Afsendelse ! Bestil inden

Hvor mange størrelser findes Hama perler i?

Hama perler er noget af det mest populære og udbredte legetøj og aktivitetsredskaber, som alle familiens medlemmer kan hygge sig med. Perlerne har været på markedet i mange årtier, og der er løbende blevet designet nye størrelser, der giver flere anvendelsesmuligheder.

Selv de allermindste børn kan være med til at lave søde mønstre og fantasibilleder, når de bruger perler i store størrelser.

Herunder får du indblik i de mange størrelser, som Hama perler findes i.

Perler der navngives efter deres størrelser

Hama designer deres populære perler i 3 forskellige størrelser. De navngives hverken efter omkreds eller diameter, men derimod med ”maxi” og ”mini” betegnelser.

Du finder følgende produktudgaver fra Hama:

  •         Hama Mini
  •         Hama Midi
  •         Hama Maxi

Til de mindste børn vil Maxi udgaverne være det rette valg. Her får du perler, der måler 10mm i diameter. Den ekstrastore størrelse er en hjælp for børn, hvis fingermotorik endnu ikke er færdigudviklet. De får lettere ved at håndtere perlerne, så de kan være kreative med mest mulig selvstændighed.

Til de større børn kan Mini eller Midi perlerne bruges. Mini måler 2,5mm i diameter, mens Midi måler 5mm.

Det anbefales at vælge Midi til børn fra 5-10 år og Mini til børn fra 10 år og opefter.

Værd at vide om produktudvalg og størrelse på perlerne

Når du vælger de største perler, vil der være færre i dine blandede bøtter. Vægten er den samme som med Mini udgaverne, men den store størrelse gør, at der er færre perler i dit produkt.

Uanset om du skal bruge de mindste, mellemste eller største perler, kan du købe dem i blandede bøtter eller produkter med enkeltfarver.

Det er langt fra kun børn, der har glæde og gavn af at lægge perler. Voksne kan bruge det kreative materiale til at slappe af og koble fra. Når du bruger de mindste perler, kan det være en fordel at anvende en tang, der kan giver dig større kontrol over dine projekter og dit fingerarbejde.