💥 20-90% RABAT på Garn og tilbehør fra Infinity Hearts - Klik her 💥

DMC

DMC garn er en fast del af vores sortiment, og vi er stolte af at kunne præsentere vores kunder for en lang række spændende kvaliteter. DMC er en anerkendt garnproducent, som er særlig kendt for broderigarn, hæklegarn og strikkegarn. Det er en producent, som har historie tilbage til 1746. I dag er producenten en af de førende organisationer inden for fremstilling af garn, tråde og tekstilprodukter. Der er tale om kvalitetsgarn, som forhandles over hele verden, hvor Danmark, USA, Tyskland og England er blandt nogle af de mest populære lande på listen.

DMC Denmark – Køb billigt DMC garn

Som du allerede er bekendt med, er Danmark et af de mange lande, hvor det populære brand bliver forhandlet. Derfor har man god grund til at glæde sig over, da DMC garn er i en klasse for sig. På trods af den høje kvalitet betyder det ikke, at du skal give en formue for garnet. Takket være vores leverandøraftaler har vi mulighed for at tilbyde hæklegarn og broderigarn fra DMC Denmark. Dermed har du mulighed for at skåne din pengepung, når du skal købe DMC garn til dine kommende projekter. Det er ingen hemmelighed, at det ikke er den billigste garnproducent på markedet. Derimod byder producenten på garn i enestående høj kvalitet, som de færreste konkurrenter kan matche.

Det er ikke uden grund, at vi skilter med lave priser. Vi kan nemlig garantere, at vi er den billigste forhandler af DMC garn på det danske marked. Til at understrege den påstand har vi valgt at føre prisgaranti på samtlige garnkvaliteter. Finder du en forhandler med en lavere pris på vores produkter, matcher vi prisen uden brok. Tilmed har vi jævnligt gode tilbud, der er henvendt til dig, som gerne vil spare ekstra mange penge på garn i høj kvalitet.

DMC Denmark byder på en verden af garn, hvor de bl.a. har fået stor succes med hæklegarn og broderigarn, som vi naturligvis forhandler.

Det samlede udvalg består af følgende:

Selvom strikkegarn også er en del af sortimentet, er der ingen tvivl om, at hæklegarn og broderigarn fylder størstedelen af udvalget.

DMC broderigarn – Kvalitetsgarn til broderi

Interesserer du dig for håndarbejde og hobby, og udgør det en større eller mindre del af din hverdag, skal du naturligvis arbejde med DMC garn i høj kvalitet. I den anledning vil vi anbefale DMC broderigarn, som kommer i forskellige kvaliteter og varianter. Vi har alt det DMC garn, som du kan bruge til dine projekter inden for broderi. DMC broderigarn kommer bl.a. i uld, hvor du kan glæde dig over en varm og blød kvalitet til dine kreationer. Det er lykkedes producenten at designe og udvikle en lang række garnkvaliteter, som er fremragende at bruge til broderi. I vores sortiment er der naturligvis nogle garner, som er mere egnet til broderi end andre. Før du bestiller, bør du derfor danne dig et overblik over, hvilke muligheder du har ved køb af broderigarn fra den verdenskendte producent.

DMC broderigarn forhandles til priser, hvor alle kan være med. Der findes mange former for broderigarn, men det er tvivlsomt, at der er nogle konkurrenter, som kan hamle op med DMC Denmark, når det angår kvaliteten.

DMC hæklegarn - Garn til hækling

Det er vigtigt at bemærke, at DMC ikke blot er kendt for broderigarn. De er nemlig også kendte og populære for deres hæklegarn, der kan købes i stort set alle afskygninger. Er du på udkig efter DMC garn til hækling, bør du derfor overveje nogle af de kvaliteter, som du kan købe fra denne garnproducent. Hækler du i din fritid, kan vi varmt anbefale DMC hæklegarn, hvor der er gode forudsætninger for at opnå et godt resultat. Du kan få glæde af et omfattende farvekort, som du kan finde på nettet. Dog skal du være opmærksom på, at farverne kan variere en smule afhængig af din skærm.

Inden for hæklegarn kan du vælge mellem forskellige kollektioner. I den anledning kan du bl.a. overveje DMC Petra, som er en af de mest populære kollektioner på markedet. Der er mange forhandlere af DMC hæklegarn, men vi er ikke i tvivl om, at du opnår flest fordele ved at handle hos os. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hurtig levering og god kundeservice. Du har mulighed for at finde spændende opskrifter på nettet, som du kan benytte dig af, hvis du har brug for inspiration.

Når du arbejder med DMC garn, skal du være særligt opmærksom på dit valg af hæklenåle. De fleste af garnkvaliteter er nemlig egnet til, at man skal bruge mindre hæklenåle, som vi naturligvis også har som en del af vores sortiment. Tilmed har du mulighed for at downloade forskellige former for materiale med instruktionsvideoer, lektioner og modelinspiration.

DMC bomuldsgarn – Bomuld i høj kvalitet

DMC bomuldsgarn er også en variant, som man ikke kan komme uden om. Producenten kommer nemlig med flere kvaliteter i 100 % bomuld, som kommer til udtryk gennem en række kollektioner. Der er naturligvis tale om bomuldsgarn i meget høj kvalitet. Hvis du har beskæftiget dig med bomuldsgarn før, vil du vide, hvilke fremragende egenskaber dette materiale har. DMC bomuldsgarn bliver forhandlet til priser, hvor alle kan være med, og hvor du føler, at du får kvalitet for alle pengene.

Officiel DMC garn shop – Fast lav pris

Leder du efter en officiel DMC garn shop i Danmark, er du havnet på det rigtige site. Vi har nemlig fået lov til at forhandle det skønne broderi- og hæklegarn, som du er blevet præsenteret for. Den reelle pris for disse garner vil afhænge af, hvor mange garnnøgler du køber. Vi har en fast lav pris, men vi har også mængderabat, hvor du kan spare penge, hvis du køber flere garnnøgler af samme slags. Antallet af garnnøgler vil derfor have indflydelse på prisen, når du handler broderigarn eller hæklegarn fra vores sortiment.

Der er generelt mange fordele ved at købe DMC garn online. Som du allerede er bekendt med, kan du spare mange penge, men der er også andre fordele. Du bliver nemlig introduceret for et udvalg, som du næppe kan finde i en fysisk garnbutik. Du kan handle garn døgnet rundt, da du ikke er afhængig af nogle strenge åbningstider. Du kan stole trygt på, at det er nemt og hurtigt at handle på nettet. Vælger du at handle garn fra DMC Danmark, kan du få sendt varerne direkte til din bopæl eller til en pakkeshop.

Generelt er det nemt at vaske og tørre garn fra denne producent. Selvom der er nogle generelle vaskeanvisninger, bør du altid læse de specifikke anvisninger for den kvalitet, som du bruger til dit projekt.

Vi vil gerne være din foretrukne DMC garn forhandler, og derfor svarer vi glædeligt på alle tænkelige spørgsmål. Du kan kontakte os pr. mail og telefon, hvor vi glædeligt vil besvare de spørgsmål, som du skulle sidde med.

Find opskrifter med DMC garn på nettet

Er du i tvivl om, hvad du skal stille op med dit broderigarn eller hæklegarn, kan du altid finde en masse skønne opskrifter på nettet. Disse opskrifter kan du bl.a. finde hos Permin, som er den danske distributør af garn fra den omtalte producent. Klikker du dig ind på deres hjemmeside, vil du kunne finde både hækleopskrifter og broderiopskrifter. Vi har ingen indflydelse på disse opskrifter, men vi kan forsikre dig om, at opskrifterne kan bruges af enhver.

DMC garn er en smule utraditionelt sammenlignet med garn fra øvrige producenter på markedet. Der er nemlig tale om meget tyndt garn, som kan være en anelse følsomt. Derfor er det ikke underordnet, hvordan man behandler garnet. Du bør derfor altid være opmærksom på den anbefalede pindestørrelse og vaskeanvisninger. Bruger du en opskrift, vil det typisk være oplyst, hvor mange gram garn du skal bruge. Dermed kan du relativt hurtigt regne ud af, hvor mange garnnøgler du skal købe til dit planlagte projekt. Du kan med fordel se nogle af de mange instruktionsvideoer og lektioner, hvis du er begynder og ikke har helt styr på strikning, hækling eller brodering endnu. Du kan bestille DMC garn døgnet rundt.

Officielle hjemmeside: http://www.dmccreative.co.uk/

Underkategorier