💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 80% rabat - Klik her 💥

Islandsk garn

Islandsk garn står i høj kurs blandt kreative strikkeentusiaster fra hele verden. Danskerne er særligt glade for at arbejde med islandsk strikkegarn, som bliver revet ned fra hylderne i øjeblikket. Skal du også gøre en god handel på garn fra Island, så er det på denne side, det hele sker. Vi introducerer dig for et stort udvalg af kvalitetsgarn, der stammer fra islandske producenter.

Online garnbutik – Vi forhandler islandsk garn

Rito er en online garnbutik, som bl.a. har specialiseret sig i at forhandle islandsk garn til kreative mennesker. Vores indkøbere har været på jagt efter de blødeste, skønneste og mest holdbare garnkvaliteter, hvilket vi giver dig det fulde overblik over på denne side. Vores ambition er at skabe det største og mest indbydende udvalg af islandsk strikkegarn fra de førende garnproducenter på den internationale scene.

Køb af islandsk garn foregår på nettet, hvor du kan spare mange på dine foretrukne garnkvaliteter. Savner du din foretrukne garnkvalitet i vores sortiment, så må du gerne give os besked pr. mail eller telefon. Vi er altid interesseret i at udvide vores udvalg med nye, eftertragtede garnkvaliteter.

Vi forhandler bl.a. islandske garnkvaliteter fra Istex, som for alvor har fået sit gennembrud på det kreative marked i hele verden. Garnproducenten har bl.a. gjort sig bemærket med pladegarn, som er en garnkvalitet i en klasse for sig. I øjeblikket kan vi tilbyde følgende garnkvaliteter fra Island:

  • Ístex Léttlopi
  • Ístex Plötulopi
  • Ístex Alafosslopi

Overstående garnkvaliteter er nogle af de mest eftertragtede på det danske garnmarked. Dermed kan du være sikker på at få leveret garn i høj kvalitet, som lever op til selv de strengeste krav. Vores udvalg er tilegnet alle danskere, som har fået øjnene op for, hvilke kreationer man kan give sig i kast med, hvis man investerer i islandsk garn i høj kvalitet.

Køb islandsk strikkegarn – Stort udvalg og mange opskrifter

Er du også vild med islandsk strik, så kan du eksperimentere med dine egne strikkeprojekter. Islandsk strik har været populært i rigtigt mange år, og det lader ikke til, at populariteten vil dale lige foreløbigt. Nedenfor får du inspiration til, hvilke kreationer du kan skabe med garnkvaliteten:

  • Islandsk sweater
  • Islandsk trøje
  • Islandsk bluse
  • Islandsk vest
  • Islandsk cardigan

Der er efterhånden blevet udviklet rigtigt mange islandske strikkeopskrifter, som du kan finde inspiration i ved behov. Der findes strikkeopskrifter, der kan købes og downloades enkeltvis. Ydermere er der blevet skrevet flere bøger om islandsk strik – bl.a. ”Islandsk strik” af Oddyny S. Jonsdottir og ”Strik fra Island” af Helene Magnussen. Foretrækker du at sidde med en bog foran dig, når du skal følge en opskrift, så kan du investere i en eller flere af disse bøger.

Skal du hoppe med på bølgen med islandsk strik, skal du først og fremmest have købt garn til formålet. Vi forkæler dig med islandsk garn i høj kvalitet, så du kan opnå et resultat, som du er hundrede procent tilfreds med. Vi ved, hvor meget kvaliteten betyder, hvorfor vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten i forbindelse med vores indkøb af nye garnkvaliteter.

Billig islandsk garn – Vi yder prisgaranti

Du kan shoppe billig islandsk garn, når det passer dig. Vores webshop har åbent døgnet rundt, hvor du har mulighed for at afgive en bestilling. Kundeservice kan kontaktes på alle hverdage, hvor du kan tage kontakt til en medarbejder, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores varer, bestilling, betaling eller noget helt fjerde.

Vi yder prisgaranti på hele vores udvalg af islandsk garn. Det betyder i praksis, at du altid kan finde de laveste priser på garn fra Island. Du kan drage nytte af vores mængderabat, hvis du køber stort ind til dine kreative produkter. Du får også hurtig levering og 365 dages returret, når du handler på denne webshop.

Underkategorier