigt element i forhold til den store popularitet. Det er selvfølgelig et produkt, vi sælger på vores shop, hvor vi har alt inden for garn og tilbehør til begyndere og erfarne.

Strikkemølle fra Prym og andre kendte brands

Har du dannet dig et overblik over vores sortiment, vil du vide, at vi satser på produkter i høj kvalitet. I den anledning forhandler vi naturligvis udelukkende produkter fra nogle af de førende brands, hvor vi bl.a. kan byde på Prym, som er et af de mest populære brands indenfor strikketilbehør. Det er produkter, hvor du får kvalitet for alle pengene, hvilket vi mener, at alle strikkeentusiaster fortjener.

Vil du hurtigt og nemt lave en hestetømmer, vil det være mere end oplagt at bruge en strikkemølle. Det kan naturligvis også lade sig gøre med en strikkelise, men det vil typisk være nemmere og hurtigere med en strikkemølle, som vi forhandler i denne kategori. Takket være den automatiseret proces, går det stærkt med at lave forskellige projekter. Det endelige resultat kan bruges til mange forskellige ting – det vil f.eks. være oplagt at bruge det til smykker, stropper samt bælter i tøj. Mulighederne er mange, så du har rig mulighed for at eksperimentere med forskellige projekter.

Disse strikkemøller kan være fremstillet i forskellige materialer. Typisk er der tale om hård plast, som er mest hensigtsmæssigt til en effektiv strikkemølle. Der er naturligvis forskel på, hvor nemt (eller svært) det er at bruge produkterne, da det kan variere fra mølle til mølle. Overordnet set er det dog utroligt simpelt at arbejde med denne type strikkemaskine, hvor man ikke behøves at have nogen særlig stor erfaring med strikning.

Den gennemsnitlige pris for en strikkemølle er en anelse højere end prisen for en strikkelise. Dog er der fortsat tale om et prisniveau, hvor alle kan være med. Man kan definere en strikkemølle som en mindre strikkemaskine, som kan købes i mange forskellige størrelser. Produktet er beregnet til at strikke snore på, hvilket den klarer til perfektion. Ejer du en strikkemølle, vil du kunne strikke en meters snor på omkring et minut. Dermed kan du spare en masse tid og besvær, hvilket de fleste strikkeentusiaster vil sætte stor pris på. Du kan selvfølgelig også bruge strikkemøllen til at lave snore til forskellige former for smykker.

Prym strikkemølle – Høj kvalitet og lave priser

Når det drejer sig om strikkemøller, vil det være svært at komme uden om producenten, Prym. Prym er nemlig en af de førende producenter, som kommer med mange forskellige produkter. Det er muligt at opdele deres produkter i følgende underkategorier / kollektioner:

  • Prym Mini – Det er den mindste udgave, som også er den billigste. Det er en ekstraordinær lille udgave af en strikkemaskine, som kan bruges af både små- og store børn. Der medfølger en dansk brugsanvisning, et håndsving, ligesom der medfølger en cylinder med 4 roterende kroge. Klikker du dig ind på et specifikt produkt, kan du læse meget mere omkring mål, materialer og vejledning. Det er et særdeles populært produkt, som er blevet et hit på det danske marked de seneste år.
  • Prym Midi – Midi er mellemudgaven, hvor det er muligt at strikke mindre rør og flade garnstykker op til en vis bredde. I den anledning kan du selv bestemme længden på håndarbejdet, så du får den længde, som passer dig bedst. Denne mellemudgave passer bedst til garn, som er beregnet til en pindestørrelse på 2-6 mm.
  • Prym Maxi – Som du måske har gennemskuet, er Prym Maxi den største udgave, som også er et attraktivt alternativ. Denne strikkemølle passer med langt det meste garn, og der er mulighed for at lave mange forskellige længder. Køber du Prym Maxi, medfølger der et praktisk håndtag, som gør det særdeles nemt og komfortabelt at transportere strikkemøllen ved behov. Du kan desuden montere strikkemøllen på de medfølgende plastikfødder, som er udstyret med skridsikkert gummi i bunden. Dermed vil strikkemøllen stå solidt plantet på bordet, så den er nemmere at arbejde med.

Køb en strikkemølle med prisgaranti

Der er naturligvis ingen grund til, at du skal bruge flere penge end højst nødvendigt, hvis du skal købe en ny strikkemølle. I den anledning vil vi gerne gøre dig opmærksom på vores prisgaranti, hvor du som kunde er garanteret, at vores priser er de laveste på markedet. Finder du en billigere forhandler, vil vi naturligvis matche prisen. Uanset om du køber en strikkemølle fra Prym eller et andet brand, tilbyder vi faste lave priser. Vores priser lægger op til, at enhver entusiast kan få glæde af vores tilbehør / hjælpemidler uanset budget.

Er du i tvivl om, hvilken strikkemølle du skal vælge, yder vi gerne rådgivning. Vi har mange års erfaring inden for garn og strikketilbehør og kan naturligvis være behjælpelig med kompetente svar på dine ubesvarede spørgsmål.

Savner du en eller flere produkter i vores store sortiment, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er åbne over for kundeønsker, og vi forsøger løbende at udvide vores sortiment med flere strikkemøller i høj kvalitet.

Handler du på vores shop, vil du selv kunne angive, hvorvidt du vil have sendt din bestilling til din adresse eller til en pakkeshop i nærheden af din bopæl. Vi giver dig disse muligheder, da vi synes, at du skal have mulighed for at vælge den løsning, som passer dig bedst. Dermed har du mulighed for at købe en strikkemølle uden besvær. Det er blot en af fordelene ved at handle på nettet, hvor du finder alt inden for garn og tilbehør til strikning og hækling.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.