Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

DROPS BabyAlpaca Silk

20 produkter
  • Indhold: 70% Alpaca, 30% Silke
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 167 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23m x 30p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

Drops Baby Alpaca Silk garn fra Garnstudio er noget af det blødeste, dejligste og mest skinnende garn på markedet. Den eksklusive blanding af silke og baby alpaca uld hører derfor også til blandt de kvaliteter af garn, som egner sig ekstra godt til personer med følsom hud eller til baby- og børnestrik. Drops Baby Alpaca Silk garn findes i et flot farvekort af harmoniske og fine Unicolor farver, som kan bruges hele året rundt og til forskellige lejligheder. Køb dit Drops Baby Alpaca Silk allerede i dag i vores online webshop til en god og billig pris. Du kan også være heldig at rende ind i én af vores gode tilbud og udsalg. God fornøjelse.

Drops Baby Alpaca Silk garn fra Garnstudio – lækkert og luksuriøst garn til alle

Drops Baby Alpaca Silk garn er allermest kendt for dens milde og bløde egenskaber, som kommer fra den eksklusive blanding af 70% baby alpaca uld samt 30% mulberry silke. Garnet føles utrolig mildt mod huden, hvilket gør at det egner sig perfekt til personer med følsom hud. Drops Baby Alpaca Silk er ubehandlet og kan med fordel også bruges til baby- og børnestrik. Ubehandlet garn betyder, at det ikke er udsat for kemisk behandling inden farvningen. Baby Alpaca Silk garn er spundet af 3 tråde, for at forstærke de to fine materialer. Mulberry silke tilfører garnet en skinnende glans, så det ikke kun er blødt, men også er flot og eksklusivt at se på.

Drops Baby Alpaca Silk kan tilmed også filtes hvis du er ekstra kreativ og ønsker dit tilbehør ekstra tæt og varmende.

Drops Baby Alpaca Silk garn fra Garnstudio er produceret i Peru.

Pas godt på dit Drops Baby Alpaca Silk garn og nyd godt af de lækre egenskaber

Som forhandler af det lækre Drops Baby Alpaca Silk kvalitetsgarn giver vi dig glædeligt gode råd med på vejen, så du kan nyde godt af dit garn så lang tid som muligt. Jo bedre kvalitet et garn er, jo bedre skal der ofte også passes på det. Det vigtigste er, at følge vaskeanvisningerne, så garnet ikke krymper eller udsættes for mere slid end nødvendigt.
Drops Baby Alpaca Silk garn må kun håndvaskes på max 30°C, hvorefter det skal tørres fladt. Det må ikke komme i tørretumbleren!

Dertil er det en god huskeregel ikke at vaske hele garnet hver gang der kommer en plet. Er du uheldig at spilde på din Drops Baby Alpaca Silk kreation anbefales det først at fokusere på det enkelte sted med en våd klud. Lugter garnet derimod af røg eller lign. fra en fest er det ofte tilstrækkeligt at hænge det udenfor i et par timer til luftning.

For at opnå det bedste resultat med garnet er det vigtigt at bruge den anbefalede størrelse pinde på 3,5 mm. De rigtige strikkepinde sikrer ikke kun at dine sokker eller andet tilbehør af Drops Baby Alpaca Silk er flot og jævnt at se på. Det sikrer også, at maskerne ikke bliver for løse, da der så lettere opstår huller eller slid.

I vores sortiment finder du også Drops Alpaca, som er en særdeles populær kvalitet. Du har også mulighed for at se nærmere på mange af de andre garnkvaliteter fra Drops i vores sortiment. Her har vi også Kid-Silk, som er meget populær.

Drops Baby Alpaca Silk fra Garnstudio til enhver stil og til enhver lejlighed

Drops Baby Alpaca Silk findes i et bredt og flot farvekort bestående af farver til enhver årstid og enhver lejlighed. Unicolor farverne sikrer at dine kreationer får et dejlig jævnt og harmonisk look uden at du behøver at gøre dig umage.

Drops Baby Alpaca Silk farvekort består blandt andet af flotte og meget populære helårs- og basisfarver som natur, hvid, grå og sort. Farver som disse er populære, da det er lette at mixe og matche med hinanden samt andre farver alt efter årstiderne. Søger du bløde og delikate farver til foråret byder Drops Baby Alpaca Silk Unicolor på farver som for eksempel isblå, rosa og pudder. Du kan også vente til det er tid til sommerkollektionerne og strikke med stærke og sommerlige farver som pistacie og puddergul. Efterårets farvekort tilbyder dig farver som brun, gråblå og grøn som står godt til andre mørke efterårsfarver år efter år i kollektionerne. Sidst men bestemt ikke mindst finder du i Drops Baby Alpaca Unicolor’s vinter farvekort mørke og flotte farver som en elegant marineblå og den klassiske røde farve. Se Drops Baby Alpaca Silk farvekort i dag og find mange flere farver, der passer lige til din stil. Denne kvalitet hører naturligvis til i kategorien babygarn, hvor vi  har samlet alt garn til babykreationer.

Køb Drops Baby Alpaca Silk online i dag og oplev flere fordele i ét køb

Ved køb af Drops Baby Alpaca Silk garn fra Garnstudio har du allerede opnået en stor fordel i, at have et eksklusivt og luksuriøst garn til dine kreationer. Køber du garnet hos os opnår du endnu en fordel i, at købe det til en god og billig pris. Vi er nemlig ikke af den opfattelse at høj kvalitet skal koste en formue. God kvalitet skal være for alle! Vi forhandler derfor Drops Baby Alpaca Silk garn online til en god og billig pris hele året rundt – også uden for de fysiske butikkers åbningstider. Dette giver dig fri mulighed for at shoppe lige når det passer dig.

Hvis du holder godt øje med vores webshop kan du samtidig være heldig at støde på én eller flere af vores gode tilbud og udsalg, hvor vi sætter prisen på Drops Baby Alpaca Silk garn fra Garnstudio yderligere ned. Vores udsalg og tilbud gælder for alle farver og kan tilmed også berøre én eller flere af de andre Drops kvaliteter vi forhandler. Tilbud og udsalg giver dig mulighed for at have penge tilovers eller endnu flere penge at bruge på andre materialer end silke og uld som for eksempel hør, bomuld eller mohair.

Som forhandler af Drops Baby Alpaca Silk garn sikrer vi dig prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder Drops Baby Alpaca Silk garn eller andre Drops kvaliteter fra Garnstudio til en lavere pris end vores, betaler vi glædeligt differencen tilbage. Når først du har bestilt sikrer vi en hurtig og billig levering. Det har aldrig været lettere, mere praktisk eller sjovere at handle eksklusivt kvalitetsgarn online.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.