Rito holder fødselsdagsuge - STORE RABATTER - Se alle tilbuddene her - Få et sæt gratis spillekort her! 💛

Järbo Garbo

1 produkt
  • Indhold: 53% Uld, 47% Akryl
  • Garngruppe: C (16 - 19 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 278 meter
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Anbefalede hæklenål: 5,5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18-19m x 23-24p
  • Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Järbo Garbo er en speciel garnkvalitet, der byder på mange dejlige egenskaber. Kan du lide en garnkvalitet, der er fremstillet af både uld og akryl, så vil Järbo Garbo være tilegnet dig. Garnkvaliteten er landet i vores store udvalg, hvorfor vi selvfølgelig giver dig mulighed for at gøre en god handel. I vores udvalg finder du også mange andre kvaliteter fra producenten - Du finder bl.a. Järbo Skrållan og Järbo Mellanraggi.

Järbo Garbo garn – Uld og akryl

Järbo Garbo indeholder som bekendt en kombination af uld og akryl, hvilket er en rigtig fin blanding i mange henseende. Du kan med fordel arbejde med garnet, da den har gjort sig bemærket med sine mange fantastiske kvaliteter. Denne garnkvalitet er både elastisk, let og slidstærk, hvilket er nogle af de vigtigste egenskaber, når det handler om garn.

Garnet er fremstillet af 53 % uld og 47 % akryl. Det er let at arbejde med garnet – selv for en nybegynder. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af denne uldkvalitet, hvor du kan vælge mellem de tilgængelige printfarver. Der er i alt 6 farvenuancer, som du frit kan vælge mellem, hvis du vil stifte bekendtskab med en fantastisk garnkvalitet fra Järbo.

Järbo Garbo præsenterer dig for en masse skønne farvespil. Printfarverne kan bruges alene, men det er selvfølgelig også muligt at kombinere forskellige kvaliteter og farver. Kvaliteten sælges i garnnøgler á 100 gram, hvor løbelængden er ca. 278 meter. Den anbefalede strikkepindestørrelse er 5mm – anbefalede hæklenålestørrelse er 5,5mm. Du finder en passende strikkepind eller hæklenål i vores store sortiment.

Ved maskinvask anbefaler vi enten finvask eller uldvask ved 40 grader, og at det tørres fladt. Vi fraråder samtidig, at du bruger skyllemiddel, da du vil kunne skade garnet.

Attraktive priser på Järbo Garbo – Prisgaranti på alle farver

Du får selvfølgelig adgang til vores attraktive priser på Järbo Garbo, så du også kan gøre en ekstraordinær god handel. Der er allerede mange danske forbrugere, der har købt denne garnkvalitet, der består af både uld og akryl. Vil du gøre det samme, så kan du afgive en bestilling allerede i dag.

Vi yder prisgaranti på Järbo Garbo, da vi har en ambition om at være den billigste forhandler på det ganske garnmarked. Erfarer du, at der findes en billigere forhandler, så bedes du skrive til os, hvorefter vi vil matche prisen. Dette er med til at sikre dig, at du altid kan købe Järbo garn til fordelagtige netpriser.

Garnet tilhører garngruppe C, hvor du selvfølgelig finder en masse spændende opskrifter. Järbo Garbo egner sig bl.a. til varm efterårsstrik, hvor du kan strikke eller hækle blødt og varmt beklædning. Du kan selvfølgelig bruge garnkvaliteten til en lang række projekter. Garnet er velegnet til både halstørklæder, sweatere, trøjer og andre former for varme beklædningsgenstande.

Du kan shoppe Järbo Garbo fra din digitale enhed her og nu. Det kræver blot, at du først og fremmest finder ud af, hvilke farvenuancer du ønsker at købe. Herefter kan du afgive din bestilling, hvorefter vi vil tage os af resten. Hurtig levering er selvfølgelig et must, når du køber garn og tilbehør på vores brugervenlige webshop. Har du spørgsmål, så kan du altid henvende dig til vores kundesupport.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.