💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

Mayflower Alaska

5 produkter
  • Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 100 gram = ca. 200 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22m x 25p
  • Maskinvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel

Mayflower Alaska er en nyhed fra Mayflower, som vi har føjet til vores store sortiment. Garnkvaliteten består af 75 % uld og 25 % polyamid og kommer med mange egenskaber. Du kan købe alle de garnnøgler, du har brug for på denne webshop, hvor du får det komplette udvalg.

Køb Mayflower Alaska garn – Det komplette farvekort

Mayflower Alaska kommer i et mindre farvekort bestående af 5 farver. Vi har selvfølgelig fået fingrene i alle farverne, så du har mange forskellige farvevarianter at vælge mellem. Hvad end du er til den ene eller den anden farve, så kan du få opfyldt dit ønske. Du har desuden rig mulighed for at kombinere de forskellige farver på kryds og tværs, da der er mange naturfarver i udvalget. De forskellige farver egner sig til både mænd og kvinder – samt børn og voksne.

Mayflower Alaska er en relativ tyk garnkvalitet, som er lidt tykkere end traditionel strømpegarn. Det svarer til 6-tråds strømpegarn, som mange kreative strikkeentusiaster har succes med at arbejde med. Den tykke garn vil være et ideelt valg for dig, der gerne vil arbejde med tykt garn, der er fremstillet af uld og polyamid.

Du kan købe denne garnkvalitet i garnnøgler á 100 gram med en løbelængde på ca. 200 meter. Den anbefalede pindstørrelse er 4 mm.,, som du også bør følge, når du skal strikke eller hækle med denne strømpegarn fra Mayflower.

Køber du garn fra Mayflower Alaska, så støtter du indirekte velgørende formål. For hver solgt nøgle bliver der doneret 2 kr. til velgørenhed. Mayflower donerer 2 kr. til familier med kræftramte børn for at gøre en forskel i samfundet. Dermed kan du strikke / hækle med god samvittighed.

Mayflower Alaska – Perfekt til varme kreationer

Mayflower Alaska er særligt egnet til varme kreationer. Skal du forkæle dig selv eller en af dine nærmeste med vinterstrik, så kan du gå i krig med nogle af de mange interessante opskrifter. Som bekendt er der tale om strømpegarn, som naturligvis er egnet til både strømper og sokker. Derudover kan du også bruge garnet til tørklæder, huer og sweatere. Hvor mange garnnøgler du skal bruge afhænger af, hvilken kreation du vil lave samt størrelsen på kreationen. Følger du en opskrift, vil garnforbruget typisk være angivet, så du ikke behøves at være i tvivl.

Mayflower Alaska er superwashbehandlet, hvilket bl.a. betyder, at det kan tåle maskinvask. Dermed kan det meget vel betragtes som hverdagsgarn, fordi det er nemt at vaske ved behov. Ved vask anbefaler vi maskinvask ved 40 grader. Vi fraråder skyllemiddel, da det vil kunne gøre skade på din kreation.

Denne strømpegarn fra Mayflower tilhører Garngruppe B, hvor du finder rigtigt mange opskrifter. Du kan altid finde mange interessante opskrifter på Mayflowers hjemmeside, hvor du frit kan downloade alle de tilgængelige strikkeopskrifter og hækleopskrifter. Vi yder både prisgaranti og mængderabat på Mayflower Alaska, hvor du kan glæde dig over konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder som udgangspunkt dag-til-dag levering på alle lagervarer. Du finder frem til den forventede leveringstid ved at klikke dig ind på en af farvevarianterne fra Mayflower Alaska.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.