TILBUD 💥 Spar op til 55% på alle Järbo Garn - Klik Her 💥 Spar 70% på Mayflower Andes - Klik Her 💛 🥚 Gratis guide til DIY Påskeharer Her 🥚
 

ByGrarup - Mystery CAL Hæklekit - Pigekit

105,00 DKK

KIT-BYGRARUP02
Producent: Diverse

Leveringstid 1-2 dage

Opskrift ikke inkluderet!


 • Vælg størrelse
  • Leveringstid 3-10 dage
  • Leveringstid 3-10 dage
  • Leveringstid 3-10 dage
  • Leveringstid 3-10 dage
  • Leveringstid 3-10 dage

Produktbeskrivelse

ByGrarup - Mystery CAL Hæklekit er et hæklekit til en ny "mystery crochet along", som er lavet af By Grarup. Det vil sige at opskriften er hemmelig, men bliver afsløret bid for bid. Den første ledetråd blev afsløret d. fredag d. 7/4 kl. 15:00 og CAL'en er derfor sluttet nu. Vi har lagt billedet ind af det færdige projekt, så man nu kan se, hvad man får ud af det. 

Til denne Mystery CAL er der brugt Infinity Hearts Rose 8/4 garnet, som er en utrolig blød bomuldsgarn. Til projektet skal der bruges en hæklenål på 3,00 mm eller den størrelse, der skal bruges, for at opnå hæklefastheden. Derudover skal der bruges en nål til montering og fyldevat, som ikke er inkluderet i kittet. Du kan finde vores fyldevat i kategorien her

Dette kit indeholder den originale farvekombination til pige-kittet, som også bliver vist i opskriften. Du er dog altid velkommen til at vælge andre farver i drop-down menuen, hvis du ønsker det.

Overhold altid hæklefastheden! Vær opmærksom på at garnmængden er tilpasset hæklefastheden. Hvis du hækler løsere eller strammere end angivet i opskriften, vil dit garnforbrug muligvis variere. Det vil desuden påvirke størrelsen af det endelige projekt. Vær derfor meget opmærksom på at matche hæklefastheden.

Kittet indeholder garnet til projektet og bliver tilføjet enkeltvis til indkøbskurven og kan redigeres før bestilling.

  30 andre produkter fra samme kategori

  Kunder der købte dette produkt købte også: