TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚

Hæklenåle med lys

12 produkter

Hæklenåle med lys er mere udbredt end nogensinde før, og det har både vi – og vores kunder fået øjnene op for. Derfor har vi fundet det naturligt at føre et bredt udvalg af denne type produkter. Alle produkterne er samlet i denne kategori, så du hurtigt og nemt kan bestille de ønskede hæklenåle.

Hæklenåle med lys til faste lave priser

Der findes mange nyttige produkter til hækling – bl.a. hæklegarn, hæklekits, hæklebøger og mange andre relaterede produkter. Skal du hækle, så kommer du ikke særligt langt uden en passende hæklenål. Der findes efterhånden en verden af hæklenåle, hvilket du hurtigt vil få indtrykket af, hvis du kigger nærmere på vores sortiment.

Det er blevet mere og mere almindeligt at arbejde med hæklenåle med lys. Disse hæklenåle er primært henvendt til dig, som holder af at arbejde med fint hæklegarn. Håndtaget ligger godt i hånden takket være den flade og ergonomiske overflade. Hvorvidt du har brug for ekstra lys eller ej er noget, som du skal tage stilling til, da det er individuelt. En hæklenål med lys vil være særlig fordelagtig at bruge, hvis du jævnligt hækler om aftenen eller om natten. Dermed kan du hækle uden at tænde en masse lys og eventuelt forstyrre andre i husstanden.

Hæklenålene i denne kategori er naturligvis batteridrevet, hvilket er nødvendigt for at afgive lys. Som udgangspunkt medfølger der batterier, men der kan være enkelte undtagelser. Hvorvidt der medfølger batterier eller ej vil naturligvis fremgå af produktbeskrivelsen. Du kan hurtigt og ubesværet skifte batterierne, når det bliver nødvendigt. Vi gør desuden opmærksom på, at vi også sælger ekstra batterier, der forhandles til faste lave priser.

Hæklenåle med lys i højeste kvalitet

En hæklenål med lys er en fantastisk opfindelse til dig, som kan finde på at hækle, når der er mørkt. Et godt og tydeligt lys er afgørende, hvis man vil opnå et godt resultat med sit hækleprojekt. Spidsen af hæklenålen vil lyse op inde fra håndtaget, så du har nemmere ved at overskue maskerne – selv hvis du anvender mørkt garn.

Hæklenåle med lys har generelt en lang levetid, så du behøves ikke tænke på at skifte batterier konstant. Vi skal gøre opmærksom på, at det er vigtigt, at man behandler disse hæklenåle med forsigtighed. Det gælder især de små størrelser, der kan være særligt følsomme.

Vores hæklenåle byder på højeste kvalitet og kommer fra en række førende producenter. Det omfatter bl.a. The Crochet Lite, som har specialiseret sig i hæklenåle med indbygget lys. Hæklenålene kan købes i mange forskellige tykkelser, der svinger fra 3-6,5 mm. Det er helt op til dig, om du ønsker at købe hæklenålene enkeltvis eller i større pakker. Vi har en fast lav stykpris, men vi kan samtidig tilbyde fordelagtige priser ved køb af en større pakke. Ønsker du f.eks. en pakke med en lang række farver og størrelser, så kan du også finde det i vores sortiment. I den anledning skal du selvfølgelig ikke glemme vores mængderabat, hvor din pris vil afhænge af, hvor mange hæklenåle du handler.

Vi bestræber os på at føre det mest attraktive udvalg af hæklenåle med lys på markedet. Dermed kan du forvente, at vi løbende udvider vores udvalg med nye og spændende produkter. Du skal desuden være velkommen til at følge med i vores nyhedsbrev og på de sociale medier, hvor vi omtaler nye produkter og gode tilbud.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.