GRATIS: Få en gratis Fidget Spinner - Så længe lager haves - Du betaler kun fragt - Se mere her

DROPS Cloud

1 produkt
  • Indhold: 72% Alpaca, 21% Polyamid, 7% Uld
  • Garngruppe: E (9 - 11 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 80 meter
  • Anbefalede pinde: 9 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 10m x 14p
  • Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

DROPS Cloud er en anerkendt garnkvalitet, som hører under gruppen ”Blow Yarn”. Konstruktionen er baseret på en helt ny og revolutionerende teknologi, som har vækket stor opsigt på det danske garnmarked. I stedet for at spinde fibrene sammen, så har man valgt at blæse ulden sammen i et rør. Det har betydet, at tøj fremstillet af denne garnkvalitet er 30-35 % lettere end tøj, som er fremstillet af spundet garn i matchende tykkelse.

Ligesom du kender fra andre kollektioner inden for DROPS garn, så bærer denne kollektion naturligvis også præg af høj kvalitet. Dermed er garnet særligt relevant til dig, som har kvalitet som din højeste prioritet.

DROPS Cloud garn i mange farver

Garnkvaliteten er kendt for at bestå af den fineste Alpaca kvalitet, ligesom kvaliteten også består af Polyamid og Uld. Det er en fremragende blandingsgarn, som falder i god jord hos rigtigt mange danske entusiaster inden for strikning og hækling. Garnet bliver leveret i nøgler á 50 gram, hvilket svarer til en løbelængde på omkring 80 meter.

Den anbefalede størrelse til pinde er 9 mm., som du med fordel kan benytte dig af. Bruger du DROPS Cloud, så kan du med fordel sætte dig ind i de pågældende vaskeanvisninger. Det anbefales nemlig, at du håndvasker garnet ved maksimalt 30 grader. Efterfølgende skal garnet tørres fladt, så du ikke behøves bekymre dig for, om tøjet krymper og mister sin tekstur.

Du finder garnkvaliteten i stort set alle tænkelige farver. Farvekortet bliver løbende udvidet med nye og flotte farver. Takket være det store udvalg kan du med høj sandsynlighed finde en farvevariant, som stemmer overens med din smag.

Så vidt muligt forsøger vi at have alle farvevarianter på lager. Hvis du ikke kan finde den ønskede farve i vores sortiment, så skal du være velkommen til at kontakte os alligevel. Vi er altid åbne over for inputs til nye garnkvaliteter og farver, da vi ønsker, at vores sortiment skal appellere til enhver person. Hvis garnkvaliteten imod forventning ikke er noget for dig, så kan vi naturligvis også tilbyde en lang række øvrige garnkvaliteter.

Cloud garn fra DROPS til begyndere og erfarne

DROPS Cloud kan bruges af både begyndere og erfarne, som sætter pris på at arbejde med garn i høj kvalitet. Der findes rigtigt mange forskellige opskrifter, hvor denne garnkvalitet indgår. På DROPS’ hjemmeside kan du hurtigt og nemt finde frem til de strikkeopskrifter og hækleopskrifter, hvor denne kvalitet indgår som det bærende element. Her kan du finde opskrifterne på flere forskellige sprog, hvor dansk er blandt disse sprog.

Du kan f.eks. prøve kræfter med strikning eller hækling af et nyt sjal, hue, halstørklæde eller sweater, som der findes mange opskrifter til. Under hver opskrift er der angivet strikkefasthed, antal masker og ikke mindst størrelsen på strikkepinden eller hæklenålen. Dermed vil du blive bevidst omkring de informationer, som er vigtige, når du skal i gang med dit kommende strikke- eller hækleprojekt.

Cloud garn indgår i garngruppe E, hvor der er også mange andre spændende garnkvaliteter. Du kan sortere opskrifter på baggrund af strikkefasthed og hæklenåle.

Du kan altid gøre en god handel på DROPS Cloud, som vi forhandler til faste lave priser. Vi har både mængderabat og prisgaranti, hvilket er med til at nedbringe den reelle pris. Hurtig levering og god kundesupport er ligeledes noget, som vi har valgt at prioritere meget højt.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.