💥 Infinity Hearts Tilbud - Op til 90% rabat - Klik her 💥

DROPS Puna

14 produkter
  • Indhold: 100% Alpaca
  • Garngruppe: B (20 - 22 masker)
  • Vægt/længde: 50 gram = ca. 110 meter
  • Anbefalede pinde: 4 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
  • Håndvask, max 30ºC / Tørres fladt / Kan filtes

DROPS Puna er en nyhed, som forventes at blive et af årets største hits inden for kvalitetsgarn. Der er tale om 100 % Alpaca, som hører til Garngruppe B. Det er en stor fornøjelse at få mulighed for at sælge denne fremragende garnkvalitet, som lever op til vores strenge kvalitetskrav. Interesserer du dig for strikning og hækling, er det en nyhed, du næsten ikke kan komme uden om.

DROPS Puna – Skøn garnkvalitet med mange egenskaber

Vi har at gøre med en ny garnkvalitet i 100 % Alpaca, som er en kvalitet, mange har ventet på. Det er varmt, blødt og flot garn, som kan bruges til de fleste projekter, og som er særdeles rart mod huden. Det er en 4-tråds garn, som er spundet i det fineste Alpaca. Det specielle ved denne kvalitet er, at fibrene er ubehandlede. Det vil med andre ord sige, at garnet ikke er behandlet med nogle kemikalier, men kun er blevet vaskes. Den primære fordel ved, at garnet er ubehandlet er, at det er med til at fremhæve en fantastisk struktur og formstabilitet.

DROPS Puna er henvendt til dig, som sætter pris på alsidigt og luksuriøst garn til dine hobbyprojekter. Du køber garnet i nøgler á 50 gram, som svarer til en løbelængde på omkring 110 meter. Bruger du denne garnkvalitet, skal du huske at sætte dig ind i de pågældende vaskeanvisninger. Det vil være mest hensigtsmæssigt at håndvaske garnet ved maksimalt 30 grader. Det kan filtes og bør altid tørres fladt. Hvis du vælger at følge disse anvisninger for pleje, vil du kunne forlænge levetiden. Der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i særklasse, ligesom du kender fra øvrige garnkvaliteter fra DROPS. Dermed vil du aldrig blive skuffet, når du køber garn fra en af de førende brands på markedet.

Foreløbigt er der ikke blevet udviklet særligt mange opskrifter med henblik på at bruge netop denne garnkvalitet. Foreløbigt kan du vælge at bruge nogle af de opskrifter, som hører til garngruppe B. Dermed passer garnet fremragende til alt tøj og interiør, som er designet for henholdsvis DROPS Merino og DROPS Karisma. Disse opskrifter kan du finde hos Garnstudio, hvor du gratis og uforpligtende kan downloade en masse opskrifter. Du kan downloade strikkeopskrifter og hækleopskrifter, hvis du har brug for inspiration til dit nye projekt.

Du vil kunne skabe en masse smukke kreationer med denne garnkvalitet, uanset om du foretrækker at beskæftige dig med strikning eller hækling. Det er en kvalitet, som er nem at arbejde med, og der er samtidig gode forudsætninger for et tilfredsstillende resultat. Det lette og bløde garn vil med høj sandsynlighed leve op til dine krav og forventninger.

DROPS Puna kommer i et meget bredt farvekort, som byder på rigtigt mange skønne farver. Farverne bliver opdelt i henholdsvis Puna Natural og Puna Natural Mix, hvor farvemulighederne er mange. Ligeledes er der mange farvekombinationer, som du kan eksperimentere med. Foreløbigt er der blevet udgivet 8 flotte og friske farver.

Køb billigt DROPS Puna garn

Garnkvaliteten er fremstillet i Peru, hvor det er certificeret i henhold til Oeko-Tex. Det er et kvalitetstempel i sig selv, som vidner om, at garnet er produceret på en bæredygtig måde. Hvis du skal have størst mulige glæde af garnet, bør du følge vores anvisninger for pindestørrelse, håndtering og strikkefasthed. Har du nogle spørgsmål til garnet, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon såvel som mail, hvor du kan skrive eller ringe ind til os med dine spørgsmål

Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, så er det muligt at købe billigt DROPS Puna garn. Det kan lade sig gøre i vores sortiment, hvor vi kan tilbyde nettets bedste priser. Med udgangspunkt i konkurrerende danske webbutikker kan vi tilbyde de bedste priser, hvilket giver dig mulighed for at købe billigt kvalitetsgarn.

Skal du blive holdt opdateret med de nyeste og bedste tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi orienterer dig med gode tilbud og nye varer fra tid til anden. Når du bestiller DROPS Puna, kan du selv angive, om du vil have bestillingen leveret til din adresse eller en pakkeshop i nærheden af dig. Du bliver løbende holdt orienteret omkring din ordrestatus, så du har en klar fornemmelse af, hvornår du modtager dine varer.

Fandt du ikke det produkt du ledte efter?
Hvis du ikke fandt det produkt som du ledte efter så ring til os på +45 71 99 98 44 eller send en mail her.