Black Friday 2023 hos Rito.dk

Vi havde i 2022 stor succes med Black Friday. Derfor har vi naturligvis også valgt at ”gå i sort” igen med Black Friday.

Det bliver én dag med store rabatter og vanvittige Black Friday priser til alle. Det hele løber af stablen fredag d. 24. november 2023. En dag som flere steder er blevet døbt ”Årets shopping dag”.

Alle vores tilbud starter natten mellem torsdag og fredag kl. 00:00:00 og løber hele Black Friday til og med kl. 23:59:59.

Black Friday

Black Friday og garn til utrolige priser

På verdensplan er Black Friday verdens største udsalgsdag, hvor de fleste forhandlere sætter deres priser kollektivt ned. Trenden med Black Friday startede i USA og har senere bredt sig til resten af verden. Rito.dk var med til at give gode tilbud på garn og hobbyartiklerde seneste år og har med det samme gjort det til en fast tradition. Hvor vi år efter år, den sidste fredag i november, vil komme med nettets bedste priser på garn og tilbehør.

I Danmark er Rito.dk en af de første online garnbutikker, som har taget Black Friday til sig som en fast tradition.

Black Friday markerer starten på julegaveræset

I USA og resten af verden, herunder også i Danmark, markerer Black Friday også starten på julegaveræset, da folk på Black Friday ofte begynder deres julegaveindkøb.

Derfor kan du også hos Rito.dk finde billige priser på hæklenålsæt,strikkepindesæt og mange andre spændende produkter.

Vi kommer til at have ”først-til-mølle” deals, hvor vi har meget få af hvert produkt til ekstremt lave Black Friday-priser, som du ikke ser andre steder.

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 24. november 2023 og spar mange penge

Hvis du ikke vil gå glip af Danmarks bedste priser på garn, så sæt kryds i kalenderen fredag d. 24. november 2023. Her går vi helt i sort. Det bliver den vildeste dag på hele året. Vi gælder os til at se dig Black Friday til et brag af en prisfest.

Version: v86.c46.s1.l2