💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower Cotton 1

32 produkter
  • Indhold: 50% Bomuld, 50% Polyacryl
  • Garngruppe: A (23 - 26 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 175 meter
  • Anbefalede pinde: 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 32p
  • Maskinvask på skåneprogram 30ºC / Tørres fladt

Mayflower Cotton 1 er en af de mange garnkvaliteter, som vi forhandler fra Mayflower. Vi præsenterer dig for denne skønne garn, der har opnået stor popularitet og anerkendelse fra strikke- og hækleentusiaster. Du finder et stort udvalg af farver, hvor du kan finde lige netop den farve, du vil bruge til din kreation.

Køb Mayflower Cotton 1 garn

Mayflower Cotton 1 er en garnkvalitet, der er fremstillet af 50 % bomuld og 50 % akryl. Garnet tilhører garngruppe A, hvor der findes mange fine alternativer. Du kan købe garnet i nøgler á 50 gram, hvor du vil opleve en løbelængde på omkring 175 meter. Du kan købe denne garnkvalitet i et enestående farvekort bestående af en lang række unicolors. Du kan bruger garnet alene, men du kan også blande garn i forskellige farver, hvis du har mod på det. Vores farveudvalg består af både neutrale-, pastel- og pangfarver, som appellerer til enhver smag.

Når du skal vaske en kreation, som du har lavet med dette garn, anbefaler vi maskinvask på skåneprogram ved 30 grader. Vi anbefaler desuden, at du tørrer det fladt frem for at smide det en tur i tørretumbleren. Har du ikke de rette strikkepinde i din strikketaske, kan du føje det til din kurv i forbindelse med din bestilling. Vi anbefaler, at du vælger at arbejde med en strikkepind på 3mm.

Med dette garn vil du opleve en enestående kombination af bomuld og akryl. Det er to materialer, der besidder en række skønne egenskaber og fungerer glimrende sammen. Derfor er det en blandingsgarn, vi varmt kan anbefale at arbejde med i mange sammenhænge.

Det er hverken svært eller kompliceret at arbejde med denne garnkvalitet, som kan bruges af alle. Vi har selvfølgelig kvalitetsgodkendt garnet, hvilket er din sikkerhed for, at du får leveret kvalitetsgarn.

Har du set, at vi også har Mayflower 8/4 og Mayflower Life i vores sortiment? Der er ligeledes tale om bomuld, som du kan handle til fordelagtige priser.

Mayflower Cotton 1 – Download opskrifter på nettet

Du behøves ikke bruge evigheder på at finde opskrifter, hvor du kan bruge Mayflower Cotton 1. Som sagt er det en garnkvalitet, der tilhører garngruppe A. Det er en garngruppe, hvor der er mange tilgængelige opskrifter til begyndere og erfarne. De forskellige farveserier er afstemt med årets forår- og sommermode.

Vil du finde det største udvalg af strikkeopskrifter og hækleopskrifter, kan du med fordel besøge Mayflowers officielle hjemmeside. De har nemlig udviklet en masse opskrifter, som de har lagt ud på deres website. Der er tale om opskrifter, som kan downloades uden betaling. Opskrifterne bliver hentet ned som PDF-filer, hvor man kan have dem liggende på sin digitale enhed. Det er dog også muligt at printe en opskrift ud, hvis man nemmere kan overskue at have en opskrift liggende foran sig på papir. Du finder alle de tilgængelige opskrifter ved at bruge Mayflowers søgefunktion, hvor du kan søge på en specifik kvalitet. Her kan du f.eks. vælge ”Mayflower Cotton 1”, hvor opskrifterne vil blive vist på skærmen. Langt de fleste opskrifter vil være skrevet på dansk, ligesom de kan downloades på en række andre sprog.

Der bliver løbende designet og udviklet nye opskrifter, som man kan springe ud i det med det samme. Du kan f.eks. finde opskrifter på, hvordan du kan strikker eller hækler en flot bluse, tunika, jakke, cardigan, sweater eller nettrøje. Det er garn, der er egnet til hverdagsstrik, fordi det er nemt at vaske og tørre.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.