Black Friday 2024 hos Rito.dk

↓↓↓ tryk her for hurtig navigation til din tilbudsjagt ↓↓↓

Garn - Garntilbehør - Rundpinde - Symaskiner - Sytilbehør - Hækling - Broderi - Hobby - Perler

Black Friday er nu ovre og vores tilbud gælder desværre ikke længere, men lad os ses til Black Friday i 2024!

Unikke tilbud på alt det garntilbehør du har brug for

Til den hækleglade

Vi har alt til dig som elsker syning

Symaskiner

Stof

Til den der elsker alt broderi

Perler til den perleglade

Til den maleglade

Black Friday 2024 hos Rito

Dette år bliver det større end nogensinde før. Vi byder dig velkommen til en hel måned med uovertrufne tilbud – velkommen til vores Black Week! Med daglige tilbud hele ugen op til Black Friday og Cyber Monday, er der alle grund til at holde øje med vores side, så du ikke går glip af de bedste tilbud.

Alle vores varer kommer med en 5% rabat, og det bedste er, at vores unikke "prisgaranti - 5%" gælder oveni. Det betyder, at du er sikret de bedste priser, uanset hvad. Men det stopper ikke der. Under Black Week vil der være specielle daglige tilbud, så sørg for at tjekke vores side regelmæssigt for at få fingrene i de bedste garntilbud Black Friday har at byde på.

Men hvornår er Black Friday? Mærk dig datoen – det er den fjerde fredag i november, altså den 23 november 2024. Og i år har vi noget helt særligt i ærmet. På selve Black Friday vil der være eksklusive tilbud på nøglevarer, som du ikke vil gå glip af. Og hvis du troede, at festen stoppede der, så tager du fejl. Følg med hele vejen til Cyber Monday for endnu flere fantastiske tilbud.

Husk at tjekke vores udvalg af garn på tilbud. Med mærker som Infinity Hearts, Nordic Sky og Shamrock Yarns, er du sikret kvalitet til en uovertruffen pris.

Så gør dig klar til den bedste shoppingoplevelse i 2023 – kun hos Rito. Vi ses til en historisk Black Week med unikke tilbud, live events og sjove rabatkoder!

Garn - Symaskiner - Syning - Broderi - Rundpinde - Garntilbehør - Tufting - Hobby - Perler

Version: v110.c46.s1.l2