RESTSALG - TILBUD UDLØBER: Få op til 72% rabat på udgående varer - Se mere her

Hama Midi Perleplader

77 produkter

Hvis du eller dine børn elsker at lave perleplader, så er det her stedet, hvor du kan finde nye spændende stiftplader og de gode, gamle kendinge fra din egen barndom. Vi har et bredt udvalg af perleplader i mange forskellige former og størrelser. Vi har både Hama Midi og Hama Mini perleplader. På Hamas perleplader kan du lave dekorationer og pynt til enhver årstid, højtid og anledning. Lav for eksempel frække nissemænd, der stjæler din sidste pebernød til jul eller søde, dunede kyllinger til påske. Du kan også lave sjove, tredimensionelle figurer ved at stable perleplader i forskellige former oven på hinanden så de fx bliver til et firkantet hus eller en rund bold.

I Hama Midi finder du både de store og de små perleplader med geometriske former som for eksempel rund, firkant, hjerte og sekskant. Vi har også mange sjove motiver, som specielt børnene vil finde stor glæde ved. Se for eksempel vores mange perleplader formet som dyr, mennesker og fantasivæsner. Du finder blandt meget andet prinsesser, frøer, drager, køer, søheste, biler, blomster og delfiner. Vi har også de eftertragtede store firkanter, som kan sættes sammen til endnu større plader. På dem kan du lave de helt store projekter fx portrætter til stuen eller store dekorationer til højtiderne. Du kan arbejde efter opskrifter, du finder på nettet eller du kan lave dine egne mønstre og motiver med de farver og former du lige har lyst til, den dag du sidder med det.

I Hama Mini finder du geometriske former som rund, sekskant og hjerte samt en stor og en lille firkant. Begge firkanter kan sættes sammen med andre af samme slags, så du får en større plade at arbejde på. Det giver dig mulighed for at skræddersy din plade, så du kan lave netop dit fantasimønster eller følge den opskrift, du har udtænkt dig. Med Hama Mini stiftplader kan du lave de mest detaljerede billeder, selv når pladerne er små. Pladerne har nemlig mange flere stifter på samme overflade som en midi stiftplade. Det betyder, at perlepladerne ikke behøver blive større for at de kan blive flottere og mere udførlige.

Når du har sat rørperlerne på stiftpladen i det mønster, du ønsker, så er det tid til at stryge dem. Læg strygepapiret over rørperlerne og stryg forsigtigt med et strygejern. Når perlerne er smeltet sammen, kan du vende perlepladen fra stiftpladen og stryge bagsiden, hvis du ønsker det. Du kan hænge de færdige plader op og bruge dem som pynt eller give dem som gave.

Rabatter og gode tilbud på Hama perleplader

Vi har selvfølgelig altid billige priser og gode produkter, men vi kører også tit gode tilbud og rabatter på vores Hama perleplader. Vil du være blandt de første til at få besked, så kan du melde dig til vores nyhedsmail. Den udkommer et par gange i måneden og giver dig op til 50 % rabat på garn og meget andet. Med nyhedsbrevet går du aldrig glip af et godt tilbud.

Skulle der mod forventning ikke være et tilbud, der passer dig, så har vi prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder samme produkt billigere et andet sted, så sælger vi dig produktet til samme pris. Det gør vi, fordi vi ønsker at være din foretrukne netbutik, når du skal handle hobbyartikler.

Hurtig levering af Hama perleplader

Vi garanterer altid hurtig levering på alle dine ordrer. Og dine Hama perleplader er ingen undtagelse. Bestil inden kl. 18 på hverdage og din ordre bliver afsendt samme dag. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage. Det betyder, at du kan komme i gang med det samme i stedet for at vente eller skulle rende fra butik til butik for at få den plade, du mangler.

Hvis du har spørgsmål til dit køb af Hama perleplader, produkterne eller andet, så kan du kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonen og på mailen alle hverdage mellem 8-16. Og skulle der være en perleplade, du kunne tænke dig, som vi ikke har, så modtager vi gerne en forespørgsel og forsøger at skaffe det hjem til dig. Vores sortiment skal passe til dig, så du kan få alle dine hobbyartikler her hos Rito.

Se også vores store udvalg af Hama perler.

pr. side
pr. side
Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.