KUN DENNE UGE: Få en gratis plastikboks til opbevaring - Du betaler kun fragten - Husk at tilføje den til kurven

DROPS Loves You 6

1 produkt

  • Indhold: 100% Bomuld
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 120 meter
  • Anbefalede pinde: 3,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23m x 30p
  • Maskinvask 60°C / Tørres fladt

Vi forhandler garn fra Drops Loves You serien. I den forbindelse forhandler vi bl.a. Loves You 6 og Loves You 7, hvor vi kan præsentere for kunder for markedets laveste priser. Vil du købe Drops Loves You 6 til skønne netpriser, kan du handle fra vores sortiment. Vi er officiel forhandler af garn fra Drops, som vi naturligvis forhandler i mange spændende kvaliteter.

Køb Drops Loves You 6 garn

Drops Loves You 6 er en garnkvalitet, der tilhører den populære garngruppe A, hvor nogle af de mest populære garnkvaliteter er repræsenteret. Denne garnkvalitet byder på 100 % bomuld, ligesom du kender fra nogle af de øvrige kvaliteter fra Drops. Det er en let- og luftig garn, der købes i garnnøgler á 50 gram, hvor du skal forvente en løbelængde på omkring 120 meter. Selvom der er blevet udgivet nye kvaliteter fra Drops Loves You serien, er denne kvalitet stadig et stort hit. Garnet har været populært i en lang årrække, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Kan du godt lide at strikke eller hækle med bomuldsgarn, vil du med sikkerhed kunne lide denne bomuldskvalitet, der kommer fra en af de førende garnproducenter på markedet. Denne udgave af Drops Loves You garn byder på recirkuleret bomuld, som er tyndere og byder på flere farver end hidtil.

Du får glæde af 100 % recirkuleret bomuldsgarn, hvor du vil opleve et naturligt og rustikt udtryk. Kvaliteten minder på mange måder om Drops Safran, som besidder mange af de samme egenskaber. Før du køber denne garn, bør du undersøge, hvorvidt det kan bruges til dit planlagte projekt. Du kan selvfølgelig bruge garnet til alle tænkelige beklædningsgenstande til baby, barn og voksen. Garnet kan dog også sagtens bruges til interiør, hvor det vil oplagt at lave tæpper, viskestykker, vaskeklude og andre former for nyttige redskaber i hverdagen. Som du kan høre er mulighederne mange, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der er realistisk. Ligesom det gør sig gældende for alle de øvrige garner, er produktionen foregået i Europa, hvor garnet har fået tildelt det famøse Oeko-Tex certifikat. Det er din sikkerhed for, at garnet er produceret på en bæredygtig måde, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Download opskrifter med Drops Loves You 6 på nettet

Vælger du at arbejde med Drops Loves You 6, kan du med fordel benytte dig af nogle af de utallige opskrifter, som du kan finde på nettet. Disse opskrifter kan du f.eks. downloade på Drops’ officielle hjemmeside. Den anerkendte garnproducent har nemlig udgivet en lang række opskrifter til fri download. Du behøves dermed ikke betale for dine strikke- og hækleopskrifter, hvis du bruger denne kvalitet. Vi gør opmærksom på, at der er tale om garn, der kun kan købes i en begrænset periode. Vi kan desværre ikke sige noget om, hvornår denne kvalitet udgår fra vores sortiment.

Drops byder på et stort og spændende farvekort, hvor du frit kan vælge mellem 18 skønne farver. Der er udelukkende taler om Unicolor, hvor der er både natur-, pastel- og pangfarver til forskellige behov. Når du bruger Drops Loves You 6 garn, må du ikke glemme at læse de gældende vaske- og tørreanvisninger. Der er i høj grad tale om en hverdagsgarn, som kan maskinvaskes ved 60 grader. Det anbefales desuden, at du tørre det fladt, så du kan opbevare den gode struktur.

I forhold til pindestørrelse anbefaler vi strikkepinde på 3,5mm., som er rigtigt nemme at arbejde med.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.